3 елемента в Дивизия 2, които принадлежат към всяко изграждане на щети - по този начин ги получавате

В дивизия 2 в момента много агенти разчитат на щети, за да предприемат действия срещу настъпващите топкови гъби. Тук ще намерите 3 елемента, които в момента се считат за "Най-добрите в слота " и как можете да ги получите.

За кои предмети говориш? За много играчи натрупването на щети в The Division 2 след разширяването на "Военачалниците от Ню Йорк " носи най-добрата възвращаемост. Има 3 елемента, които поради своите специални свойства принадлежат към всяка компилация на DPS и придават на вашите щети приличен тласък:

  • Молитва на лисицата - Наречени подложки за колене на Overlord
  • Ръкавици за доставчик на услуги - Името на Петров ръкавици
  • Невидимият човек - наречена маска Yaahl

Понастоящем тези 3 брони се считат за „Най-добрите в слота“ и извеждат щетите от вашите компилации на ново ниво. Германското подразделение YouTuber "Holy_13 Gaming " показва в текущо видео всички 3 елемента с местоположения и обяснява какво ги прави толкова силни.

Актуализация - 21 април: Трите артикула бяха прехвърлени с TU9. "Невидимият човек " сега е с 10% щета от жизнена енергия, а стойностите на останалите два елемента спаднаха до 8% всеки.

Понастоящем 3 имена са "Най-добри в слота " за изграждане на щети

Защо частите са толкова здрави? Това има една и съща причина и за трите брони. Всеки от посочените елементи ви дава атрибут, който иначе не се появява на частите на бронята. Той се отнася до:

  • Щети срещу непокрити цели
  • Повреда на бронята
  • Увреждане на жизнената енергия

Тези атрибути работят малко по-различно от обичайните атрибути за повреда на оръжието. Те не "увеличават" щетите, а ги "увеличават". Малка, но фина разлика, която може да направи голяма разлика в Дивизия 2.

Защо съществуват тези ценности?? Някои наименовани артикули идват с така наречените "Super-God-Rolls ", които са или по-високи от нормалните "God-Rolls " на атрибутите, или имат много специални стойности върху тях, които не се намират отново на бронята части. Тези 3 са сред тези специални атрибути.

Каква е всъщност разликата между адитивните и мултипликативните бонуси? В Раздел 2 вие решавате между "увеличаване " и "укрепване " на щетите от оръжието. "Увеличение" добавя новите стойности към съществуващите (адитивно), докато "печалба" взема готовите стойности на щетите и ги умножава с новата стойност (мултипликативно).
Пример:
1000 основни щети + 3 елемента с 15% увеличение на щетите
Щетите се увеличават с 45% (15 + 15 + 15)
Значи 1000 × 1,45 = 1450 щети
1000 основни щети + 2 предмета с 15% увеличение на щетите и един предмет с 15% увеличение на щетите
Щетите се увеличават с 30% (15 + 15) и след това се увеличават с 15%
И така (1000 × 1,30) × 1,15 = 1 495 щети
Изчислението е малко опростено, тъй като в дивизия 2 има няколко категории щети. Но по принцип последващо "подсилване " носи по-висок бонус и винаги трябва да се предпочита пред "увеличение ".

Молитвата на Фокс с + 15% срещу непокрити цели

Какво може този елемент? Посочените наколенници "Молитвата на лисицата " са част от бронята на Overlord и носят мощен бонус срещу цели, които не са в прикритие. Атрибутът винаги се търкаля максимално и "увеличава " общата "щета срещу непокрити цели " на ниво 40 с 15%.

Предметите на Overlord се доставят с основния атрибут "Щети от оръжие " и следователно се вписват идеално в DMG компилация. Освен това получавате 10% щета от пушка от бонуса на марката.

Посочените наколенки от марката Overlord Armament. Източник: Видео от Holy_13 Gaming

Ако стойностите на основния атрибут се вписват, можете да превъртите третия атрибут, както искате, благодарение на библиотеката на атрибутите и да имате най-силните в момента наколенки за изграждане на щети. Носете тези протектори, дори ако не използвате пушка. 15% пак си заслужават.

Къде да намеря това най-добро?? Няма директен начин. Можете обаче значително да увеличите шансовете си, ако изберете дейности с насочване на плячката, в които има повече предмети за надмощие или наколенки.

Ръкавици на доставчика на услуги с + 11% щети от броня

Какво правят ръкавиците? Посочените "сервизни ръкавици " принадлежат към броневите предмети на Петров и извеждат щетите срещу бронята на ново ниво. При 11% този артикул ви дава най-ниския бонус, но тъй като повечето топки изчезват в бронята на противниците, вие имате този бонус почти постоянно.

Имената ръкавици "Петров Дефанс". Източник: Видео от Holy_13 Gaming

Още една бонус за нанасяне на щети - ръкавиците са от марката Петров. Тук получавате 10% LMG щети и тъй като в момента картечниците са един от най-мощните класове оръжия, често можете да се възползвате от този бонус. Между другото, има няколко таланта, които могат да направят вашите LMG още по-добри.

Петров идва с основния атрибут "повреда от оръжие " и ако имате късмет тук, ще получите един от най-добрите предмети за повече щети и можете да калибрирате третата стойност, както искате.

Къде мога да взема ръкавиците? Отново става въпрос за насочване на плячката. Намерете мисиите или областите, в които има ръкавици или предмети на Петров като целена плячка и играйте там няколко дейности. Шансовете са много по-големи по този начин.

Невидимият човек с + 21% щети от жизнена енергия

Какво прави тази броня? "Невидимият човек " е маска от къщата "Yaahl Gear " и ви дава + 21% щети срещу жизнената енергия на враговете. Всичко, което няма повече броня, получава много, ако държите на нея.

Този елемент ви носи най-големия бонус по отношение на стойностите, но не е от полза в много ситуации, тъй като обикновено трябва да стреляте с високи стойности на бронята на противниците, преди 21% да влязат в сила. Ако обаче пред вас има противници или устройства, които нямат броня, те ще почувстват това мощно укрепване.

Маската Dark Zone от Yaahl Gear. Източник: Видео от Holy_13 Gaming

Бонусът от комплекта печати Yaahl също не е жълтото на яйцето. Тук получавате 10% защита срещу опасност и можете да се предпазите от ефекти на състоянието като "Изгаряне " или "Кървене ". Основният атрибут е броня. Въпреки че всичко това не се вписва непременно в компилация на щети, все пак ще получите изключително мощен предмет тук, ако го намерите с правилната статистика. В крайна сметка, маската идва с обиден слот за мод.

Откъде да взема маската?? Парчето Yaahl е най-неудобното за хващане, тъй като се предлага само в тъмната зона. Тук можете само рядко да използвате насочването на плячката, тъй като не винаги има точно ръкавици в тъмната зона и Yaahl-Gear, според "Holy_13 Gaming ", дори не се появява в системата за целенасочено плячкосване.

С трите елемента нямате нужда от DPS бафф, за да отглеждате бързо екзо. Но търсенето на перфектната конструкция продължава дори при най-доброто зареждане. Не всеки обича чистото съсредоточаване върху щетите, дори ако в момента те се считат за много силни. Ако търсите алтернативи или искате да опитате нещо ново, погледнете тук:

  • Най-добрата лечителска конструкция за Легендарни мисии - Ефективна и лесна за отглеждане
  • Силни щети за всички бойци от фронта
  • Подценени умения, които трябва да опитате
Източник (и): YouTube - Holy_13 Gaming