Baldur's Gate 3 стартира в Steam - това казват първите 2000 отзива

Фазата на ранен достъп на ролевата игра Baldur's Gate 3 стартира на 6 октомври чрез Steam, GOG и Google Stadia. Ние разглеждаме как RPG се приема от играчите.

Как мина началото?? Изстрелването се състоя на 6 октомври в 19:00 ч. И премина много гладко. Някои играчи съобщават за бавно изтегляне, но всъщност това беше добро начало.

Много обширна RPG с проблеми с ранен достъп

Какви са мненията на играчите?? Вече има повече от 2000 рецензии за Baldur's Gate 3. в Steam. 80% от тях са много положителни. Тъй като това все още е версия с ранен достъп, не е налице цялото съдържание и все още има технически проблеми и грешки.

Някои играчи съобщават, че играта се срива, докато други дори са се деинсталирали автоматично. Има и куестове, които не могат да бъдат изпълнени правилно и балансиране на проблеми. По принцип нищо, което не е нужно да очаквате в игра с ранен достъп.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържанието на YouTube Baldur's Gate 3 ви кани към Ранен достъп.

Има обаче някои сериозни критики към цената. На 59,99 евро Baldur's Gate 3 е игра на пълни цени, без да е пълна. Някои в общността намират това за скандално. Тук обаче трябва да се отбележи, че 1-ви акт на RPG, който може да се играе във фаза EA, предлага около 25 часа време за игра. И разбира се, всички купувачи на версията EA ще получат пълната версия безплатно при пускането.

Ако обаче искате да играете BG 3 в мултиплейър, трябва да изчакате още малко. Има някои съобщения, че изоставането в мултиплейър е толкова сериозно, че RPG трудно може да се играе заедно. Larian Studios вече обявиха, че работят по актуална корекция, която ще премахне този проблем.

Играчите намират постановката на историята и самата история за положителна. Многото възможности, както и решенията и как те влияят върху хода на RPG, се споменават положително. Похвалени са и тактическите денонощни битки.

Тактическите кръгови битки в Baldur's Gate 3 убеждават играчите.

Какво казват играчите? Ние обобщаваме няколко от мненията на общността за вас:

  • Zendif пише в Steam: “Мултиплейърът не може да се играе! Все още не съм го пробвал в единичния плейър, но имате усещането, че мултиплейърът никога не е тестван! "
  • Тимон (Дуейн) обяснява: "Играта е наистина забавна, но има много грешки в мултиплейър."
  • Фермия е раздразнена от цената: „Искате два пъти повече от Divinity: OS 2. Извинете, но не мога да си позволя това“.
  • Реван казва: „След 4,5 часа трябва да кажа: Страхотно! Играта е невероятна, вече се влюбих в BG 3 и наистина мисля, че е по-добра от Divinity: Original Sin 2. "
  • Нараго пише: „Харесва ми играта до момента. Открих няколко досадни грешки и грешки. Играе като кръг от D&D (първите ми 5 часа бяха в мултиплейър). Бих го препоръчал само на феновете на поредицата и хората, които искат да участват активно в разработването на игра. "
  • NovaKey е много ентусиазиран: "Най-добрата игра за ранен достъп, която съм играл през целия си живот! "

Какво изобщо е Baldur's Gate 3? Ролевата игра е третата част от успешната и популярна RPG класическа поредица Baldur's Gate. Двамата предшественици се появяват през 1998 и 2000 г. 20 години по-късно следва продължението.

Ще преживеете приключения отново на брега на меча на D&D Settings Forgotten Realm, в който се намира и MMORPG Neverwinter. Между другото, можете да изпитате историята на BG3 с модула Neverwinter Infernal Descent.

Изминаха около 100 години от портата на Балдур 2. Вие се озовавате на борда на кораб на тъмния разумоподобник и трябва да се превърнете в едно от тези чудовища. Но можете да избягате.

Преобразуването в съзнание обаче вече е започнало и трябва да намерите начин да го спрете. Ще преживеете много приключения, ще срещнете интересни герои и ще се биете в тактически денонощни битки срещу гадни чудовища.

Опитали ли сте вече фазата на ранен достъп на Baldur's Gate 3? Как ви харесва играта до момента?

Интересувате ли се от ролевата игра? Дори феновете на MMO трябва да го проверят, защото Baldur's Gate 3 показва как MMORPG могат да решат своя вековен проблем.

Източник (и): Steam