10 съвета, които ще ви дадат решаващото предимство в CoD Warzone

Call of Duty: Warzone на Warzone може да бъде много забавно, но може и да е малко стресиращо. Имайте предвид тези 10 съвета, за да имате насоки как да продължите по пътя към победата във всяка ситуация.

Откъде идват съветите?? Съставих това ръководство за вас от 3 видеоклипа от канали в YouTube, които са известни със своите уроци или анализи на CoD:

 • JGOD - Публикува много видеоклипове на CoD през последните няколко години с анализи, съвети и новини за Call of Duty.
 • LevelCapGaming - Голям канал с множество учебни видеоклипове за много игри.
 • eColiEspresso - Пусна повече от 150 видеоклипа с анализ, новини и геймплей на текущия CoD от началото на Modern Warfare.

Можете да намерите съответните видео ръководства в източниците по-долу. Ето нашите 10 съвета, които ще ви помогнат да постигнете успех в Warzone.

Warzone съвет 1: играйте в отбор

Без значение колко големи са настоящите отбори в Battle Royale, ще имате по-голям успех с пълен екип. При старта на Warzone всички играят в трио и въпреки че теоретично можете да започнете самостоятелно или като дуо екип, имате недостатък в сравнение с трио отборите.

Координацията и комуникацията на всички отряди обикновено ще бъдат по-добри и хората също са добре репетирани.

Така че, ако искате да започнете мач на Warzone, завъртете списъка с приятели и вземете със себе си каквото можете.

Warzone Съвет 2: Плячкосвайте възможно най-малко

Звучи странно, но в Warzone можете да си развалите кръга, като разграбите твърде много. Веднага след като разтоварването ви е разумно готово, продължете на лов! В Warzone има добро оборудване на всеки ъгъл и веднага щом се почувствате достатъчно силен, това показва и вашите опоненти.

Все пак трябва да отваряте кутии, които случайно подминавате и да се надявате на убийства или по-добри оръжия. Но в противен случай получавате ново оборудване от простреляни врагове и по-рядко от кутии.

Проблемът с изродената плячка: Ако срещнете противник след няколко минути без престрелка, може да сте неподготвени или да не сте обучени.

Това прави прицелването и удрянето много по-трудно. Ако отидете направо на лов за други играчи, вие също имате шанса за много пари и добра екипировка, но сте топли и винаги нащрек. Ако все още сте на път с най-добрите оръжия в Warzone, имате шанс да спечелите всяка престрелка.

Пълненето на джобовете с пари и плячка не винаги е най-добрият начин.

Warzone съвет 3: Запомнете местата и играйте агресивно

Където скочиш, не прави голяма разлика в Warzone, поне по отношение на плячката. Има места, които обещават повече плячка, но можете да намерите и добро оборудване на отдалечени места.

В Warzone знанието накъде върви действието е по-важно. Съберете товар и играйте агресивно от самото начало. Намерете врага, ловете ги и бързо ще успеете. Защото тренирате повече и сте по-подготвени от екип, който току-що е изпълнил 5-минутна „мисия за грабеж“.

Добрите възможности за възраждане позволяват и възнаграждават агресивен стил. Ако паднете за първи път, пак можете да се спасите от ГУЛАГ. След това ще струва на колегите ви 4500 долара, за да ви върнат. С малко късмет те могат да бъдат събрани бързо и вашият съотборник може да ви вземе в една от многото станции за покупки.

С токена за самореанимация можете също да се изправите на крака, ако не сте били напълно изстреляни. Този токен се предлага и за $ 4500 в пунктовете за покупки.

Допълнителен съвет: Мултипликаторът за изстрел на Warzone е доста голям. Винаги трябва да се опитвате да получите снимки на глава, тъй като бронята не прави разлика между тялото и главата. Враговете слизат много бързо.

Картата на Warzone е огромна, но има места, които са по-забавни. Ето сравнението с предшественика Battle Royale "Blackout " Източник: Twitter (изтрит пост)

Warzone съвет 4: Обърнете внимание на мини-картата и използвайте шумозаглушители

За да откриете враговете си без визуален контакт, имате полезни инструменти в Warzone 3, които са винаги на разположение:

 • Голямата карта
 • Мини-картата
 • Компасът

На всичките 3 дисплея можете да видите противниците, които стрелят близо до вас. Така че, ако чуете огъня, често можете да проверите къде са враговете тук.

Особено наблюдавайте мини-картата. Компасът показва и дестинации, които са наистина далеч. Ако имате реклама тук, погледнете голямата карта, за да разберете точната позиция.

Обратното, трябва да използвате оръжия със шумозаглушители. Това замъглява позицията ви и има предимство пред шумните стрелци без амортизация. Разберете какво правят другите шумозаглушители и как работят в Modern Warfare.

Допълнителен съвет: От актуализация 1.17 можете да превключите мини-картата от "Кръгъл " на "Квадрат ". Тогава малката карта в горния ъгъл е почти 20% по-голяма.

Warzone съвет 5: Направете куестове

Навсякъде на картата на Warzone ще намерите задачи, които вашият екип може да изпълни, за да вземе предимства. Вляво на снимката можете да видите конкретните цели и времето, което имате за тях. Можете да проверите конкретната позиция на целите на картата.

