390 000 души гледат връщането на най-токсичния LoL трол - запис!

Популярният стриймър "Tyler 1" се завърна в понеделник след дълго отсъствие като стример на League of Legends. Той счупи рекорд на Twitch от световния шампион LoL "Faker ".

Tyler1 вече привлече вниманието през 2016 г. с потоци от популярната MOBA's League of Legends. Не ставаше дума толкова за високото му ниво на умения, колкото за токсичния му характер. Обидите и умишлената смърт в играта бяха от дневен ред.

Сега Tyler1 е освободен и му е позволено да докаже, че се е подобрил. Първият му поток показва, че нещата са се променили към по-добро.

Връщане на мазнини за Tyler1

Потокът започна в категорията IRL (In Real Life). Там Tyler1 приветства своите фенове и обясни как е прекарал последните няколко месеца в отсъствието на League of Legends. Той беше преоблечен като шампион, когото владееше най-добре и за когото стана известен: Дравен, славният палач.

Още в началото на потока зрителите започнаха да се абонират за канала му срещу заплащане. През първия час четири зрители се абонираха за секунда. Общо след около десет часа вероятно имаше над 4500 абонати. Абонатите дрънкаха през чата. (Gif от потребителя на Reddit TheSubtitlesAreReal)

//i.imgur.com/zvLMSg0.gifv

След представянето му той стартира League of Legends и чатът полудя.

На опашката за първата му официална LoL игра след забраната му потокът на Tyler1 достигна до 390 000 зрители едновременно. Нов запис за един стриймър на TwitchTV. Той постави стария рекорд на световния шампион Faker (245 000 зрители едновременно) на сянка.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Когато получи първото си убийство, доброто настроение в чата наистина започна.

Друг акцент е тази битка:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Противниците се опитаха да провокират, но Тайлър1 беше твърд

В първия си мач, Tyler1 получи положителни статистически данни от 10/5/12, въпреки че любимият му шампион Draven беше забранен. Други играчи в мача се опитаха да дразнят реформирания стример и да хванат полъха на стария, обиждащ Тайлър1, провокирайки злоупотреба с ярост.

  • Те забраниха Дравен, принуждавайки го да играе други шампиони
  • Противниците го лагеруваха или постоянно го атакуваха с петима души
  • Съотборниците умишлено се хранят (дават убийства на противници, така че техният отбор с Tyler1 да има лоши шансове)

Някак иронично, че съотборниците му сега показват поведението, поради което първоначално Tyler1 беше забранен. Но планът не се получи. Стримерът остана хладен.

Първият LoL поток след продължителното отсъствие на Tyler1 се оказа особено положителен и вероятно ще бъде запомнен от него и общността дълго време. Надяваме се стримерът да остане верен на новата си линия и да не попада в стари модели.

Tyler1 - токсичен, забранен, реформиран

През 2016 г. Tyler1 бе забранен от League of Legends заради прекалено токсичното си поведение. По това време Riot Games не просто забрани акаунта му, но издаде забрана за самоличност. Това означава: всеки акаунт, създаден от Tyler1, ще бъде забранен. Ако той се „реформира“, тази забрана може да бъде отменена отново.

След това стриймърът беше принуден да премине към други игри, играеше PUBG или модерираше турнири на своя канал Twitch.

След почти две години Riot Games сега дава възможност на стримера да се докаже отново в League of Legends. За да демонстрира, че поведението му се е променило към по-добро. Вчера, понеделник, 8 януари, Tyler1 стартира първия си официален LoL поток след забраната му.

Повече за историята на Tyler1 можете да намерите тук: LoL пуска своя най-голям трол след 613 дни