Всичко, което трябва да знаете за бурята на бурята в химна - с изграждане

Маг-копието Буря може да контролира елементите в Химн и да ги отприщи на противниците си с разрушителна сила. Как да използвате най-добре неговата сила и за какво да внимавате е това, което ще научите в това ръководство с предложение за компилация на Бурята.

"Космическият магьосник" използва елементите огън, лед и мълния, за да доминира над бойното поле отгоре. Благодарение на уникалната си технология, пилотите на Storm се носят във въздуха за над средното време.

съдържание

 1. общ преглед
 2. Съвет за бързо изравняване
 3. Как се играе бурята
 4. Уменията на бурята
  1. Експлозивен печат
  2. Фокусно уплътнение
  3. Неутрални атаки
  4. Укрепване на уплътнението
  5. Способност за меле
  6. Крайна способност
  7. Пасивна способност
 5. Алтернативно изграждане на буря за близък бой
  1. оборудване
  2. Компоненти
  3. Ето как използвате тази меле компилация
  4. Това е, което носят компонентите в мелето
  5. Тези оръжия са подходящи за изграждане на близък бой

общ преглед

Ползинедостатък
Изключително дълга плаваща продължителностВ неизгодно положение на земята
Получава допълнителен щит във въздухаЗабавен заряд на щита
Уменията имат голям радиусНяма достъп до киселинни ефекти
Телепортиране на уклончиви маневриМоже да се използва само на интервали

Идеален за:

 • Играчи, които обичат да атакуват от въздуха
 • Играчи, които основно искат да използват умения
 • Играчи, които винаги искат да следят касапницата
 • Играчи, които се стремят към "силна фантазия "

Това е, което прави Бурята: Бурята е перфектната комбинация от разрушение и елегантност. Той дължи уникалния си външен вид главно на пломбите на ръцете му, които първоначално са конструирани от вражеската фракция "Доминион ".
Това копие може да действа като (въздушна) опора, но може и само да причини големи щети.

В допълнение, Бурята притежава уникално умение за избягване, при което Javelin се телепортира на кратко разстояние. Тази маневра обаче може да се активира само на интервали.

Какви са възможностите на Storm? Това копие има голямо разнообразие от елементарни атаки, които могат да причинят експлозии или да бъдат изстреляни като снаряди. Следователно може да се нарече "сила на природата".

Печатите на ръцете му позволяват на Бурята да атакува по различни начини. Те включват огнени топки, ледени шипове и различни шокови експлозии.

Освен това той има умения за поддръжка, с които може да се предпази от силен огън или да подкрепи членовете на екипа си.

Неговата крайна способност е особено впечатляваща: Бурята позволява да валят няколко подобни на метеорит елементарни атаки, които причиняват огромни щети на голяма площ при удар.

Съвет за бързо изравняване

Бурята има разнообразни опции за нападателна атака, които могат да се комбинират помежду си. Създадохме за вас "Изграждане ", с което можете да се изравните ефективно в началото на играта:

 • Експлозивен печат: Ледена буря (грунд)
 • Фокусно уплътнение: огнена топка (детонатор)
 • Укрепване на уплътнението: поле за ускорение

Можете да научите какви са праймерите и детонаторите в Anthem в нашето комбинирано ръководство.

Какво може да изгради това? С това съзвездие трябва да напредвате без усилие. Ледената буря напълно замразява ударените врагове, което ги прави неспособни да се движат. С огнени топки можете специално да подготвите комбинацията си за единични цели и по този начин да генерирате няколко комбинации подред.

Полето за ускорение ви помага да използвате уменията си възможно най-често. Това е идеалният начин да се запознаете със способностите на Бурята и да научите комбинираната система. Не забравяйте, че можете също да зареждате атаката си с огнена топка.

Как се играе бурята

С това копие трябва да стоите във въздуха възможно най-често и възможно най-дълго. Допълнителният ви щит е активен само в режим на задържане, така че трябва да избягвате да прекарвате твърде много време на земята.

Освен това отгоре имате по-добра представа къде точно ще се прилагат вашите умения и къде са кои противници. Така че можете да подкрепяте членовете на вашия екип дистанционно с комбинации и в същото време да използвате пълния потенциал на бурята.

Ако вашият редовен щит е изтощен от вражески огън, ще отнеме малко време за презареждане. В сравнение с останалите копия, Бурята се възстановява малко по-бавно от "Пробив на щита ". Затова се старайте да държите двата си щита изправени през цялото време.

