10 настройки, които могат да ви направят по-добри в CoD Modern Warfare

В Call of Duty: Modern Warfare части от секундата често решават между радост и разочарование. Трябва обаче да отделите малко време за настройките, защото понякога тези настройки могат да направят разлика.

За кои настройки говорите? Call of Duty: Modern Warfare идва с няколко настройки, които често правят малка разлика в играта, но могат да направят голяма разлика.

Тук не става въпрос за типичните графични настройки, а за малки трикове, които Modern Warfare предлага, които можете да използвате, за да подобрите играта си.

Погледнете отблизо тези 10 настройки

Събрахме 10 опции за настройка със съвети как можете да коригирате настройките, за да бъдете една крачка пред конкуренцията.

Чувствителността е важен момент, с който трябва да се опитате.

Точка 1: Чувствителността

Какво прави настройката? Чувствителността определя колко силно играта реагира на входовете от мишката или контролера. Плъзгачът варира от 1 до 20 и оказва силно влияние върху движението на кръстовището.

 • Препоръка: Това отношение е трудно да се обобщи и зависи от самия играч. Имаме обаче няколко малки съвета как да намерите най-добрата настройка за вас.
  • мишка - Помислете колко далеч премествате мишката върху подложката. Пълният завой не трябва да изисква повторно позициониране с мишката, но трябва да е възможен с едно движение.
  • Контролер - Или започнете високо и продължете бавно надолу, ако настройките са прекалено бързи за вас, или започнете ниско и ако забележите, че десният ви стик удря ръбовете при насочване, можете да отидете още по-високо. Опитва се да намери точката, в която пръчката рядко докосва ъглите при насочване!
  • ZV чувствителност - Просто оставете тази настройка малко по-ниска. Улеснява прицелването с козирката и последната малка настройка след издърпване на козирката е малко по-приятна. Но тук важи същото: Изпробвайте!

Точка 2: присвояване на ключ

Какво прави настройката? Разпределението на клавишите може да се променя както с контролера, така и с мишката и клавиатурата. Съществуват предварително дефинирани набори с контролера, докато управлението на компютъра може да бъде настроено почти изцяло ръчно.

 • Препоръка: Използвайте нови задания, за да адаптирате устройствата за въвеждане към вашия стил на игра.
  • Настолен компютър - Поставете възможно най-много бутони на мишката, като хвърляне на гранати и друго оборудване. Използвайте напълно вашите допълнителни бутони на мишката, ако можете да се справите с тях. Средният бутон на мишката е идеален например за хвърляне на екипировка.
  • Контролер - Дадените комплекти предлагат размяната на някои важни клавиши за различни стилове на игра. За някои играчи, заекът става все по-важен, за да направи по-трудни ударите с глава. С настройката “Bumper-Springer ” можете да получите скок върху бутоните от лявото рамо.
Кривата на целевия отговор определя как се държат вашите прицели, когато се движите за първи път.

Точка 3: Реакция на входните устройства

Какво прави настройката? Реакцията на играта към входовете може да бъде настроена и коригирана тук.

 • препоръка: На конзолите има 3 предварителни настройки и настройките могат да се регулират по-индивидуално с мишката. Опитайте малко и тук, но контролите трябва да са възможно най-директни.
 • мишка - Под елемента от менюто "Мишка " има трите настройки за ускоряване, филтриране и изглаждане на мишката. За нефилтриран вход плъзнете плъзгача до 0 и деактивирайте изглаждането. Така че имате пряк контрол без намесата на играта.
 • Някои специални случаи - Понякога си струва да изпробвате някои настройки тук. Ако имате доста по-ниска чувствителност, работете с ускорение. Това увеличава чувствителността към бързи движения на мишката. Ако сте свикнали с определена латентност при стартиране на движението на мишката, поиграйте малко с изглаждането и филтрирането.
 • Контролер - Под контролера на елемента от менюто ще намерите “кривата на целевата реакция ”. От трите настройки "Стандартна ", "Линейна " и "Динамична ", се препоръчват последните две, в зависимост от вашите предпочитания. „Линеен “ е най-директният метод за въвеждане.
 • Внимавайте с по-старите контролери! Тъй като мъртвите зони на пръчките почти напълно изчезват с "Линейно " и "Динамично ", износените модели могат да приведат кръста в движение, без да докосват или да следват малко движение.

Точка 4: насочване на помощ

Какво прави настройката? Тази точка представлява интерес само за играчите с контролер, тъй като няма помощ за насочване на мишката. Тази помощ регулира силата на двете прицелни помощни средства в Modern Warfare Multiplayer - забавяне на целта и въртене на целта.

