2 експерти обичат настройката ИЛИ в CoD Warzone: "Най-добрият клас M4 в сезон 5

Въпреки че M4A1 вече има голяма конкуренция, той все още е едно от най-добрите оръжия в Call of Duty: Warzone. С определена настройка дори е наистина силен - OP, както твърдят двама експерти. Независимо един от друг, те излязоха с почти идентична конструкция, която наистина удря мястото, особено на средни разстояния.

Кои са експертите? Nick "Nickmercs " Kolcheff и Vikram Singh "Vikkstar " Barn изкарват хляба си с Call of Duty. Nickmercs е най-известен като Twitch streamer, Vikkstar и други професионалисти някога са постигнали най-бързата победа в Warzone.

След няколко промени в мета, Bruen Mk9 като най-мощното оръжие на моменти и въпросът дали Grau или M4A1 всъщност е най-добрата щурмова пушка, двамата сега намериха нова конструкция за M4, с която са изключително удовлетворен.

И двамата са убедени, че настройката прави M4 страховито оръжие в Warzone. Никмеркс дори го нарича "най-добрият клас М4" в настоящия сезон 5 на Warzone в английския си видеоклип, който сме включили за вас тук:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

OP компилация за M4 в Warzone - идеална за среден клас

Ето как изграждате компилацията:

  • Муцуна: шумозаглушител (монолит)
  • Цев: М16 гренадир
  • Козирка: VLK 4.0x козирка (Vikkstar), Nickmerks, от друга страна, използва холовизиера (корпусен бой)
  • Боеприпаси: списание от 60 патрона
  • Лазер: Тактически лазер (Vikkstar) или подвод: команда за предно захващане (Nickmercs)

Коя козирка искате да използвате е въпрос на вкус. Визьорът 3.0x обаче е малко по-подходящ за битка на среден обхват, поради което по-скоро бихме го препоръчали.

Лазерът и подточването не правят голяма разлика. И двете ще ви помогнат да се прицелите по-добре, а командата fore grip е едно от най-добрите прикачени устройства за по-добро насочване. Лазерът също помага за скоростта на ZV, но е видим и за противниците.

Най-важните приспособления обаче са цевта, шумозаглушителят и списанието, които изграждат здравината на оръжието. Във видеото Vikkstar показва своя вариант на компилацията M4. Включихме го тук за вас:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Как да го използвам най-добре?? Настройката работи идеално на среден обхват, малко под обхвата на DMR и по-далеч от повечето стандартни автомати.

Играе по подобен начин на силната настройка на M4 от джакфраги от сезон 3, но с по-голямо списание е по-опрощаващ грешки и може също така уверено да елиминира няколко противника наведнъж. В Warzone сте добре оборудвани за:

  • Бийте се на открито, където има поне малко хълмове и камъни за покритие
  • по-обширни зони като летището, земеделските земи или кариерата
  • Градски зони и улици без градска война

Пушката R9-0 с боеприпаси за драконов дъх е идеална като добавка за разтоварване, тъй като M4 не е много здрав с тази настройка на по-къси разстояния. С R9-0 можете също да се предпазите от играчи Run & Gun със силни депутати.

Ако искате да изградите зареждане от него, имате много свобода. Сензорът за сърдечен ритъм и C4 са винаги полезно оборудване и с бонусите можете да изпускате пара, доколкото е възможно. Overkill е задължителен, ако все пак искате да вземете R9-0 със себе си. В нашата специална обясняваме 5-те най-популярни предимства в Warzone и какво ги прави толкова добри.