Каква роля има Бурята в отбора?? Като пилот на буря, вашето оборудване решава коя задача имате в битка. В зависимост от компилацията можете или да подготвите различни групи врагове за комбинации, или да ги задействате сами с висока ефективност.

Поради широкия спектър от негови способности, можете да приложите ефект на статуса на много противници едновременно. Чрез "грундиране" на тези опоненти можете след това да предизвикате комбинирана атака, като реагирате на нея с "детонаторна способност".

Ето как работят комбинациите: Чрез успешната комбинация от грунд и детонатор постигате увеличени комбо щети и по този начин можете да унищожите цели маси от противници само с едно попадение.

Поради големия ефективен обхват на своите възможности, Storm се оказва идеалният комбо стартер в екип. Като оборудвате две умения за грундиране, можете да дадете приоритет на определени цели за вашия екип и да присвоите ефект на състоянието като пожар или измръзване.

С тази стратегия вашият екип може да почисти бойното поле с лекота.

От друга страна, можете също така да оборудвате две умения за детонатор и да нанесете хаос на цялото бойно поле с успешни комбинирани атаки. За тази стратегия обаче ви е необходим поне един член на екипа, чиито умения са предназначени да подготвят комбинирани атаки.

Поради пасивната способност на Бурята, този Джавелин е идеален като двоен детонатор, тъй като нанася огромни щети и разпределя ефекти на състоянието на елементите на враговете.

Как се играе на бурята соло? Разбира се, можете и сами да задействате своите комбинации. Това съзвездие е изключително полезно за соло играчи, тъй като не е нужно да разчитате на членовете на вашия екип с тази компилация.

Способностите на Бурята са така или иначе доста силни, така че фокусът ви трябва да бъде върху възможно най-малкото увреждане. Тъй като това копие е „стъклено оръдие ”, трябва да овладеете телепортната си маневра възможно най-добре и да я използвате с разумно време.

Ако трябва да кацнете по време на битка, използвайте способността си за меле и отблъснете твърде близки противници само с един удар.

Уменията на бурята

Това са персонализираните слотове за умения:

 • Експлозивен печат
 • Фокусно уплътнение
 • Укрепване на уплътнението
 • Компоненти

В Химн всяко копие може да бъде оборудвано с различни модификации и способности. Кой да изберете е ваше лично решение. Може да се направи разлика между грундове, детонатори и неутрални способности.

От друга страна, компонентите предлагат пасивни бонуси и не са ръчно активирани ефекти.

На какво трябва да обърнете внимание в екипа?? Преди да започнете експедиция, трябва да обсъдите със съотборниците си кой би искал да поеме коя роля. Това ви позволява да решите кое оборудване е най-подходящо за вас.

Например, ако вашият партньор в екипа е прихващач, който може да детонира комбо с близкия си бой, препоръчително е да вземете поне една грундова способност със себе си. С „грундиращ“ Колос като партньор, от друга страна, силните детонаторни атаки са по-подходящи.

Експлозивен печат

Какво представлява пломбата за разрушаване? Взривният печат са по-експлозивните атаки на Бурята. Това включва умения, които постигат голяма зона на ефект или които причиняват много щети за кратко време.

Кои взривни уплътнения са особено добри? "Живият пламък " и "Светкавицата " са особено ефективни.

Какво може да направи живият пламък? В тази си способност Бурята изстрелва експлозивна огнена топка, която проследява цели и прилага ефект на състояние на огън при контакт с тях.

Тъй като тази способност е основна способност, можете да я използвате, за да дадете приоритет на опонентите за вашия отбор. Грундовете приготвят комбинации. В допълнение, насочването помага за удряне на трудно ударими врагове, които се крият зад предмети или покритие с справедлив шанс да ги ударите.

Какво може да направи мълниеносният удар? Ударът на мълнията е детонатор и причинява големи щети от мълния на голяма площ. Детонаторите задействат комбо.

Тази мълниеносна атака е много подходяща за соло играчи да детонират собствените си атаки, тъй като мълнията удря относително бързо и може да удари много противници силно. Ако комбинацията е успешна, ефектът на мълния се разпространява върху близки врагове, причинявайки още повече щети.

Фокусно уплътнение

Кои уплътнения за фокусиране са особено добри? Тъй като до този момент ефектът на лед е доста мощен, "Rift Shards " и "Glacier Spear " са ефективни опции в този слот.

Какво правят фрагментите от инея? С тази си способност Бурята бързо изстрелва фрагменти лед, които причиняват ледени щети и замразяват отделни цели при многократни удари.

Тази способност е грунд способност. Ефектът на ледения статус замразява засегнатите врагове и временно им пречи да се движат. Следователно можете да използвате способността си за меле оптимално, за да задействате бързо комбиниране.

