Химн: крехка красавица

Здравейте всички

...

това е Тони Св

...

ъъъ

...

на свободна практика. Добре, беше плосък, но съвпада с усещането за Химн доста точно.

Въведение

Ние сме на свободна практика, пилоти на копие (бойни костюми, които силно напомнят на филмите на Ironman), които не са обвързани с държавни институции. Живеем в свят, който е изоставен от дизайнерите, но е бил и все още е силно оформен от тяхната технология.

Тези реликви имат почти неограничена власт, но поради своята непредсказуемост те са едновременно проклятие и зрение. Като свободна професия сега сте избрани да предотвратите опасностите за човечеството и да осигурите бъдещето.

Общ: В Anthem има странна пропаст между центъра (града) и света на играта, тъй като веднага щом вляза в моя Javelin, играта по същество веднага е забавна. За мен става проблематично, когато трябва да изляза от Javelin и след това да си проправя път (добре озвучени) предимно несъществени разговори с NPC за 20 минути (за щастие, това обикновено не е задължително).

Освен това човек просто е непрекъснато откъснат от света от техническа жестокост

...

Зареждаща лента

...

Играта се състои от 15-20% от чистото време за игра от зареждащите ленти (със SSD става малко по-добро, но в никакъв случай не е добро)

...

моля дайте кратък пример:

Край на мисията

...

Лента за зареждане към резултатите

...

след това зареждане на лентата в ковачницата (инвентара !!) или в центъра (да, достъпът от инвентара и преобразуването е възможен само чрез екран за зареждане). До този момент ще бъдете в екран за зареждане за около 60 секунди със SSD (без SSD ще бъде значително по-дълъг).

Тук се чувствате също толкова разкъсани, колкото Тони Старк, както и Ironman. В играта вие сте само човек с копие, но извън копието сте (най-вече) просто отегчени.

Графика (09/10): Химнът предлага (особено извън града) невероятно атмосферни и преди всичко детайлни графики. Текстурите до голяма степен са много добри, моделите на Javelins са много успешни и ефектите всъщност са правилни. Незначителна критика може да бъде отправена към текстурите и моделите на оръжията, които просто предлагат твърде малко разнообразие.

Геймплей (08/10):  Накратко: тук трака постоянно. Всички Javelins играят много по различен начин, пакетите от умения са добре координирани и могат да бъдат научени и внедрени относително бързо, дори и за непринудени. Освен това има достатъчно възможности за професионалисти да се докажат в това отношение, тъй като перфектното владеене на копието става все по-важно, особено при по-високи нива на трудност.

Стрелбата е добре, но не достига до представителите в жанра. Това обаче се балансира доста добре от уменията на съответните Javelins, тъй като тези умения (отчасти) създават въздействие, което преди не е било открито в жанра.

Звук / музика (06/10): Звукът като цяло е добър, но не много добър поради някои слаби шумове. Фоновата музика обаче е на много високо ниво и винаги успява да създаде определена стойност за разпознаване.

История (04/10): Трябва да погледнете историята от две страни

...

Подходът „Биоуер“ е разочароващ, защото сте свикнали с напълно различни истории от този производител (дори Destiny 2 представя своята история със значително повече стремеж и патос) и качеството на презентацията и хода на историята по никакъв начин не типично Привличането, което може да отприщи истории за Bioware.

Ако обаче погледнете историята без “Bioware-предикат ”, остава солидна, но тромава история. Колкото и да е странно, играта работи най-добре извън класическия разказ.

В света на игрите има съвети, части от историята и по-малки забележителности на различни места, които в комбинация могат да имат невероятен ефект, стига да си дадете време да възприемете това привличане. Тъй като обаче скоростта е единственото нещо, което е от значение за днешното поколение играчи, този аспект вероятно ще изчезне напълно за много играчи.

Тук също има странно разделение между света на играта и центъра (града). Открих, че градът е доста дълъг и не много мотивиращ, но разказът на истории в самия свят на играта беше малко „по-мощен“. Историята и тук не печели никакви награди, но поне набира скорост в последната третина.

Техническо изпълнение (03/10):  Играта има огромен проблем с грешки, който е подобрен малко от различни кръпки, но аз лично имах парадоксален опит: С повече кръпки имам повече проблеми, отколкото при пускането.

Това, което се случва сравнително често сега, е прекъсване на връзката в края на мисията. След 20 минути бездействие единственото, което остава да направите, е да затворите играта с помощта на задача. Това би било досадно, но управляемо, ако не всички събрани съоръжения бяха изчезнали след презареждане. Наградите за предавки ще бъдат прехвърлени на сървъра в края на мисията

...

има аборт преди това

...

наградата често отпада. Това е много разочароващо, особено след като точките за опит се приемат много добре.

И тук трябва да се спомене менюто, което изглежда идва направо от ада (т.е. направо от версията на конзолата). Защо поне да не се опитаме да адаптираме тези конзолни менюта (и дори за конзолните стандарти би било лошо) към условията на компютъра, остава загадка за мен. Не мога да кажа повече за това, в противен случай ще трябва да забравя за детската си стая за момент.

Работа за разработчици и фен услуга 10/10): След издаването Bioware се опита да се свърже с общността, да я изслуша и всъщност да изпълни заявки. Комуникацията с феновете трябва да се оцени като обширна и разумна. Bioware допуска грешки в различни точки и се опитва да ги коригира, така че виждам голям потенциал в играта с предстоящите кръпки, тъй като е създадено определено вещество, което обаче все още изглежда малко прекалено сурово и понякога "не е узряло ". (С изключение на менюто

...

на ъгъла и засрамен).

Заключение

Anthem е прекрасна игра, която съчетава фантастичен свят с усещане за всемогъщество, което се среща толкова добре само в няколко игри. Застанете на кредитната страна

  • графичен
  • Механика на играта
  • И мистериозен свят, който ви кани да спрете.

Критични точки са:

  • история
  • обхват
  • Техническо изпълнение
  • И (за съжаление много) лоша навигация в менюто.

Препоръка за покупка (да и не):

Играта изисква известно търпение от играча, тъй като представя много области много обемисти и усещането за играта е разкъсано на 2 части, което се колебае между много добър свят на игра и повече или по-малко слаб център на историята.

В момента Химнът се чувства по-скоро като обещание, отколкото като откровение. В бъдеще може да се превърне в нещо наистина голямо, но в момента това е солидна, но не добра или със сигурност не много добра игра.

Освен това има още един фактор, който прави огромна разлика: COOP

...

Ако играете играта с 3 приятели, можете да добавите още 1 точка към рейтинга, защото перфектно координираният екип има съвсем различно усещане от соло или с неизвестен играч.