45-годишен поставя $ 31 000 в Star Citizen, след като почти умря

45-годишен режисьор и оператор заяви в Reddit, че е инвестирал повече от 31 000 долара в MMO Star Citizen. Причината е преживяване близо до смъртта, което му е показало преходността на битието.

Къде разказва мъжът своята история? На reddit. Казва, че е 45-годишен оператор и режисьор. Успешен е в работата си, така че парите не са голям проблем. Играе редовно игри от 5-годишен; инцидент преди време промени живота му.

Какъв инцидент беше? Той снима в Айдахо в продължение на 10 дни като режисьор и оператор. Тук той искаше да заснеме как авантюристичните хора се радват на живота. Планът беше да се заеме с мухарски рибар на река близо до водопад със своя екип. Но поради нещастни обстоятелства плановете трябваше да бъдат променени в кратки срокове, тъй като районът беше под вода.

Малка група от 4 души, включително операторът, се опитаха да използват вид кану, за да стигнат до сухо място, от което да могат да снимат.

Мъжът е вляво на снимката, а фотографът на екипа е вдясно:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Imgur, което допълва статията.

Imgur show content Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържанието на Imgur

Мъжът описва преживяването си в близост до смъртта на Reddit, когато кануто се сблъска с бързеи, които преди това бяха скрити от погледа. Той се приземи във водата, животът му течеше пред вътрешното око, беше заплашен от удавяне.

Когато се канеше да довърши живота си във замръзващата вода, другарите му го извадиха от водата и след това рухнаха плачещи на сушата.

Star Citizen като най-близкото нещо до пътуването до звездите

Ето как той стигна до Star Citizen: Човекът описва как това интензивно преживяване напълно е променило отношението му към света и живота: защото е осъзнал собствената си смъртност. Времето му на земята беше ограничено.

Той развива обсесивно-компулсивно разстройство, за да се възползва максимално от всеки час, който му е останал. Това прерасна в невроза. Депресираше го, когато разбра какви възможности вече няма на 45-годишна възраст.

Така той разви желанието да полети до звездите един ден, но разбра, че това няма да е възможно приживе. Вече нямаше да изпитва космически пътувания. През това време приятел го запозна със Star Citizen:

"Хвърлих се там, сякаш нямаше утре. Прочетох всяка статия, видях всяко видео, започнах да гледам потоци. Точно от това имах нужда. "

Той казва, че Star Citizen е най-близкото до преживяването на наистина полети в космоса. Това е неговата терапия сега.

Кариерата му го заема, но щом има свободна минута, той е "в звездите ".

Мъжът е инвестирал над 31 000 долара в Star Citizen. Казва, че това са най-добрите пари, които е похарчил.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Imgur, което допълва статията.

Imgur show content Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържанието на Imgur

Ето как реагират хората: Мнозина се чувстват насърчени от историята на мъжа да разкажат дори решителни преживявания, които са довели до решение „Живееш само веднъж“.

Но някои виждат историята критично: Човекът се нуждае от терапия, Star Citizen не може да направи това. Но тогава 45-годишният успокои хората: той вече беше говорил с терапевт и продължаваше да го прави.

Сега Star Citizen събра над 250 милиона долара чрез краудфандинг и продължава да обръща големи суми. Историята на 45-годишния младеж показва каква харизма може да развие играта за хората.