Химн в теста: Ето как го оценяват читателите на MeinMMO

Искахме да разберем вашето мнение за Anthem и вие ни отговорихте: Ето как читателите на MeinMMO оценяват онлайн RPG Anthem (PC, PS4, Xbox One) в теста.

Anthem беше една от игрите, за които феновете са горещи от обявяването. В MeinMMO това беше безспорният победител в проучването на най-очакваните игри през 2019 г..

Очакванията на играчите бяха големи и съответно първите реакции и оценки от Anthem бяха противоречиви.

Макар търговската преса да е трудна за играта, имаше много геймъри, които казаха, че Химнът е забавен въпреки недостатъците си.

Какво казва сега общността на MeinMMO? В анкета ви помолихме да дадете на Anthem оценка по скала от 1 до 10.

Гласуваха общо 4280 читатели и вие също оставихте много коментари. Средната оценка е 7,17 от 10 точки.

След седмица имаше много ясна тенденция и често се съгласявахте за повечето положителни и отрицателни точки в коментарите.

заглавиеХимн
жанрОнлайн екшън RPG
публикация22.02.2019
разработчикОрганични стоки
ИздателЕлектронни изкуства
Връзка към уебсайтаХимн в EA

Полети през големия свят на Химн

Графично красив свят на играта: Една от точките, които много от вас споменаха в началото на вашите коментари, беше светът на химна.

Според коментарите на потребителите светът е графично много приятен за гледане. Дизайнът на света на химна също е похвален: той има тайнствен усет и е забавно да се изследва.

[

...

] Химнът вече предлага привлекателен, красив свят. Графиката, разбира се, е страхотна и дори работи гладко на моя доста стар мелница. [

...

]

Коментар на Кристиян Щайфен Изгрев в химна

Отвореният свят се нуждае от повече съдържание: Но бихте искали повече разнообразие за този красив свят. За някои читатели на MeinMMO в отворения свят не се случва достатъчно.

Събитията в отворения свят са редки и не са отбелязани на картата. Може да има и повече диви животни и чудовища, които да дадат на света повече живот.

[

...

] Разнообразието от световни събития е малко оскъдно и се повтаря бързо.
Убийте това, защитете това, занесете част А в Б. [

...

]

Коментар от Pacman

Джавелините са звездите на Химн

Ето защо Javelins много ви харесаха: Друга характеристика на химна, за която повечето читатели в коментарите са съгласни, са Javelins: 4-те класа на играта, така да се каже.

Тази основна част от химна и елементите на играта, които се съчетават с него, спечелиха много от вас.

[

...

] Четирите различни копия играят много различно и фактът, че не е нужно да играете всичко от нулата за всяко копие е много добра идея. [

...

]

Коментар от TomRobJonsen

Според всички вас, копията играят по различен начин и имат своите силни страни, дори ако балансът все още не е 100%. Четирите различни меха покриват повечето стилове на игра със своите компилации и има нещо за почти всеки.

Рейнджър, Буря, Колос и прехващач Джавелин

Уменията предават чувство за сила: Различните умения на Javelin също знаят как да убедят. Те се чувстват мощни, според коментарите на читателя, а комбинираната система е много забавна, особено в екип с приятели.

Дори читателите, които в крайна сметка дадоха отрицателна оценка на Anthem, намериха системата за добра.

[

...

] Когато се задържа над бойното поле, замразявам цяла компания противници и приятелят ми се разбива отгоре с неговия Колос, тогава ние се развеселяваме като малки деца, когато дойде камионът със сладолед. [

...

]

Коментар от Sleeping-Ex

Летенето е най-популярната функция: Flying заслужава специално споменаване, когато става въпрос за характеристики. Много от вас откриха, че това е една от най-добрите характеристики на Javelins.

Бурята Копие вали от небето смърт и разруха

Голяма част от читателите в коментарите похвалиха страхотното усещане, което дава летенето, и интуитивния контрол на Javelins в полет.

[

...

] Летенето е невероятно, просто е забавно да се измъкнеш от лепкави ситуации или просто да изследваш света. [

...

]

Коментар от ChrizQ

Някои обаче също изразиха лек гняв, че полетът е ограничен във времето и че или трябва да търсите водопад или земя поради прегряването.

