Аз ли съм единственият, който смята, че бананът във Fortnite наистина е тъмен?

В Fortnite: Кралска битка трейлърът на сезон 9 силно разтърси нашия автор Юрген. В резултат на това сега му е трудно да играе определен скин.

Какво може да се види в трейлъра? Трейлърът от сезон 9 показва как героите Джоунси и Шали търсят подслон в бункер преди изригването на вулкана. В бункера те откриват купища забавни неща, включително видео игри и фитнес уреди.

Но след това отварят хладилника и не намират нищо в него. Сцената завършва с отварянето на кожите от сезона 9 години по-късно и освобождаването на брадат, очукан Джоунси.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво стана със Шали? Изглежда Джоунси е убил бедния Шали, прекарал го през блендер и си е направил епично бананово смути. Вероятно е черпил от него през цялото време, докато не е бил спасен. Защото той все още има наполовина пълен бананов шейк в ръката си, когато вратата се отвори.

В допълнение, той не само е измъкнал шали, но и е отлепил кожата (кората) на бедния банан, за да направи наметало.

Фактът, че смутито също се смее, е висотата на жестокостта!

Ето защо е лошо: Това е адски брутално! В крайна сметка Шали беше най-популярната кожа от сезон 8. Добре, първоначално мислех, че е глупаво, но по-късно открих глупавата бананова кожа, която ставаше все по-зряла с напредването на играта, наистина готина и сладка.

Феновете го обичаха и изградиха, наред с други неща, цели бригади Shali в режим на 16 играчи.

За разлика от доста куцото нинджи, пирати и, по мое мнение, изключително неспектактната Blingerella, Schali беше големият акцент в кожите от сезон 8.

И тогава Шали се появи в много произведения на изкуството от Сезон 8. Време, когато е бил отнесен до вулкана от своите щастливи поданици. След това отново в сцена, в която сигурно се е сприятелил с Джоунси. Там Джоунси дори го спасява от падане в лавата.

Шали и Джоунси бяха приятели!

Така че двамата са наистина добри приятели и сцената в бункера, където и двамата се забавляват, подчертава това.

Така че е още по-лошо, че Джоунси просто нарязва приятеля си и отпива. Само погледът на Джоунси, когато след откриването на празния хладилник става ясно, че и двамата не могат да оцелеят, е наистина брутален.

Видях, че идва, когато забелязах пасатора

...

Бих искал да повярвам на теорията на колегата Ной, който пише в статията си, че Шали се е жертвал заради Джоунси. Но някак си наистина не вярвам, че всичко това наистина се е случило "доброволно ".

В крайна сметка не е толкова лошо или дори по-лошо? Но все пак има надежда, че Шали все пак не е (напълно) мъртва. Защото смутито изглежда все още има някакво съзнание. И Джоунси има татуировка на ръката си, която гласи "Аз съм банани".

Може ли Шали да живее в Джоунси? А какво ще кажете за новия магазин в Neo Tilted, който се нарича "Schalis Banana Stand" и рекламира с подобието на щастливия банан?

Източник: Reddit

Но от друга страна: Защо Шайли изглежда толкова притеснен от знака на компанията? Например, шаловете се избиват масово и се правят смутита?

Във всеки случай вече не мога да нося кожата на Джоунси с чиста съвест, без да мисля за ужасния край на Шали.

Ето как поддържате актуалност с Fortnite: Можете също така да намерите повече информация и новини за играта на нашата страница Fortnite във Facebook. Ако все още търсите съотборник за няколко кръга, моля, спрете до нашата група Fortnite.

Как сте с новия трейлър? Смешно ли ви беше или толкова притеснително, колкото аз го интерпретирам?