 • Препоръка: Имаме допълнителна статия за това - Как да използваме оптимално Aim-Assist в CoD Modern Warfare.
Ако боеприпасите са празни в грешния момент, можете бързо да се окажете глупави.

Точка 5: Автоматична смяна на оръжието при изчерпване на боеприпасите

Какво прави настройката? Когато изразходвате последния изстрел с текущото си оръжие, автоматично превключвате на другото оръжие.

 • Препоръка: Активирайте тази опция. В забързан момент, когато боеприпасите се изчерпват неочаквано, в ръката ви има напълнен пистолет.

Точка 6: натиснете или задръжте

Какво прави настройката? Има няколко точки, които контролират дали трябва да докоснете или задържите бутона за определени действия.

 • Препоръка: Предпочитанията и навиците на играча също се броят тук. Препоръчително е обаче да изключите плъзгача „Докоснете “. Така че веднага се подхлъзвате по време на спринта, което спестява време и се чувства добре.
Ефектите или филтрите като шум от изображението трябва да бъдат деактивирани, ако е възможно, както в лявата част на изображението.

Точка 7: Художествени ефекти

Какво прави настройката? Има няколко артистични ефекта, които трябва да придадат на картината малко повече визуална привлекателност. Това включва шум на изображението, оръжие и размазване в световен мащаб.

 • Препоръка: Деактивира тези филтри напълно! Подобни ефекти понякога изглеждат добре, но в най-лошия случай отвличат вниманието или прикриват враг в тъмни зони. Играчите на компютъра имат много повече от тези графични настройки и трябва да обмислят кои ефекти могат да отвлекат вниманието от най-важното и трябва да бъдат деактивирани за по-добра производителност.

Точка 8: зрително поле

Какво прави настройката? Тази настройка е достъпна само на компютъра и увеличава видимата площ.

 • Препоръка: Задайте зрителното поле възможно най-голямо, за да можете да възприемате повече от обкръжението. По-голямото „Зрително поле“ е малко непознато, очаквайте известен период на свикване. Тази настройка зависи и от вашите лични предпочитания, тъй като не всички харесват голямото зрително поле, въпреки възможните предимства.
Добрите аудио настройки са полезни не само за нощните карти.

Точка 9: аудио настройки

Какво прави настройката? Modern Warfare предлага няколко предварително зададени аудио комплекта, които регулират силата на звуковите честоти и по този начин свойствата на звуците от играта.

 • Препоръка: Изпробвайте и потърсете най-добрите настройки за вашата среда.
  • Стъпкови шумове: Изберете настройките, така че да можете добре да чуете стъпките на противника. Стъпките с CoD изглеждат по-високи в честотната лента и трябва да опитате настройка, която се фокусира върху върховете.
  • Отвличане на вниманието: Задайте отделните под-елементи по такъв начин, че да можете да продължите да чувате стъпките дори с фонови шумове в играта, като извиквания или изкачвания на ниво, и да изключите отвличащите вниманието, доколкото е възможно.

Точка 10: мрежови настройки

Какво прави настройката? Тази точка всъщност не е точка от менюто в настройките, но добрата връзка е важен фактор за една постоянно добра игра.

 • Препоръка: Влезте в играта с поне NAT тип 2 / умерен, за да нямате проблеми с връзката. NAT тип 1 е най-директният начин за комуникация със сървъра на играта, но той крие и рискове за сигурността, особено на компютъра, тъй като защитната стена е заобиколена.
  • Подобряване на NAT тип: За това са необходими няколко настройки на вашите устройства. От една страна, вашата конзола или компютър се нуждае от фиксиран IP адрес. След това можете да активирате UPnP на рутера, което позволява на вашите устройства да отварят необходимите интернет портове самостоятелно и по този начин да намерят най-добрия път към сървъра на играта.
С добри нагласи и малко практика, непременно ще бъде възнаграждението на Juggernaut kill series.

Малки винтове с голям ефект! Взети заедно, тези малки промени могат да донесат голямо предимство пред може би донякъде небрежната конкуренция.

Погледнете тук за повече съвети как да направите по-добра игра:

 • Списък с 20 награди за убийствени серии със съвети
 • Тук ще намерите най-добрите оръжия от всеки тип оръжие
 • Ръководство за най-доброто оръжие за бягане и пистолет в Modern Warfare

Какво мислите за настройките? Имате ли други предложения за малки промени с голямо въздействие или точка изобщо не ви устройва?