По-добра игра от следващо поколение със специалния ни брой за PlayStation 5

Накрая PlayStation 5 е (повече или по-малко) на разположение. Но знаете ли и как да извлечете максимума от новата си конзола? Специалният ни брой ви дава полезни съвети и съвети относно технологиите, телевизорите и конфигурацията.

Дори като дългогодишен редактор на GamePro, мога да ви кажа: Не беше толкова лесно да стигнете до PlayStation 5 навреме за стартирането. При първите две вълни от предварителни поръчки на конзолата, които струват от 400 до 500 евро, и двете версии (със и без дисково устройство) бяха разпродадени за нула време.

Говоря от опит, защото и аз си отидох с празни ръце. Тези, които не са били достатъчно бързи, сега са без конзола от следващо поколение и трябва сериозно да обмислят възможността да купуват eBay на завишена цена.

Този проблем (все още) не съществува с нашия специален брой от 146 страници на PlayStation 5, тъй като го получавате за тънките 9,99 евро - около една стотна от това, което особено наглите прекупвачи в момента искат за конзолата.

Не е лоша сделка, когато смятате, че списанието е пълно с полезни съвети и трикове за използване на конзолата, както и обширни рецензии за наличните и предстоящи игри и самия хардуер.

Всичко, което трябва да знаете, за да започнете

Не, вече не е както преди: „Разопаковайте конзолата, свържете я, започнете“ беше едно време. Дори опитни редактори на игри обичат да се объркват, когато са изправени пред нови технологии и функции. Не се чувствам по-различно.

Ето защо в специалния брой на PS5 ще намерите подробни ръководства за начинаещи по теми като акаунти в PlayStation, трансфер на данни, обратна съвместимост, технологии и най-важното - телевизия. Тъй като пълната мощ на PS5 се появява само с правилния телевизор. Ключова дума HDMI 2.1!

Би било жалко да се запасите с нов хардуер и нови игри и след това да не можете да се насладите на всичко това, както смятаха разработчиците. Има толкова много клопки, които трябва да бъдат преодолени. Помислете например за Call of Duty Black Ops: Cold War.

Много играчи играят технически съблечената версия на PS4 на чисто новия си PS5, без дори да знаят. Досадно! Така че има смисъл първо да прочетете нашия специален брой. Дори да нямате конзола и трябва да изчакате малко - вече ще знаете кога е дошло времето!

Поръчайте специален брой онлайн

Всички обхванати теми

PS4 на PS5, HDMI, твърд диск, телевизор, аксесоари или дори членство в PS Plus, включително безплатни игри: В специалния брой за PlayStation 5 ще намерите ръководство по всички съответни теми.

  • Каква технология има в PS5?
  • Свързване стъпка по стъпка
  • Обратна съвместимост
  • Приложения и работа в мрежа
  • Разширете паметта
  • тези игри са достъпни за стартиране
  • тези игри ще бъдат пуснати скоро
  • Колекция PS Plus: Какво е това и какви игри са включени?
  • Кои телевизори пасват на PS5?
  • оборудване
Отидете на специалния брой

Атмосферата също трябва да е правилна

...

И разбира се, не искаме да забравяме XXL двойния плакат, който идва със специалния брой. Двата мотива се съчетават перфектно с PlayStation 5 и изглеждат шикозно във всяка хазартна бърлога - или дори в рамка в хола. Със сигурност ще намерите хубаво място за него.

И така: Независимо дали сте от късметлиите, които вече са се сдобили с PlayStation 5 и искате да извлечете максимума от системата си с нашите ръководства, или вие (като моя нов гигантски телевизор и аз) трябва да изчакате междувременно и прочетете междувременно - мисля, че специалният ни брой определено си заслужава!

И вече се радвам най-накрая да успея да разгледам прясно отпечатаното копие.

Поръчайте специален брой онлайн

Ако вие като клиент не искате да чакате, докато списанието се появи в пощенската кутия, можете да получите достъп до версия на електронна хартия, като поръчате. Ще получите връзката за изтегляне към свързаната електронна книга веднага след завършване на поръчката.

Забавлявайте се, докато четете!