Госта каза: “Единственото, което дърпа Химна далеч надолу от моята гледна точка, е хубавото време в играта! Не мога да летя толкова дълго! Донеси дъжда! "

Изследвайте света от въздуха

Ужасяващият екран за безкрайно зареждане и други грешки

Това, което критикувахте за изпълнението: Една от основните критики към Anthem бяха проблеми с изпълнението и грешки, които засегнаха много от вас.

Преди всичко многобройните и привидно безкрайни зареждащи екрани наистина дразнеха читателите на MeinMMO.

[

...

] Времето за зареждане е чист ужас. Защото, ако не настигнете екипа си навреме, отново се озовавате на екрана за зареждане [

...

]

Коментар от Boki Daja

Междувременно времената за зареждане са се подобрили благодарение на кръпка Day1 и налагането на престъпниците в Anthem също е облекчено, но все още имате проблем с многото екрани за зареждане.

Дългите зареждащи екрани бяха критика на много тестери.

Вашите коментари по грешките бяха доста разнопосочни. Докато повечето читатели го намираха за досадно, малцина смятаха, че това ще развали напълно забавлението. Изброените грешки включват, например:

 • Звукова грешка, която води до загуба на звук в играта и може да бъде отстранена само чрез рестартиране.
 • Многократни сривове на компютър и конзоли. На PS4 може дори да е опасно за конзолата.
 • Прекъсвания в средата на мисии, които понякога водят до загуба на плячка.
 • Грешка, която прави влизането в Javelins невъзможно.
 • Куестът и напредъкът на мисията понякога не се актуализират.

По принцип, вие почти се съгласихте в коментарите, че грешките и производителността са нещо, което е проблем, но все пак ще бъде поправено с течение на времето.

Захващащ копие, който успя да облече броня от Колос през лък

На монотонни работни места и липса на финал

Повечето критики обаче получиха мисията и дизайна на куеста, както и крайната игра на Химн.

Това, което критикувахте относно мисиите: Според читателите на MeinMMO мисиите и куестовете са твърде монотонни. Подобно на двете световни събития, хората искаха повече разнообразие тук.

[

...

] Мисиите всъщност винаги са от вида, който върви първо до точка А, след това до точка Б, до и след това до точка В. [

...

]

Коментар от KronosX2

И много други читатели също откриха, че има място за подобрение.

Това са проблемите с крайната игра: Финалът на химна също е една от характеристиките, която получи много критики.

Много от вас смятаха, че многобройните нива на трудност не компенсират факта, че задачите са еднообразни и че има само три крепости.

[

...

] Мисля, че има твърде малко крепости, 3 е наистина постно, би трябвало да е поне два пъти повече. [

...

]

Коментар от Кендрик Йънг

Но липсата на многообразие на опонентите също беше критикувана и вие поискахте промяна в коментарите.

[

...

] Босовете нямат механика и са само пълни гъбички. Едва ли има разнообразие сред типовете противници, тъй като в 90% от случаите се борите само срещу една от 3-те фракции. [

...

]

Коментар от LittleEllie

Друг проблем беше обратната връзка по време на битки. Особено при високи нива на трудност, противниците, например снайперисти, често са в състояние да изпратят копие до боклука само с няколко изстрела.

Титаните са един от най-често срещаните противници на шефовете в Anthem

Съответно, за някои от вас беше наистина досадно, че беше трудно да се разбере в битка от коя посока ви стреляха, защото нямаше обратна връзка.

[

...

] Никога не знам откъде ме застрелват или удрят, а някои от мелените бойци или снайперистите винаги могат да ви накарат да стигнете до 5%. [

...

]

Коментар от ConsoleCowboy

Шефовете често се описват като свежи, но дълбоката механика се пропуска. С Javelins е различно. В момента те са ключът към сложния, разнообразен геймплей:

Тук забелязах особено паралелите с други MMORPG и ролеви игри. Използването на специфичните умения на отделните копия и произтичащите от това синергии са ключът към завършване на дейности на най-високите нива на трудност.

Първоначално задействах комбинациите в своята „Буря“, рядко обръщах внимание на колегите си и почти не общувах с тях. Междувременно моята конструкция се състои изключително от оръжия и способности, които са насочени към противници с различни ефекти на статуса, за да подготвят комбинации за останалите копия.

