12 причини, поради които феновете на MMORPG могат да очакват 2021 г.

съдържание

 1. Нов свят
 2. Guild Wars 2 - Край на драконите
 3. Елиън
 4. The Elder Scrolls Online - Blackwood
 5. Изгубен ковчег
 6. Wild Terra 2 (ранен достъп)
 7. Final Fantasy XIV - Endwalker
 8. Bless Unleashed (PC)
 9. Crowfall
 10. Phantasy Star Online 2 - New Genesis
 11. Проект TL
 12. WoW Classic - Горящият кръстоносен поход
 13. Това все още може да се случи през 2021 година

The Elder Scrolls Online - Blackwood

Настройка: Фантазия | разработчик: Zenimax Online | платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S, Stadia | Дата на излизане: 04 април 2014 | модел: Buy2Play

Какво е ESO? MMORPG за ролевата поредица от игри The Elder Scrolls ви отвежда в света на Tamriel и предлага всичко, което се очаква от добрата игра Themepark:

 • Наистина голям свят на игри
 • Напълно зададени куестове и вълнуващи основни и странични истории
 • Разнообразни подземия и изпитания за 12 играчи
 • Система за занаяти и специално съдържание като гилдията на крадците или новата система за антики
 • Сървър срещу сървър PvP

Специалното при него е, че можете да изпитате цялата история и цялото съдържание на отворения свят напълно сами. Освен това от One Tamriel не е имало ограничение на нивото за области. Ако искате, можете да преминете направо към ниво 1 с най-новото съдържание на разширение.

Трябва само да се обедините с други играчи за подземията и изпитанията.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво ще се случи на ESO през 2021 г.? Всяка година MMORPG получава 3 по-малки DLC и едно голямо разширение. Разширяването струва пари веднъж, докато DLC също могат да бъдат закупени за истински пари или всички те могат да бъдат активирани автоматично чрез незадължителна абонаментна система.

Тази година всичко ще се върти около съдържанието на Oblivion, четвъртата част от франчайза Elder Scrolls. В Blackwood се изправяте срещу принца на Daedra Mehrunes Dagon и получавате спътниците от ваша страна като специална иновация.

Можете да научите повече за Blackwood в тази статия.

Gates of Oblivion беше името на първия тийзър за 2021 година.

За кого е интересно това?? Всеки, който вече играе на ESO, ще може да очаква с нетърпение новото разширяване. Можете да очаквате 30 часа ново съдържание, нова история, нови области и редица нови награди.

С последните си допълнения, MMORPG беше насочен силно към соло играчи, които вече са имали контакт с Elder Scrolls. Не напразно годината на Skyrim беше 2020 г. и съдържание като Black Width попадна в играта.

Новите разширения също са подходящо време за новодошлите. Те трябва да бъдат закупени веднъж, но след това да съдържат всички предишни разширения, което спестява малко пари.

Изгубен ковчег

Настройка: Steampunk | разработчик: Smilegate | платформа: PC | Дата на излизане: 2021 | модел: Неизвестно

Какво е Lost Ark? Тази игра е MMORPG от първокласен екшън от гледна точка на ISO, като Diablo 3. Това не е хак n n убийство, а "пълнофункционален MMORPG ": самите разработчици го сравняват с Guild Wars 2.

Създавате герой, изследвате голям фантастичен свят и правите чудовища и куестове отстрани:

 • Има 12 класа с различни умения.
 • В нападения се изправяте заедно срещу мощни противници на шефовете.
 • Играта се играе от перспективата на ISO ("по диагонал отгоре "), както е известно от хак 'n ‘убива.
 • PvP се провежда на арена, където се състезавате с други играчи.
 • Възможно е да се преместите в собствената си къща и да я използвате като склад за оборудване, което не е необходимо.
 • Можете да имате връзка с NPC.

Lost Ark също така предлага някои интересни нови функции в геймплея, с фокус върху изследването на острова и пътуването с кораби.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво ще се случи в Lost Ark през 2021 година? В съобщение за пресата Amazon обяви, че планира да донесе Lost Ark на Запад през 2021 година. Все още няма дата на пускане.

Тъй като Amazon се грижи за продажбите, вероятно можем да разчитаме на немска локализация. В крайна сметка Amazon също предлага това за собствените си игри като New World и бившия Crucible.

Между другото, ако не искате да чакате до пускането на 2021 г., вече можете да играете Lost Ark на руски сървъри. Редакторът на MeinMMO Ирина Мориц е написала ръководство за това.

За кого е интересно това?? Lost Ark е насочен главно към феновете на хакерски убийства, които обаче искат да изпитат MMO едновременно. Има различни социални характеристики, гилдии и групово съдържание.

Фокусът е основно върху PvE, който предлага разнообразие с оглед на многото нови PvP игри. Можете да научите повече за MMORPG тук:

Тествах Lost Ark - да, играе толкова добре, колкото изглежда

Wild Terra 2 (ранен достъп)

Настройка: Фантазия | разработчик: Juvty Worlds | платформа: PC | Дата на излизане: 28 януари 2021 г. (EA) | модел: Buy2Play

Какво е Wild Terra 2? Wild Terra 2 е пясъчник MMORPG и се провежда в голям средновековен фантастичен свят. Вместо линейна история със съвпадащи куестове, играта е по-скоро за изработка, настаняване и намиране на собствен път.

Играта не предлага никакви класове, поради което можете да избирате между пол и няколко оптични функции, когато създавате герои.

Играта се играе в ISO перспектива, в която можете да се движите с WASD или Muasklicks. Интересен аспект е хранителната система, която гарантира, че се храните балансирано със зърнени храни, риба, месо, плодове и зеленчуци.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво ще се случи на Wild Terra 2 през 2021 година? MMORPG ще започне ранен достъп през януари. Първоначално беше планирано за декември 2020 г., но беше отложено за кратко.

В допълнение, разработчиците в момента планират пълната версия за края на 2021 г..

За кого е интересно това?? Ако търсите класически тематичен парк MMORPG, няма да го намерите в Wild Terra 2. Играта разчита изцяло на аспектите на пясъчника и оцеляването - и това включва много смилане и разочарование.

Освен това в бета теста на играта беше отбелязано, че Wild Terra 2 все още е в ранен етап на развитие. По-специално бойната система и анимациите се нуждаят от много корекции. Можете да научите повече за MMORPG тук:

Нов MMORPG Wild Terra 2 идва в Steam - Вече го играхме

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4-ти