6 причини, поради които трябва да играете демото на Outriders - и 3 защо не

Ще ви запознаем с шест причини, поради които трябва да играете демото на Outriders - и ще ви покажем три причини, поради които може да не ви интересува.

Всичко е за това: Днес, 25 февруари, стартира безплатната демонстрация на Outriders. По този повод разработчиците People Can Fly публикуваха петото излъчване в Youtube. Това въвежда 10 причини, поради които трябва да изпробвате Outriders.

MeinMMO обобщава шестте най-важни причини за излъчването за вас и също така ви дава три неща, поради които демонстрацията може да не представлява интерес за определени играчи.

Защо трябва да опитате Outriders?

По принцип всеки, който може да направи нещо с плячка, трябва да погледне демото. Той е безплатен и може да се играе за неопределено време. Можете да намерите преглед с всички релевантни факти за демонстрацията на MeinMMO: Цялата информация за безплатната демонстрация на Outriders - време, изтегляне, платформи

Следващите 6 точки са по-подробни за съдържанието.

Можете да опитате 4 различни класа

Какви класове има? Има общо четири класа за избор. Всеки клас има свои собствени умения и стилове на игра. Можете да ги изпробвате сами в демото:

  • Разрушител
  • Техноманс
  • Pyromancer
  • Хитрец

Например, докато Trickster е пъргав убиец, който може да манипулира пространството и времето, Devastator е по-скоро от клас танкове и главорези, но който също може да повлияе на гравитацията.

В нашето проучване представихме класовете и искаме да знаем от вас: Кой от тях играете първи?

В Outriders можете да изхвърлите мощни комбинации с различни класове.

Всичко може да се играе в мултиплейър

Всички дейности на Outriders могат да се играят в група. Можете или да координирате директно с приятели, или на случаен принцип да се съюзите с други играчи. Всяка дейност предлага сватовство.

Кръстосана игра между PC, PS4, PS5, Xbox Series X / S и Xbox One

Кой може да играе всичко заедно? Можете да намерите други играчи не само на съответните им платформи, но и на всички онези, на които се появяват Outriders. Можете да активирате тази опция в настройките.

Има кръстосано спасяване? Можете да прехвърляте резултата си само между конзоли от същия производител. Това означава, че можете да прехвърляте между PS4 и PS5, както и между Xbox Series и Xbox One. Това не е възможно между платформите.

Вашият напредък ще бъде приет

Всичко, което играете в демото, ще бъде пренесено в основната игра. Така вашият напредък ще остане до пускането.

Можете да разберете дали се интересувате от историята

Можете да играете първите няколко часа от историята в демото на Outriders. Ще бъдете заети с него около 3 часа (на клас). Вече можете да получите впечатление дали историята ви харесва.

В допълнение към основната история можете да тествате и странични мисии. Така можете не само да видите дали харесвате кампанията, но и дали харесвате съдържанието в допълнение към основната история.

За какво грубо е играта? В Outriders човечеството трябваше да напусне Земята и да се спаси на планетата Енох. Те се натъкнаха на това чрез мистериозен сигнал, че трябва да стигнете до дъното на играта.

Ще трябва да се справите с всякакви зли същества и враждебни хора. Стилът на аутсайдерите е много тъмен и брутален. Противниците експлодират и изображенията до момента предават враждебна атмосфера от планетата Енох.

Механиката на стрелеца е добра?

Outriders е стрелецът в основата си, което означава, че и вие ще се защитите с оръжие. Има общо 11 различни вида оръжия, които да изпробвате. От пистолети, снайперски пушки и пушки до двойния пистолет, който стреля от две списания, се предлагат много изроди.

Едва ли ще срещнете легендарни оръжия в демото. Но все пак можете да разгледате шантавите дизайни в Outriders: Това са някои легендарни оръжия от Outriders.

Самият Outriders представи 10 причини в предаване в YouTube. Те отново обобщават какво е в демото:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Защо не искате да играете Outriders??

Разбира се, винаги има хора, към които играта не се обръща. Outriders е по-привлекателен за феновете на стрелците на истории и плячки. За кого Outriders е доста безинтересен??

Вие сте повече в PvP

Outriders е изцяло фокусиран върху борбата с контролирани от компютъра противници. Няма PvP режим. Така че, ако не искате да пропуснете теста за сила с други играчи, няма място да пуснете пара в Outriders.

Вие сте самотници, а не кооперативни фенове

Според разработчиците, Outriders също е адаптиран в историята за солови играчи. Играта обаче развива възможностите си предимно в група.

Взаимодействието на различните класове дава възможност за различни, мощни комбинации, които трябва да увеличат забавлението още повече и да са полезни при мисии. Дейността в края на играта, наречена експедиции, също е насочена предимно към групи.

Можете да оцелеете там само ако съберете най-мощното оборудване и сте подготвени за всичко.

Харесвате реалистични стрелци от корицата

Ако се надявате на реалистичен стрелец, който разчита основно на механиката на капака на Outriders, може да бъдете разочаровани.

Има система за покритие, която също можете да използвате. Според разработчиците можете да се справите напълно без тази система, ако изградите съответно своя герой.

Outriders разчита на мощни способности, които позволяват да се срине с всички експлозии и ефекти. Добрите конструкции и използването на механиката са по-важни тук.

Повече по темата:

  • Outriders ви показва най-важното: Мощната плячка, която ще преследвате
  • Нови игри 2021: издания на MMO и мултиплейър игри
  • Outriders: 9 важни неща, които може би дори не знаете за RPG шутъра

Кога се появяват Outriders? Официалното издание е на 1 април 2021 г. След това Outriders ще се появят за PC (Epic и Steam), Google Stadia, Xbox Series X / S, PS4 и PS5.

Ще разгледате ли демото? Или не се интересувате от играта? Напишете вашето мнение в коментарите.

Ако се интересувате повече от Outriders, разгледайте интервюто, което ние от MeinMMO успяхме да проведем с разработчиците: С тези 2 неща Outriders иска да се открои от другите плячкосващи