Потребителски преглед от Кристоф Шмелинг

Ето какво казвате за плячката: Мненията ви за плячката в Химн бяха доста разделени. Следните бяха оценени като предимно добри:

 • Случайните ролки на оборудване, които ви мотивират да мелите за по-добри предмети.
 • Силата на шедьовъра, които наистина се забелязват като надграждане
 • Различните умения и компоненти могат значително да повлияят и променят изграждането
 • Последните корекции бяха стъпка в правилната посока

Но имаше и отрицателни моменти, които споменахте:

 • Надписите върху предметите са отчасти напълно безсмислени и са слабо обяснени
 • Усилията и наградите за по-големите трудности на крепостта не се отплащат, това важи особено за дейностите от Grandmaster 2
 • Обикновените и легендарни или майсторски оръжия изглеждат еднакви, няма разнообразие в дизайна на оръжията
 • Липсата на повторения

Историята разделя читателите на MeinMMO

Тук мненията се разминаха: Потребителите на MeinMMO не се съгласиха само по сюжета. Тук имаше широк спектър от мнения и изрази.

[

...

] Бях много забавен от играта. Мисля, че историята, включително страничните мисии, е абсолютно солидна.

Коментар от Sempertalis

Читателите на MeinMMO като buYanotherSheep и капитан Рекс се съгласиха с него. При което капитан Рекс отбеляза, че би искал да види повече от него.

Малките истории, които фрийлансърите откриха, бяха по-хвалени. Те биха имали развлекателна стойност и биха направили доста усмивки. Те включват забавни радиопредавания, които дават повече прозрения за героите и света или любопитни приключения като това на детектив Хопел .

Доминион са основните антагонисти на Химн

Потребителят Кристиян Щайфен обаче не хареса историята:

[

...

] Историята е

...

наистина не е достоен за такава велика ковачна история като BioWare. Историята няма нито наистина изненадващи обрати, нито сериозен "противник " или интересни герои. [

...

]

Той също далеч не е сам с мнението си в коментарите.

Доста често читателите на MeinMMO също казват, че всъщност се интересуват по-малко от историята на игра с Anthem и затова за тях не е голям проблем, ако не е толкова голям.

За тези читатели игровите елементи бяха по-важен фактор.

Това е балансиращ акт, който разработчиците се опитват да постигнат с Anthem: Приятелите на игри за един играч с дълбока история може да бъдат разочаровани и да деинсталират играта след приключване на кампанията. Играчите, които искат да изпитат постоянни кооперативни действия с приятели или колеги, назначени чрез сватовство, могат да бъдат раздразнени от многобройните диалози между мисиите.

Потребителски преглед от Кристоф Шмелинг Един от 3-те NPC за търсене за странични мисии: Сентинел Брин - тя наистина мрази Скар

Общността казва: Солидна основа с възможност за подобрение

По принцип рейтингът на Anthem сред потребителите на MeinMMO е малко по-висок от този на специализираната преса.

Читателите на MeinMMO дават Anthem 72% в теста

Разпределението на гласовете в анкетата: През изминалата седмица в анкетата взеха участие общо 4280 потребители.

Докато имаше отклонения както нагоре, така и надолу, средният рейтинг на душа е 7.17 от максимум 10 точки. В обичайния 100 тестов формат това би било 72% за Anthem в теста за четец MeinMMO.

На Meta-Critic, Anthem е 60% на компютър.

Докато геймплеят с копията, летенето и комбинациите беше много забавен за повечето от вас, в Химн има много място за подобрение.

[

...

] Играта вероятно ще бъде добра в края на 2019 г., но в момента не мога да се видя да я играя много дълго, дори ако геймплеят е наистина забавен. [

...

]

Коментар от Sunface

Въпреки че проблемите на Anthem не притесняват всички еднакво, много от вас се надяват, че подобренията ще дойдат с времето. Повечето виждат нещо специално в Химн и са убедени, че Химнът може да стане наистина добър, ако органичните стоки останат на топката.

Играта запълва ниша, която нито Destiny, нито The Division могат да обслужват. Ако BioWare публикува допълнително съдържание, старателно елиминира грешките, подобрява стабилността и важните корекции на качеството на живот (

...

) внедрен, виждам светло бъдеще за играта.

Потребителски преглед от Кристоф Шмелинг

Химнът си заслужава за мен?

Вте си струват за вас, ако:

 • Обичате да пътувате в красиви и атмосферни светове в игрите
 • Винаги съм искал да се чувствам като Iron-Man
 • Обичате да събирате парчета камиони, разпръснати по целия свят, и да предоставяте допълнителна информация за историята
 • Склонни сте да преминавате през игри с бавно темпо и първо да изследвате всичко задълбочено
 • Вие сте доволни от постоянното смилане след нови надстройки