5 причини да започнете отново с Fallout 76 в "Здрач от стомана "

Със „Здрач от стомана“ Fallout 76 отново получи много съдържание, което привлича нови и стари играчи. Ако все още не сте сигурни дали да проверите последната голяма актуализация през 2020 г., ето няколко причини да го направите.

Какво е "Здрач от стомана "? Актуализацията ("Steel Dawn ") е последната голяма актуализация за 2020 г. и връща Братството на стоманите обратно в Апалачия. След One Wasteland, най-голямата актуализация досега за Fallout 76, в действие влиза нова вълнуваща история.

С Братството можете да опознаете една от най-известните фракции от вселената Fallout. Има и нови функции за C.A.M.P.s, ново оборудване и нов сезон. Така че има по нещо за всеки.

Twilight of Steel се появи на 24 ноември, седмица преди първоначалния график. Така че можете да започнете веднага и да проверите новото съдържание. Но какво точно си струва?

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

1. Story and Lore with the Brotherhood of Steel

Кое е Братството на стоманата? Тази легендарна фракция е основана от бивши офицери на американската армия и е включена във всяка игра Fallout и до днес. Рицарите и паладините на Братството са посветени на събирането и защитата на технологията и гарантиране, че тя не попада в грешните ръце.

Поръчката се основава на архаична структура и заглавия от по-ранни времена. Тяхната идея дори прерасна във вид религия с течение на времето. На MeinMMO можете да намерите целия фон на Братството на стоманената знания.

Със своята мощна броня и тежки оръжия те са малка армия, която въпреки малкия си брой играе важна роля, където и да е. И сега тя идва в Апалачия.

Какво прави тя във Fallout 76? Още при пускането на Fallout 76 имаше части от Братството в Апалачия, но както всички останали хора те вече бяха мъртви.Сега основната база изпраща експедиция, за да провери дали всичко върви добре.

След като вече е подготвена база в Апалачия, братството сега ще работи там, за да изчисти окончателно запалителните зверове и да засили собственото си присъствие там. Можете да помогнете с нови куестове и награди.

По-важното е, че можете да бъдете част от това как някои от най-важните герои в историята на Fallout достигат до величието, което познавате от други игри. Авторът на MeinMMO и експертът по Fallout Бенедикт Гротхаус дори си мисли: Братството е най-доброто нещо, което може да се случи на Fallout 76.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

2. C.A.M.P. рафтове - вашите собствени трезори

Какво представляват приютите? Ако не се интересувате от историята или просто ви е по-забавно да изградите базата, тогава има и страхотна иновация за вас: Приюти. Това са основно вашите собствени трезори, които можете да изградите.

Подслоните са екземпляри под вашите лагери със собствен бюджет за строителство и без правилата, на които се подчинявате на повърхността. Например можете да деактивирате щракването на компонентите или да поставите предмети свободно във въздуха.

Това ще ви помогне да оставите собствената си креативност свободна. Искате ли ужасно шоу в мазето? Опаковайте психологически клоуни и чудовищни ​​гримаси в приюта. Искате ли да се отдадете на вашата религия? Тогава просто постройте свой собствен молец или мега лениво светилище под вашата къща! С вашите най-ексцентрични идеи можете дори да спечелите творческите състезания на общността.

Искате ли да изпратите олтар от мега ленивци? Всичко е възможно в "Подслон ".

Как да го използвам? Влизате в приютите през врати, които можете свободно да поставите във вашия лагер или друг ваш приют. Можете да използвате общо три различни и да ги надграждате по различен начин.

Началното търсене "Разширяване на дома " за новите приюти може да бъде намерено на всяка гара в Апалачия. Във видеото на разработчика можете да видите как изглеждат и функционират скривалищата.

3. Оръжия, броня, куестове и нов сезон

Какво ново? Заедно със Здрача на стоманата, нови оръжия, броня и куестове влизат в игра. Куестовете ви приближават до Братството на стоманата и ви възнаграждават с полезни предмети за пътуванията ви.

Новите оръжия и брони ви предлагат нови възможности да мислите за компилации или да изпробвате и използвате легендарните умения. Едно от новите оръжия е плазменият нож, оръжие за близък бой с горещо зелено острие:

Всеки, който иска да се усъвършенства във Fallout 76 и да има най-добрата възможна екипировка, ще намери тонове неща в Steel Dawn, за да ги събере и да стане по-силен с.

Какво е през новия сезон? Със Здрач от стомана, Сезон 3 за Fallout 76 също ще се появи с нова дъска за игра и нови награди. Борете се през 100-те нива и получете:

  • изключителна козметика
  • Легендарни бележки за размяна за топ оборудване при легендарния дилър
  • Кутии за обяд и карти с умения
  • Капачки и атоми на бутилки
  • Златни кюлчета за допълнителни награди
  • Скрап и други материали

Сезон 3 започва на 15 декември на всички платформи, малко след излизането на Steel Dawn.

4. Това е, което чакахте: perk loadouts

Perk loadouts са функция, която сте искали от първите дни на Fallout 76 и която е обявена от известно време. Зарежданията ви позволяват да създавате определени комбинации от различни бонуси и да превключвате бързо.

Само с няколко щраквания можете да превключвате между пушка, пистолет и строеж от близък бой, или можете лесно да оборудвате своите конструкции и изработващи конструкции.

Привилегиите така или иначе могат да се обменят както искате. С натоварванията обаче имате възможност да превключите цял набор от координирани умения, така че да не се налага винаги да сглобявате всичко.

Скоро ще бъде много лесно да организирате бонуси.

Изтеглянията на перка все още не са в играта за пускането на Steel Dawn, но засега са отложени за 2021 година. Но ако все още липсват бонуси или легендарни бонуси, струва си да ги съберете сега в подготовка.

5. По-добър опит с One Wasteland

Тези от вас, които все още не са играли огромната актуализация "Една пустош ", трябва да го направят най-късно със Здрач от стомана. Актуализацията съдържа редица нови функции, които правят Fallout 76 по-интересни както за ветерани, така и за нови играчи:

  • динамични нива за противници, които се адаптират към вашето ниво
  • вече споменатите легендарни бонуси, които ви правят още по-силни
  • ежедневни операции, които нарастват още повече със Steel Dawn

С One Wasteland Fallout 76 стана малко по-труден за самостоятелни играчи, но за щастие не сте сами в пустошта. Грабнете приятелите си или използвайте обществените групи, за да намерите нови бойни другари, с които да се изправите пред новите опасности на Steel Dawn!

One Wasteland постави основата на всичко, което Fallout 76 прави добре със Steel Dawn и не само. В интервю за MeinMMO, ръководителят на проекта Джеф Гардинер и дизайнерът на водещо търсене Бриана Шнайдер вече разкриха какво прави Fallout 76 толкова добре и как ще продължат нещата със Steel Dawn и след това.

Dawn of Steel е безплатна актуализация за всеки, който вече притежава Fallout 76. Fallout 76 се предлага за Xbox One, PlayStation 4 и PC (Steam и Bethesda.net) и разбира се работи и на PS5 и Xbox Series X, дори с по-добра производителност благодарение на по-новия хардуер. Просто го изтеглете и започнете!