2 от най-добрите оръжия от CoD Warzone могат да бъдат намерени само с късмет

В Call of Duty: Modern Warfare има 3 огнестрелни оръжия, които не можете да използвате в Battle Royale Warzone, въпреки че и двете игри споделят оръжия. С малко късмет в момента можете да намерите RAAL LMG и MP CX-9 и да се възползвате от голямата им сила.

Ерата на Modern Warfare отдавна е отминала и въпреки това новите оръжия от Call of Duty от 2019 г. разбъркват много прах в Battle Royale Warzone.

Защото от началото на Сезон 2 на Студената война имате доста добри шансове да намерите две нови оръжия в Warzone, които са "нови " от CoD MW в Battle Royale. И двамата са наистина силни, но само с късмет.

Над MP CX-9 / под RAAL LMG

CX-9 и RAAL LMG всъщност не трябва да съществуват

Що за оръжие са те? Това са леката картечница RAAL LMG и картечния пистолет CX-9. Можете да отключите и използвате и двете оръжия в кооперативния режим за оцеляване на Modern Warfare. Можете дори да ги изравните тук и да отключите есета.

Но това не се отнася за Warzone. Оръжията никога не са се появявали официално в Battle Royale, въпреки че са били използваеми в режим на оцеляване от декември 2020 г..

Как мога да го използвам така или иначе?? В момента можете да намерите силните оръжия като земна плячка в Battle Royale. Въпреки че преди време имаше съобщения, че най-малко RAAL LMG е намерен в Warzone като земна плячка, от началото на сезон 2 играчите са виждали оръжията по-често.

Съответно, отнема малко късмет, за да се докопате до двата късноцъфтящи от CoD MW. И двете оръжия могат да бъдат намерени като оранжев, легендарен план и по този начин да носят няколко прикачени файлове.

И двете оръжия принадлежат директно към горния слой

Наистина ли са толкова силни?? Тъй като сега някои играчи предполагат, че оръжията ще бъдат напълно вмъкнати в Warzone, експертът по оръжията на Warzone "Truegamedata " се е справил със стойностите на оръжията. И двете оръжия се предлагат с приятен вертикален откат и времето за убиване (TTK) е впечатляващо:

TTK сравнение на RAAL със силни конкуренти. Източник: truegamedata

LMG има “Open-Bolt-Delay ”, така че изстрелва само 50 милисекунди, след като сте натиснали спусъка. Независимо от това, стабилното устройство е наравно с едно от най-мощните универсални оръжия в играта, CR-56 AMAX. RAAL смесва тежки щети с висока стабилност - основната рецепта за мета-оръжия в Warzone. LMG е бавен и може да не предлага важната мобилност в Warzone. Но за феновете на оръжия с висока стабилност, обсег и щети RAAL може да бъде истински хит.

TTK сравнение на CX-9 със силни конкуренти. Източник: truegamedata

С депутатите изглежда много подобно за CX-9. В сравнение с TTK, SMG каца точно зад MP5 от Modern Warfare. Ако добавите "Отворено закъснение на болта" на MAC-10 от 50 милисекунди към TTK на популярния MP, CX-9 е дори по-силен при удари по гърдите от най-широко използвания в момента MP. Освен това CX-9 има по-голям обхват и е много стабилен. Това оръжие също ще бъде точно в нашия списък с най-добрите оръжия в Warzone.

Можете да намерите по-задълбочен анализ на канала на CoD YouTuber "Truegamedata ". Тук вграждаме английското видео за вас:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Пускането на оръжията остава неясно

Елате пистолетите за зареждане в Warzone? В момента не можеш да кажеш със сигурност със сигурност. Има препратки към Сезон 7 в Modern Warfare и издание е възможно в този контекст. Но оръжията може да дойдат само за CoD MW, ако изобщо са. Понастоящем не може да се предположи, че оръжията ще дойдат в Warzone. Това се подкрепя и от тежките ценности, които във връзка с изключителната стабилност вероятно биха били твърде силни за Battle Royale.

Тъй като обаче чертежите на оръжията сега редовно се намират като земна плячка във Warzone, слухът за освобождаването продължава и "Truegamedata " би се радвал да стреля през Верданск със своите силни оръжия.

Още новини от Warzone:

  • Tower Nerf унищожава оръжията от Студената война в Warzone
  • Нова голяма карта може да бъде пусната през април
  • Сезон 2 предлага големи плячки за камери без ключови карти

Казахте, че има 3 оръжия. Което все още? Третото оръжие в лигата е Сиков. Това е пистолет, който също е известен от режима за оцеляване и понякога се предлага като земен плячка в Warzone. Пускането на този пистолет все още е несигурно - но Sykov също би бил твърде силен за Warzone.

Източник (и): YouTube - TrueGameData