 • Щедрости - Убийте определен играч
  • Предимство: Виждате противник на картата и можете да отидете на лов целенасочено.
  • Недостатък: Враговете виждат дали се приближавате и ако могат да избягат, получават много пари.
 • Пояснения - Задръжте зона за определен период от време
  • Предимство: Ако изпълните тази мисия, можете да видите как игралното поле се стеснява.
  • Недостатък: В края на разузнаването сигнална ракета показва на дълги разстояния точно къде се намирате.
 • Грабеж - Ограбете показаните полета
  • Предимство: Получавате 3 големи кутии на картата.
  • Недостатък: Понякога кутиите са неудобни и отнема вечно, за да получите всичките 3 от тях.

Направете плячкосване в началото на рунда и се опитайте да изпълните разузнавателна мисия във всеки мач. По този начин можете да си осигурите решаващи предимства. Щедростите могат да бъдат особено вълнуващи. Ако обаче противниците избягат бързо, вие пъхнете отбора Moneten в джобовете.

Съвет 6 на Warzone: високо място, позиции на мощността и планиране

В началото на всеки кръг от Warzone се избира лидер на отряда. Не е задължително да скочите с лидера, но помага, ако назначите някой от екипа да ви каже къде да отидете. След това лидерът се фокусира върху тактическия подход и следи голямата карта, докато останалата част от екипа може да обезопаси района и да се съсредоточи върху убийствата.

Този подход помага да действаме заедно като екип, защото един човек обръща внимание и насочва малко действията и маршрутите на екипа. Това също така означава, че можете да действате по-често от "Power-Positions " като "High-Ground ".

Така заемате позиция, от която имате предимство пред опонента си. Често това е над врага, тъй като можете да ударите по-добре главата на вражеския войник оттук, като същевременно показвате малко от тялото си. През повечето време обаче показвате главата си, което може да бъде малък недостатък. "High-Grounds " са особено подходящи за снайперисти. Ето съвети за амбициозни снайперисти.

Лидерът винаги трябва да се опитва да осигури процедурата с "позиции на властта", да поддържа хладна глава в престрелка и да дава ясни инструкции.

Допълнителен съвет: Планирането до края на рунда се улеснява много чрез „уточнение“. Изпълнете мисията, вземете информацията за свиващия се кръг и отидете дълбоко в зоната на крайните игри.

Някои от най-популярните MW карти са вградени в картата. Всеки, който се ориентира тук, може веднага да заеме най-добрите позиции.

Съвет 7 на Warzone: внимавайте за боеприпасите

Механиката на боеприпасите ви ограничава малко при избора на оръжия във военната зона. Има общо 5 вида боеприпаси с реално 8 класа оръжия:

 • Автомат и LMG
 • MP и пистолети
 • Снайперист и DMR
 • Хвърлител
 • Пушки

Това е особено ограничително при щурмови пушки и LMG, тъй като можете да вземете със себе си само ограничено количество боеприпаси, което бързо се изразходва след продължителна престрелка. Избягвайте да носите LMG и AR едновременно и по-скоро използвайте нещо с обсег или ракета.

Съвет 8 на Warzone: вземете със себе си ракетни установки

Поне един човек от екипа трябва да е готов с заредена ракетна установка. Хвърлячите ви носят 2 предимства, които не бива да пропускате:

 • Ефективна борба с превозни средства
 • Добър срещу покрити врагове поради увреждане на околната среда

Превозните средства са навсякъде във военната зона и хеликоптерите непрекъснато летят над картата. С хвърляч имате възможност да предприемете действия срещу подвижните пиедестали и да хванете противници, които чакат зад ъгъл за регенерация на здравето си.

С голям стартер не е нужно да се страхувате от подвижен автомобил. Винаги там!

Warzone Tip 9 - Endgame: Вземете свои лични зареждания

Направете специални зареждания за Warzone и ги настройвайте отново и отново. Целта във всеки кръг трябва да бъде да включите вашите собствени комбинации от оборудване. Най-добрата екипировка и бонуси в Warzone можете да намерите тук.

Можете да вземете кутиите за доставка в пунктовете за покупки за 6000 долара и целият екип може да се запаси от личните си зареждания. Кутията обаче е видима за всички играчи на картата.

Това ви носи наистина силни и персонализирани оръжия, предпочитаното от вас зареждане и е единственият начин да получите бонуси в Warzone, които ви дават още повече предимства.

Допълнителен съвет: Не използвайте перка "Overkill ", за да плъзнете две оръжия в BR. Така че можете да вземете силен бонус от червената категория, например "Ghost ", със себе си. Обикновено по време на разтоварването вече имате добро оръжие, което можете да вземете отново веднага.

Вземете обичайните си зареждания и бонуси със себе си във военната зона. Тук можете да намерите зареждания за силния сив 5.56.

Съвет 10 на Warzone - Endgame: Използвайте вашите пари и станции за доставка

В края на деня често имате много пари в джоба си: така че използвайте ги. Ако сте заели "позиция на захранването " в късен кръг, уверете се, че наблизо има станция за закупуване.

Има убийствени ивици, броня и можете да съживите приятели. Подгответе се оптимално за всяка битка. Тъй като противниците често ви носят въглища със себе си, можете да пазарувате отново веднага след битката.

Не бъдете пестеливи и извадете всичко, което имате. В крайната игра джобовете ви почти винаги ще бъдат пълни с пари, така че не е нужно да сте скъперници тук.

Допълнителен съвет: Ако имате достатъчно глина, на всяка снабдителна станция започва дрон. След това виждате противниците на картата за кратко и можете да вземете още една убийствена серия със себе си. Ако стартирате 3 БЛА наведнъж, вие дори получавате функциите на „подобрен разузнавателен дрон“.

Имате ли още добри съвети за Warzone или Battle Royale като цяло? Винаги с него, може би ще го добавим към нашия списък. Ето няколко съвета за използване на режим на плячка: