5 неща, които трябва да знаете за новите акули във Fortnite

Сезон 3 Глава 2 започна във Fortnite и донесе акули като ново транспортно средство. Ще ви покажем какво трябва да знаете за новите акули, за да можете да се справите оптимално с тях в играта.

Какво се случва във Fortnite в момента? Udpate 13.00 стартира новия сезон 3 в сряда, 17 юни 2020 г. Освен нов боен пропуск, някои промени в картата и промени в играта, Сезон 3 донесе акулите като транспортно средство.

Всичко, което трябва да направите, е да вземете въдица, да захранвате акулата и тя ще ви позволи да се плъзнете през водата. Можете дори да го контролирате, сякаш е нормално превозно средство.

Акулите са новото транспортно средство в сезон 3 на Fortnite

Какво трябва да знаете за акулите във Fortnite

Тук ще ви покажем какво трябва да знаете за акулите. Може би вече сте преживели някои неща сами, но все пак има неща, които не са ясни веднага.

1. Акулите могат да причинят вреда

Новите акули не изглеждат просто ужасяващи; те наистина могат да увредят вашия игрален характер. Това ги прави два пъти по-чудовищни.

Трябва да внимавате акулите да причиняват щети по различни начини. Или ви нападат с уста, или ви удрят с перките. Затова е най-добре да внимавате да не стоите под ъгъл, където могат да ви срещнат.

Източник: FortniteInsider

2. Дават ви плячка

Ако не искате да използвате акулите като транспортно средство, а по-скоро да се изправите срещу тях директно в битка, тогава можете да ги атакувате с оръжия и кирки. Но трябва да имате предвид, че те имат много житейски точки и не са толкова лесни за отстраняване.

Но тези, които се изправят пред тази трудна битка и излязат победители, ще бъдат възнаградени с оръжие и боеприпаси. Това е особено полезно, ако победите акула с кирката си в началото на мача и след това вземете поне едно оръжие за по-нататъшната битка.

Акулите изпускат пистолети и боеприпаси, когато бъдат елиминирани

3. Не можете просто да плувате

Новите акули във Fortnite не само плуват добре във водата, защото могат да скачат, а не само малко. Те могат да скочат от водата и пак да ви хванат етажи по-високо и дори по-далеч.

Така че трябва да имате предвид това следващия път, когато застреляте акула „от безопасно разстояние“.

Внимавайте да не ги оставите да скочат на моторните лодки

4. Никъде не сте в безопасност от тях

Акулите могат да скочат от водата. Това означава, че те идват в страната и дори скачат по сгради. Така че не сте в безопасност, когато сте там.

Но това не е достатъчно, защото акулите дори могат да влизат в сгради. Така че ако акула ви е забелязала, не можете просто да затворите вратата и съседната къща. Ще ви преследва, но с малко късмет ще се забие в стена.

Не можете просто да се скриете от акулите

5. Можете да ги храните, за да блестят

Една от страхотните черти на акулите е, че те могат да бъдат хранени с плячка. За да направите това, просто трябва да хвърлите плячката си пред акулите. Храненето има страхотен страничен ефект, който е особено добре да се види през нощта.

Акулите светват, когато ги храните. Зависи от цвета на рядкостта на подаваното оръжие. Така че, ако подадете оръжие в рядкост "необичайно ", тогава акулата свети в съответния зелен цвят.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Reddit, което допълва статията.

Показване на съдържанието Reddit Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Reddit

Ако обърнете внимание на всички тези неща, нищо не бива да ви пречи да управлявате акулите във Fortnite.

Затова вземете своята акула, нахранете я, така че да блести добре и я плъзнете през картата Fortnite. За да имате и перфектното облекло, трябва да отключите кожата на Aquaman, защото така или иначе вие ​​сте Властелинът на моретата.