2 от най-важните стримери на CoD Warzone казват: Новият пластир е ужасен

Ник "Никмеркс " Колчеф в Twitch и Гай "DrDisrespect " Beahm в YouTube са едни от най-важните и най-големите стриймъри на Call of Duty: Warzone. Battle Royale наскоро донесе сезон 2 и двете стрийминг звезди не са точно развълнувани от най-новия спад на съдържанието.

Какво става там? Nickmercs и DrDisrespect са фенове на Call of Duty: Warzone и прекарват немалка част от потоците си на бойните полета на Battle Royale.

И двамата са сред тежките тежести на стриймърите на Warzone - Nickmercs достигна пик на зрители от над 85 000 зрители на Twitch (чрез TwitchMetrics) в деня на издаване на сезон 2 и Doc имаше над 500 000 кликвания върху потока си в YouTube в началото на сезона (От 2 февруари, 15:00).

Но двамата не само споделят успеха на своите потоци от Warzone. Nickmercs и DrDisrespect също имат подобно мнение за голямата лепенка, която влезе в игра със Сезон 2 - защото изобщо не им харесва.

Никмеркс казва, че сезон 2 влоши Warzone

Какво казва Nickmercs за сезон 2? В своя английски YouTube VoD за сезон 2 той прелиства бележките за новия сезон по много спокоен и приятелски начин. Той особено харесва корекциите на щетите, които получавате в бензина, и новите реактивни кожи.

Но само няколко часа по-късно, едва ли нещо остава от доброто чувство. В своя поток той е разстроен заради странностите на актуализацията и казва, че Warzone ще бъде по-лошо след корекцията, отколкото преди.

Настроението в потока беше депресирано и чатът му се опита да го развесели. Но след това каза: „Момчета, добре съм. Просто тази актуализация е толкова адски лоша. Днес играта е по-лоша, отколкото вчера. Как е възможно това? И наистина е по-лошо. ГУЛАГът е глупост! Това е ужасно! Корабът е силен и безсмислен ”(чрез Dexerto). Следният клип е направен малко след това:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Той би искал да се обясни и да продължи проблемите си с актуализацията. Но в този момент силната катсцена го кара да участва в парада, който се игра в първите 12 часа след актуализацията преди всеки отделен мач.

Искаше да се откаже за кратко, но след това извиква мнението си в микрофона: „Сравнявам играта с други игри, които редовно носят актуализации. И когато сравня актуализацията с други актуализации [от други игри], стигам до извода, че тази актуализация е ужасна! ”. Той специално споменава Fortnite, чиято политика за актуализация очевидно му харесва много по-добре.

Силният кътсцен изчезна в деня на актуализацията, но Никмеркс остава недоволен от сезон 2.

Повече за Warzone:

  • DrDisrespect няма право да играе в турнира за $ 100 000 в CoD Warzone
  • Twitch streamer умира в CoD Warzone и след това стреля с истински пистолет
  • Най-добрите оръжия с настройки за вашите зареждания в Warzone

DrDisrespect е разочарован и мисли, че хората са отегчени

Какво казва докторът за сезон 2? DrDisrespect не е толкова специфичен, но също така е разочарован от началото на новия сезон. В компилация от своите акценти в потока от втория ден на актуализацията той също се изразява негативно за голямата кръпка. Тук вграждаме английското видео за вас. Съответните сцени започват в 18:30 минути:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Поточните снайперисти са особен проблем за него. Това са играчи, които са в същото фоайе като стример и използват излъчването си на живо, за да застрелят стримера.

Той казва, че актуализацията не е достатъчно привлекателна, за да накара играчите да бъдат заети и да ги предпази от изрязване на потоци. В допълнение, по негово мнение, ако Warzone носи само актуализации като тази, няма да влязат и нови играчи: “Съвсем ясно е, че играта не привлича нови хора в момента и че хората [в текущото състояние на играта] се губят и взаимно се превръщат в зомбита. Те не знаят какво да правят ”.

Вместо да играят правилно, играчите искат да получат "парче " от него, като заснемат документа от картата, докато изрязват потока - от скука, така да се каже.

След това той започва нов мач със своя партньор по дуо "ZLaner ", в който обаче отива сравнително бързо до ГУЛАГ. По време на дуела за възраждане той казва: "Тази кръпка е ужасна ". Поклащайки глава, той губи мача си и за първи път е обслужен от Warzone.

Сезон 2 донесе NPC зомбита - но всички чакат нова карта

Сезон 2 съчетава историите за Black Ops Cold War и Warzone. Това трайно доведе зомбита до картата на Верданск, заедно с ново местоположение - корабокрушението. Но историята не е непременно най-популярното съдържание в битката.

И въпреки че бяха добавени няколко нови локации, съдържанието на Warzone през сезон 2 беше доста лошо. Също така, защото някои места трябваше да отстъпят:

  • Ново за него: Ново корабокрушение с малко зомби събитие
  • Ново за него: 3 ракетни силоза с бункерна плячка
  • Боядисано: Цялостната система на метрото
  • Боядисано: Гаражът на стадиона
  • Боядисано: Нормалните бункери (с изключение на Бункер 10)

След почти пълна суха магия от началото на първия сезон в средата на декември 2020 г., единият или другият бяха очаквали малко повече. Например конкретни съобщения за нова, голяма карта на Warzone. Досега обаче имаше само слухове и спекулации. Но има все повече индикации за голяма промяна през април 2021 г..

Какво мислите за сезон 2 в Warzone? Участвайте в нашето проучване в статията и ни кажете своето мнение в коментарите.

Източник (и): Dexerto, Dexerto