Destiny 2 защити омразна идея в продължение на 10 месеца - сега гребете много тихо

В Destiny 2 дискусията се върти около изключително противоречива характеристика през последните 10 месеца: "Залезът ", прекратяването на огъня. Феновете се надпреварваха дълго време, но Бунги беше категоричен в идеята си. Сега тихо те оттеглят функцията, но я продават по различен начин. Авторът на MeinMMO Шуман казва: Стана много странно.

Тази функция е за: Идеята се нарича "Sunsetting " - думата идва от стари уестърни. Когато героят язди заслуженото си пенсиониране, след като свърши работата си, към залеза.

Идеята беше, че легендарните оръжия и броня в Destiny 2 са си свършили работата след определено време и трябва да бъдат заменени: Оръжията могат да бъдат надградени до съответното максимално ниво на мощност само за известно време, след това се отнася за оръжията и въоръженията Повече ▼. Максималното ниво на мощност се увеличава в Destiny 2 приблизително на всеки 3-4 месеца.

Играчите трябва да ги „пенсионират“ и да съберат нови оръжия и брони, които да ги придружават в крайната игра. Това трябва да започне с "Отвъд светлината ", голямото разширяване до 2020 г..

Например това оръжие не достига по-високо от 1060.

Оръжия и броня със срок на годност

Ето защо играчите намериха това ужасно: Съобщението дойде рано: още през май 2020 г. Bungie обяви плана, който ще влезе в сила едва шест месеца по-късно.

Но веднага се оказа огромна съпротива от Стражите на идеята. В първата статия на Sunsettig имаше 219 коментара от фенове тук на MeinMMO, повечето от тях ядосани.

Като пример цитираме коментар от онова време:

Destiny 2 също има срок на годност за мен. Това приключва, когато вече не мога да използвам своя паяк-отшелник и връх. Мразя PVP като чумата и много се потях и псувах, докато най-накрая не се сдобих и с двамата. И скоро и двете са безполезни наведнъж.

doc.toa на MeinMMO

Това всъщност не беше рационален гняв, но зад него: „Работя върху перфектната си настройка, търся най-доброто оръжие и броня, меля седмици или дори повече - и тогава Бунги идва и просто взема това, което имам от мен. "спечелени в потта на лицето ми от цвъртящи лица на извънземни."

В продължение на половин година играчите усещаха, че всички оръжия и броня, които събирам и харесвам, са там само за известно време и не играят роля по-късно, когато имам нужда от тях. Това просто не се чувстваше добре.

Тази промяна всъщност се снимаше през цялото време: нищо в Destiny 2 вече не дразнеше играчите.

Бунги знае по-добре

Ето как беше защитена идеята: Бунги беше здрав като желязо. Подобно на пръскането върху скали, критиките от страна на Пазителите нахлуха срещу Бунги, който не помръдна и сантиметър.

Мотивите бяха: комарджиите биха се объркали напълно погрешно. Прекратяването на огъня не е толкова лошо, нивото на мощност така или иначе е от значение само за крайните игри, в противен случай хората биха могли да продължат да играят оръжията.

Страхотен експерт на Destiny, SC_Slayerage, каза: Трябва да продължите да изваждате оборудване от Destiny 2, за да освободите място за нови вълнуващи оръжия и броня. Трябва да се доверите на Bungie, те биха могли да го направят. В миналото те винаги биха доставили добри предмети.

Още веднъж имаше усещането: Bungie смята, че те са единствените, които знаят какво е добро за тяхната игра, вече са очаквали глупавата буря и сега седят навън. Но в дългосрочен план играчите ще видят, че Bungie е точно тук.

Destiny 2: Плячка стрелец без плячка

Така беше наистина: Когато прекратяването на огъня удари Destiny 2 през ноември 2020 г., всички страхове на Guardians се потвърдиха и стана още по-лошо от очакваното.

Тъй като, въпреки че много оръжия се въртяха от пула на наистина силни предмети, Bungie едва ли беше предоставил някаква замяна в "Отвъд светлината ": Destiny 2 страдаше от пул оръжия, който беше твърде малък.

  • Бунги се опасяваше: без прекратяване на огъня, наборът от предмети би бил твърде голям
  • в действителност беше твърде малък

Играчите похулиха: Destiny 2 е плячка стрелец без плячка.