50 стриймера изстрелват MMO за оцеляване в най-високите редици на Twitch

Някои от най-големите стриймъри в света в YouTube и Twitch започнаха събитие в MMO Rust за оцеляване след Коледа. Стрийми като Valkyrae, Pokimane, Myth и shroud бяха на частен сървър. Това мина ужасно през първия ден, на втория беше добре. Те дадоха на Ръст нови рекордни стойности и можеха да установят „масивна тенденция“.

Що за събитие беше това? Стриймърът на YouTube Rachell "Valkyrae " Hofstetter обяви събитие на 26 декември. Общо 50 стримери искаха да играят MMO Rust за оцеляване заедно на частен сървър.

Valkyrae е добре свързана, тя е голям брой в YouTube и има много приятели в американската стрийминг сцена. С "Сред нас " тя стана невероятно популярна през 2020 година.

Pokimane е добър приятел с Valkyrae насаме. Те живеят в къща за стримери.

Сред стримерите, които бързаха към събитието Rust, бяха някои от най-известните стримери от YouTube и Twitch:

  • включително саван за специалист по стрелба
  • най-големият стриймър на Twitch, Pokimane
  • Мит, един от най-големите стримери на Twitch наоколо
  • Прикрит тост, стриймърът на Facebook
  • плюс Hafu, Voyboy, Jacksepticeye, Ludwig, Scarra и много други добре познати стримери

Twitch streamer BaboAbe очевидно е отговорен за техническото изпълнение и има 120 000 последователи.

Събитието бързо стана толкова популярно, че дори добре познатите фенове на Twitch като xQc наистина искаха покана. Той попита любезно и скромно в All-Caps как е по неговия начин (чрез Twitter).

shroud също е в MMO.

Ръждата изстреля от 30 000 до 230 000 зрители на Twitch

Ето как мина първия ден: Събитието внезапно вдъхна нов живот на доста заспалия Rust on Twitch. В нощта от събота на неделя броят на зрителите в Rust се увеличи от около 30 000 на 230 000.

Ръждата изведнъж стана популярна.

Но шумът не продължи дълго. Тъй като частният сървър се срина. Човек дори подозира, че е имало DDOS атака.

Във всеки случай стримерите бяха обслужвани бързо. Имаше много разочарования и кампанията приключи за няколко часа. В частност Valkyrae изглеждаше силно ударен, когато събитието Rust беше разрушено от проблеми със свързаността. Тя приключи потока си рано и изглеждаше ядосана. В чата тя вероятно е прочела негативни съобщения срещу себе си.

В резултат на това поддръжниците започнаха кампания за създаване на хаштаг "# ValkyraeSupport " в Twitter. Това всъщност го превърна в тенденция в САЩ.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter Ние също благодарихме на разработчиците на Rust за помощта.

Valkyrae най-накрая обяви да започне втори опит на 27 декември, ако сървърът беше „поправен“. Очевидно разработчиците на Rust, Facepunch, помогнаха в кратък срок и подкрепиха проекта.

За тях беше сигурно като Коледа.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitch, което допълва статията.

Показване на Twitch съдържание Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Twitch

Ето как премина вторият ден: На втория ден от събитието, от неделя до понеделник днес, зрителската аудитория на Rust's Twitch отново нарасна. Числото на аудиторията отново се увеличи от 8 800 на 228 000. Този път сървърите издържаха и броят им остана изключително голям в продължение на няколко часа.

Ръжда внезапно попадна в най-добрите редици на Twitch, непознат образ.