16-годишният доминира Twitch с Minecraft, привлича повече зрители от всеки друг

В момента 16-годишният британец Томас "TommyInnit " Саймънс доминира в класациите на Twitch. Той можеше да привлече повече зрители едновременно от всеки друг поток.

Кой е TommyInnit? Стриймърът основно показва Minecraft в YouTube и Twitch. През последните няколко седмици и месеци каналите му се разраснаха със светкавична скорост. Понастоящем той е един от стриймърите на Twitch с най-много абонати и с едновременните зрители е далеч на първо място (чрез sullygnome, към 10 януари 2021 г.).

Томи е само на 16 години и също постига резултати с честния си и донякъде детски маниер. Така че той внезапно прекрати поток на живо, когато му хрумна, че на следващия ден все пак трябва да подаде домашна работа в училище.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Тук tommyinnit бързо приключва потока си, защото все още трябва да си направи домашното.

Стотици хиляди зрители и 140 000 долара на месец

Ето колко успешен е tommyinnit в момента: В момента стримерът е на екстремно високо ниво. Това бавно се натрупва през последните няколко месеца и в момента достига своя връх (чрез sullygnome):

  • През последните 7 дни имаше средно 224 690 зрители - на върха дори 424 048 зрители
  • Потоците му никога не продължават повече от 2 часа - за толкова кратко време той директно привлича масите на зрителите
  • Според TwitchTracker в момента той има 37 499 абонамента и в момента е номер 5 в света - понякога дори е имал над 40 000 абонати
Цифрите за гледаност на потока от последните 90 дни ясно сочат нагоре. Източник: Sullygnome

Абонатите са това, което носи на стриймърите постоянен поток от пари. Казва се, че една подкамера носи стримери между $ 3,50 и $ 5 на месец. Ако умножите това по 40 000 подводници, които tommyinnit са имали на моменти, тогава той достига до поне 140 000 долара (около 115 000 евро) на месец само там.

Освен това има и неговият канал в YouTube, който в момента се справя наистина добре. TommyInnit има почти 5 милиона абонати там и тенденцията се увеличава. Едва до Коледа той разби 4-те милиона абонати. Най-новите му видеоклипове са имали над 3 милиона гледания. Някои дори имат над 10 милиона гледания.

Повече за Minecraft на MeinMMO:

  • Minecraft: YouTuber живее в хардкор режим 2000 дни и милиони го гледат
  • Minecraft: Craft Attack 8 доминира в немския YouTube - какво стои зад него?
  • Minecraft: Феновете работят по този мега проект за Lord of the Rings от 10 години

Защо стримерът е толкова успешен? Стриймърът е млад и привлича младите играчи на Minecraft. Младите зрители могат да се идентифицират с него, защото той често говори за училището си и стреса там.

Освен това средата в TommyInnit е правилна. Той често играе с Minecraft YouTuber Dream, който има невероятен обхват. Дрийм притежава канал в YouTube с над 15 милиона абонати и управлява сървър на Minecraft, където преживява луди неща с многобройни приятели.

В момента обаче Dream е подложена на критика. Твърди се, че е изневерявал на своите скоростни писти в Minecraft, което освен всичко друго го е направило успешен. TommyInnit не е трябвало да търпи подобни критики досега. Повече информация за обвиненията срещу Dream можете да намерите тук:

Смята се, че един от най-добрите състезатели по скорост на Minecraft е изневерявал - губи всичките си рекорди

Източник (и): Dexerto