Тъй като засегнатият противник не може да се движи, вие отменяте риска да бъдете ударен от него пред него.

Какво прави копието на ледника? Ледниковото копие изстрелва мощен лъч, пълен с ледена енергия в целевата посока.

Тази способност е доста мощен детонатор, който, ако ударите комбото, ще разпредели ефекта на леда върху околните врагове. С него можете да взривите далечни единични цели и да спасите съотборниците си от опасни ситуации.

Неутрални атаки

Какво представляват неутралните атаки? Умения като "Arc Blast" не са нито грунд, нито детонатор. В замяна обаче те имат по-голяма основна повреда и не зависят от комбинациите.

Ето какво може да направи експлозията на дъгата: При тази атака Javelin отприщва токов удар, който скача по цели в непосредствена близост и нанася сериозни щети.

Тази способност е идеална за врагове, които имат щит. Тъй като вражеските щитове са особено податливи на електричество, експлозията на дъгата със своите големи базови щети предлага най-добрия възможен начин за унищожаването им.

Укрепване на уплътнението

Какви укрепващи уплътнения има?? Тук Бурята има две възможности. Защитна способност, наречена "Windwall " и помощна способност, наречена "Ускоряващо поле ".

Ето какво прави вятърната стена: С тази способност Бурята създава прозрачна вятърна стена, която отблъсква вражеските снаряди. Освен това всички съюзници могат да стрелят и да удрят противниците отзад.

С вятърната стена пилот на буря може за кратко да направи тежки врагове или кули безвредни и да даде на останалите членове решителна пожарна защита на разстояние.

Ето какво причинява полето на ускорението: Тази способност създава сферично поле, което се появява в текущата ви позиция и намалява времето за презареждане на всички оборудвани способности на съюзнически играчи, които са в радиуса. След напускане на полето ефектът продължава няколко секунди.

Полето за ускорение дава възможност на пилотите на Storm буквално да спамят своите умения върху противниците. Това умение за поддръжка е особено подходящо за причиняване на целенасочени щети срещу трудни единични цели или босове.

Тъй като възможно най-много членове на екипа трябва да използват ефекта, правилното поставяне на тази способност е един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид.

Способност за меле

Как работи ръкопашният бой? По време на „Огнения удар“ Бурята използва печатите си, за да извърши пламенна атака с дланта си. Тази атака може да отблъсне ударените врагове.

За какво е подходящ Fiery Strike?? Тъй като това меле действа като детонатор, можете да го използвате, за да активирате комбо върху единични цели, ако нямате способност за детонатор.

Освен това можете да комбинирате тази атака с маневра за укриване, за да комбинирате телепортационния ефект с близкия бой и по този начин да нанесете непредсказуем удар.

Крайна способност

Ето как работи върховната способност: По време на „Бурята на стихиите“ Бурята предизвиква няколко мощни елементарни атаки, включително метеорити, които се срутват един след друг върху врага.

Какво прави елементарната буря толкова специална? Тази способност се състои от последователност от атаки на грунд и детонатор.

Поради тази специална функция, тази Ultima автоматично генерира комбинации при всяко активиране и следователно може да бъде активирана директно без подготовка.

Как да изградя крайната способност? Вашата лента за умения ще се зарежда все повече с успешни комбинации. Обаче се прилагат само комбинации, които сами детонирате, а не детонациите на други играчи.

Пасивна способност

Тази пасивна способност принадлежи на Бурята: Това копие разпределя елементарните ефекти на състоянието на всички врагове в околността, когато комбинациите са успешни.

Тази пасивна способност е оптимална за Бурята, тъй като елементарните й атаки вече имат голям обхват. С този допълнителен ефект вашите комбинации са още по-ефективни и достигат до още повече врагове.

В допълнение, тази пасивна способност значително улеснява живота на членовете на вашия екип и дава на вашата група значително предимство в крайната игра.

Алтернативно изграждане на буря за близък бой

Затова препоръчваме тази компилация: Тъй като има безброй възможности за ефективно използване на Бурята от разстояние, ние сме помислили за по-нетрадиционна конструкция. Този вариант предлага освежаваща алтернатива и също е ефективна помощ за вашия екип.

Ако вече сте достатъчно годни за финала в Anthem, ние също така имаме компилация за вас, която е специализирана в битка с дистанция. Там се занимаваме с майсторско оборудване и ви обясняваме как да го използвате правилно. Следователно Бурята може лесно да се справи с нивата на трудност на Grandmaster.