Химнът е достъпен като вариант на Battlefield вътрешно в BioWare - 7 нова информация за преработката

Появи се нова интересна информация за екшън MMO Anthem. Играта започна без PvP, но вътрешно разработчиците се забавляваха и създадоха нови PvP варианти за Химн, като заимстваха от Battle Royale и Battlefield. Има и повече новини за Rework Anthem 2.0.

Ами PvP в химна? Екшън MMO химнът предизвика вълни преди пускането му през февруари 2019 г. с ясно съобщение: Няма да има PvP в Anthem, няма съдържание „играч срещу играч“. BioWare искаше да се фокусира единствено върху PvE.

Тогава ние на MeinMMO направихме проучване.По-голямата част от нашите читатели откриха през декември: "Химнът не се нуждае от PvP ":

  • Очевидно много читатели вярват, че игри като Destiny или The Division не са успели да управляват балансиращия акт между PvE и PVP. В тези игри PvE страда от факта, че някакъв баланс в режим "играч срещу играч " не е бил правилен, смятат някои читатели на MeinMMO.
  • Но някои също смятаха, че е жалко, че на Химн не му е даден PvP.
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter. Директорът на студио Дейли говори за PvP режимите в Anthem

Това е ново сега: Шефът на Anthem, Кристиан Дейли, беше попитан дали преработката може също така да включи PvP. Един играч попита за PvP: Сега, след като той уби толкова много AI тълпи, това би било промяна.

Директорът на студиото Кристиан Дейли казва:

„Ние правим конфитюри на игри вътре и след това тестваме забавни и интересни варианти на някои от нашите игри. Истинска история: „BR“ и химн на Battlefield циркулират вътрешно. Винаги съм смятал, че Tribes Styleee PvP също е забавно. Но това няма приоритет в момента. "

Режисьор на студио Кристиан Дейли

Разработчиците очевидно вече са изградили елементарни PvP варианти на Anthem за целите на теста. Но изглежда малко вероятно подобно нещо някога да бъде оповестено публично. В момента други неща са по-важни.

Такива "Задръствания в играта “Представляват среща на разработчиците на игри, за да замислят и внедрят игра за кратък период от време. Но това са повече проекти за забавление и за обучение на умения и креативност, не става дума за производство на "игри, готови за пускане".

7 разпръснати Химн 2.0 новини

По какво все още работи Химнът? Има някои улики, разпръснати около това, което прави екипът на Химна в момента. Информацията идва от акаунта на Кристиан Дейли в Twitter, който е в контакт с феновете. Изглежда, че е ентусиазиран от работата си, да ревизира Химн заедно с екипа си. Съществува общо съгласие, че Anthem предоставя фантастична основа, върху която да надграждаме:

  • BioWare ще представи две версии на екрана „Инвентаризация и ценности“. Един за бърз преглед и един с повече подробности
  • Anthem 2.0 няма да се фокусира върху историята, защото не можете да поддържате толкова силен конвейер за съдържание, колкото е необходим разказ, базиран на кинематика - но Дейли вярва, че избраният подход работи много добре
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter Играчите не трябва да очакват нова кинематика.
  • Бързата, забързана битка ще остане - вие искате да надграждате върху това, а не да преоткривате геймплея
  • BioWare положи много работа в новия интерфейс на Anthem
  • Оптимизирането на производителността е планирано за всички платформи
  • "Изглед от първо лице " вероятно не е възможен. Със сигурност би било епично, но имате по-важни неща, на които да се обърнете
  • мини картата и радарът се обновяват
Нови снимки на Химн разпалиха феновете.

От BioWare в Остин в момента към Химн идват не само думи, но и снимки. Изчакваме преди няколко дни с учудване да видим, че относително малкият екип, който работи по Anthem, не само се занимава с механиката на играта и детайлите, но очевидно създава наистина ново съдържание:

Anthem всъщност работи върху ново съдържание, показва 3 снимки и космически пират

Източник (и): gamerant