5-годишното дърпа 4 противника във Валорант, след което развълнувано бяга към Папи

Играчът „Foopa“ е само на 5 години, но с помощта на баща си има право да представя уменията си в стрелеца Valorant. В един клип той управлява силен 1v4 и особено сладка сцена след това.

Какво стана? Потребителят на reddit SupaSnipaX е бащата на Foopa и публикува кратък видеоклип. В него можете да видите колко малко по малко се отрежда екипът на 5-годишното дете.

След малко повече от минута само Foopa е жив, изправен пред четирима врагове. С няколко умели движения и добре насочени удари обаче Foopa успява да извади всички противници.

Междувременно неговият герой Рейна падна до 7 житейски точки. Въпреки това, чрез способностите той успя да се излекува и беше готов за следващата битка. Също така е забележимо, че той пингира позицията си, за да даде информация на другите играчи.

Какво прави клипа толкова специален? В допълнение към силния кръг, който 5-годишният играе, клипът се празнува главно заради сладката реакция след това. След рунда младият играч е много развълнуван и можете да разберете как бавно обработва битката.

Скочи от компютъра, извика баща си и избяга от стаята с включени слушалки. Той извиква: "Взех асо, папи!"

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Баща гордо представя сина си, също получава критики

Как се реагира на клипа?? Силните 1v4 и сладкото действие след това получиха много насърчение в reddit. На 17 февруари в 11:30 сутринта нишката има повече от 8 000 гласа за и е номер 1 на текущата начална страница.

Други потребители пишат:

  • Quick_Chowder: "Малкият е по-добър от половината от всички Reynas в платина. "
  • Pink_life69: “Той не пробяга безмислено през средата, надигра двама души в гнездото и в края на 1v2 запази приличен ъгъл и се прицели добре. Малкото момче е на 5. Той има повече мозъци от мен. "
  • Riot_Preeti: "Това е толкова сладко! "

Но не всички потребители са съгласни, че 5-годишно дете вече играе Valorant. Valorant е получил USK рейтинг от "16 години и повече". Така пише потребителят Shawarmaandlettuce:

Не не ми харесва. Защо, по дяволите, позволявате на децата да играят игри, които не са за тяхната възраст? Просто ги разваляш.

Причината да не подкрепям децата да играят мултиплейър игри:
- Те имат възможност да включат своите микрофони и (потенциално) да чуят други по-възрастни играчи, които може да псуват.
- Ефектът на пристрастяване. Може да промени техните съчетания (да, разбирам, че децата така или иначе нямат), като например да спят по-малко часове и да пропускат хранене.

Някои от тези моменти може да ме накарат да звуча като идиот, но това са просто преживявания, които съм имал, гледайки как децата го правят.

Повече за Twitch on MeinMMO:

  • Twitch отново променя емоцията на PogChamp - вече не е човек
  • Някой плаща € 43 000, за да играе на Twitch стример за един час
  • Twitch streamer е забранен, защото той е пренебрегнал чата си

Ето какво казва бащата: Самият баща се гордее със сина си. Твърди се, че Foopa играе на видеоигри, тъй като е успял да държи контролер. Твърди се, че харесва няколко игри, но наскоро се влюби във Valorant.

Твърди се, че Foopa е стриймвал и в Mixer, където е бил забранен поради възрастта си. Дуетът баща и син вече е на Twitch. Малкото също трябва да може да чете и да се радва на всички коментари, направени на клипа.

Foopa не е единственото 5-годишно дете, което е на живо. През декември докладвахме за стримера NewbCybot, който също играе и стриймва със сина си.

Той постигна победа в стрелеца Apex Legends, което също впечатли мнозина: 5-годишно шоу на Twitch как печелите в Apex Legends.