6 мъртви любими NPC, които могат да се върнат с WoW Shadowlands

Вече са налични първите алфа компилации на новото разширение World of Warcraft и Dataminers започват да ги четат. Те дори са открили нещо: Някои NPC, които всъщност са мъртви, очевидно се връщат със Shadowlands.

Що за данни са това? Тъй като на 6 април беше обявено, че първите алфа покани за Shadowlands ще бъдат изпратени, първите версии на алфата бавно се появяват. Те използват миньори за данни, за да четат файловете на играта и да търсят нова информация.

Наред с други неща, те се натъкнаха на нови модели, които показват стари герои и герои, умрели в предишни разширения, напълно преработени и понякога в напълно нова форма.

От къде си? Файловете бяха открити от dataminers в wowhead, които обикновено са доста надеждни, когато става въпрос за показване на ново съдържание предварително. Ние обаче просто не знаем как точно ще бъдат въведени героите в новото разширение Shadowlands.

Използваните изображения идват от wowhead.

6 мъртви NPC-та, които биха могли да се върнат със Shadowlands

Що за НДК са те? В намерените файлове има пет знака, които всъщност трябва да са мъртви:

 • Утер, светлоколебарят и бивш ментор Артас
 • Бившият аспект на зеления дракон Ysera
 • Богът на лоа Хаккар
 • Каел ts, бившият лидер на кръвните елфи
 • Kel ’Thuzad, личът и съветник на краля на личите Arthas Menethil
 • Лейди Ваш, последният бос в пещерата на змийския храм

Щракнете върху снимките, за да ги увеличите.

 • Каел е в нормалната си форма.
 • Каел е в своята "развратена " форма.
 • Богът Хаккар.
 • Лейди Ваш.
 • Изера в нейната елфическа форма.
 • Изера във формата на дракон.
 • The Lich Kel ’thuzad.
 • Утер като кирианец.

Всеки от тези герои е мъртъв за известно време. Hakkar вече е победен в WoW Classic, лейди Vashj и Kael са намерили своя край в Burning Crusade, Kel 'Thuzad е убит за последно в Wrath of the Lich King и Ysera е умира в легион. Утер беше убит още преди WoW, по време на Warcraft 3.

Как се връщаш? Засега не знаем точно под каква форма или защо героите се завръщат. Известни са само новите модели. Въпреки това, Shadowlands са царството на мъртвите - така че къде другаде трябва да ги срещнете??

Поне Ysera, Uther, Kel ’Thuzad и Kael t изглежда, че всеки от тях принадлежи към един от новите пактове, към които можете да се присъедините в Shadowlands. Много е възможно те да са мишени за онази специална душевна връзка, с която можете да се свържете.

Спойлерите на истории Kel ’Thuzad и Lady Vashj се появяват доста рано в сценарий според файловете на играта и служат като помощници или NPC в куест с Tyrande (чрез mmo-шампион). Смъртта на Ysera се смята за една от най-добрите кинематографии на WoW. Да се ​​срещнем отново с дамата дракон?

Но нови походи във времето или дори подземия в пещерите на времето също биха били възможни. Само в случая с бог Хакар всичко е малко размазано. Ако боговете наистина могат изобщо да умрат, възниква въпросът дали същите правила важат и за тях в Сенчестите земи.

Нови модели за важни герои

Тези герои се преобразяват: В допълнение към петте популярни героя, има и нови модели за Силванас Виндлауфер и новия крал Лич Болвар Фордрагон, както и първи модел за главния антагонист: The Warden.

Сега Силванас носи още повече броня и дори получава ново лице. Червеният блясък в очите й, който често я придружава, поне липсва на тези снимки. След като тя така или иначе ни предаде пред Shadowlands, все още не е сигурно какво ще се случи с нея.

Болвар, от друга страна, получава значителна бронирана броня, която силно напомня на тази на неговия предшественик Артас, включително неговото кралско синьо наметало. Липсват само нагръдникът и шлемът му - разбира се.

Поне в тази форма Jailer има съвсем различен външен вид, отколкото при първото изтичане. Той все още носи своите вериги и архаични доспехи, но вместо дълга брада има зейнала дупка в гърдите си.

 • Sylvanas ’нов модел.
 • Болвар в броня.
 • Великият антагонист: тъмничарят.

Това все още беше намерено: В допълнение към всички добре познати герои, Dataminers са намерили и модели за нови NPC, които биха могли да функционират както като съюзници, така и като опоненти. Можете да намерите списъка с модели на wowhead.

Новите модели включват също домашни любимци и конници, както и изображения на кирианците, първият договор, който Blizzard вече представи. Някои от тях вероятно служат като награда за репутация или като другари, според способностите на пакта. За повечето от тях обаче все още не знаем къде точно ще бъдат използвани. Какво мислиш?