Химн: Алтернатива на съдбата # 1

Скъпа общност!

В следващия текст бих искал да представя моите субективни чувства към Химн. Играя Destiny от първия ден, включително Premium Beta и Normal Beta. Но първо нещата първо.

Бета: Както по време на VIP бета, така и при нормалната бета имаше редица проблеми, които се изразяваха в различни сривове, окачване на ленти за зареждане и т.н..

Тъй като проблемите вече са решени и все още беше „Бета“, не изваждам звезди за това, тъй като лично успях да придобия първи опит в света на химна.

История: Историята на Anthem според мен е подобна на Destiny 1. Не сюжетът, а начинът, по който е представен. Ако всъщност не се грижите сами за всичко, т.е. говорите с всички във форта, за да получите основна информация за различни дейности, вие разказвате историята в рамките на няколко часа (така беше за мен).

Тогава бях на ниво 18. Самата история е интересна и добре оформена, но според мен липсва дълбочина. Мисиите не са особено разнообразни, но какво, по дяволите. Тук също не очаквах новаторски иновации. Като цяло изваждам нещо от рейтинга.

Геймплей: Намираме се в ранните етапи на Химн. Сигурен съм, че след няколко месеца ще има много промени. Лично аз съм ентусиазиран от геймплея, накрая нещо съвсем ново (за мен).

  • Мухата
  • анимациите
  • битките
  • кооперативният геймплей

Обичам го! Срещаме се отново всяка вечер и обработваме нашите безплатни маршрути, ако това стане твърде скучно, просто продължаваме. Всичко в GM1 е бързо и не е особено трудно. Но повече за това по-късно.

Джавели: Понастоящем изборът на копия е достатъчен, но все още може да бъде разширен. Играя Colossus, докато много мои приятели учат в другите класове.

Опциите за персонализиране са добри, тъй като можете да обменяте голямо разнообразие от компоненти на копието (за реални пари и монети, спечелени в играта), но можете също да промените цветовете на отделните зони и техните материали.

Тук има достатъчно възможности, според мен няма абсолютно никаква нужда да инвестираме реални пари тук. Има и първите емоти, които също могат да бъдат закупени за истински пари и монети. Но определено може да се разширява, изборът е много управляем.

Свободна игра: В химна има голям свят на игри, където могат да се случат много събития. Някои аспекти, които знаем от демото, все още липсват тук (бури и т.н.), но те определено ще влязат в играта.

По отношение на свободната игра бих искал да кажа, че понякога светът се чувства малко „празен“. Групи противници просто се появяват на случаен принцип от някои портали и са само там, така че просто да са там.

Тук бих искал да видя малки "бази " в някои моменти, които изграждат групи противници. След това те могат да бъдат унищожени и ще бъдете възнаградени. Като цяло обаче светът е невероятно красив по отношение на дизайна. Голям плюс.

Нива на трудност и плячка: Те ясно се основават на оборудването и силата на копието. Колкото по-високо отидете в нивото, толкова по-рядко оборудване можете да намерите. Щом надхвърлите приблизително 420, можете също да играете на трудността Grandmaster 1.

В момента, според мен, не е необходимо да играя Grandmaster 2, тъй като противниците имат ненужно високи здравни точки, без да пускат повече плячка. Проучването на GM2 отнема около 2 до 3 пъти по-дълго от изпълнението на GM1, без да се изплати, както казах.

Досега намерих 4 легендарни елемента на GM1, приятели вече няколко, с около 60 часа игра в момента.

Заключение: Ако погледнете всички точки, мисля, че тази игра има невероятен потенциал. Разработчиците са много близки до общността и се занимават много с желанията на играчите. Ясен плюс.

Това, което досега забелязах негативно, или вече е закърпено, или е планирано да бъде закърпено. Съдържателната суша за мен започва бавно, но в момента все още сме заети с ферми.

Надявам се, че ще се доберем до ново съдържание, преди да имам всички части на моя Колос като легендарни.

Затова давам много ясна препоръка за покупка!