Borderlands 3 Level Guide: Как бързо да стигнете до Max Level

Постигането на най-високото ниво в Borderlands 3 може да отнеме много време. С тези съвети можете да го направите възможно най-бързо.

В Borderlands 3 не само имате възможност да съберете невероятен брой мощни оръжия. Уменията на различните класове също трябва да се подобрят.

За да напреднете в дърветата на уменията, трябва да се издигнете на нивото. Ето няколко съвета как да стигнете до следващите нива възможно най-бързо.

Достигнете максималното ниво - така работи

Това е максималното ниво: В Borderlands 3 можете да повишите героя си до ниво 57 от последната актуализация. Преди това максималното ниво беше ниво 53. През следващите месеци максималното ниво ще се удължава отново и отново.

След това обаче подобрението не трябва да приключва. След като изиграете историята, можете допълнително да оптимизирате героя си, като използвате Guardian Ranks.

Но достигането на максимално ниво в началото става достатъчно трудно. Следвайте тези съвети, за да напреднете бързо.

Куестове за изравняване - какво да направя първо?

Затова трябва да дадете приоритет на историята: Кампанията не само ви осигурява надеждно XP и врагове, които стават все по-силни, но също така ви носи различни умения, които улесняват изравняването.

Историята ще ви отведе до шефове и нови места, където ви очакват по-силни противници и следователно повече XP. Най-бързият път до най-високото ниво е чрез основния куест.

Историята е най-бързият начин да стигнете до най-високото ниво

Запазване на странични квестове: Страничните мисии в Borderlands 3 са по-разнообразни, отколкото при техните предшественици и ви канят да играете. Но ако единствената ви цел е изравняването, засега трябва да оставите страничните мисии и да поставите основната история на преден план.

Това може да изглежда изненадващо в краткосрочен план, тъй като sidequests също носят XP. Но можете и да компенсирате това, ако вече сте достигнали по-високо ниво и по този начин можете да се справите по-лесно със страничните куестове. Това ви дава възможност да обработвате XP по-бързо. Като алтернатива можете да изведете страничните куестове на вашето ниво след историята чрез режима Mayhem и, ако се съмнявате, да получите повече XP.

Забележете незадължителни цели: В някои куестове получавате незадължителни вторични цели. Те също така ви носят повече XP за бързото ниво нагоре. Проверката на куестовете за събиране, като например в контекста на "Quest Dead Claptraps Quest" или ловуването на редки чудовища за сър Хамърлок, също ви носи точки за опит.

Вземете предизвикателства със себе си: "Пръстенът на касапницата " и "Изпитната зона " имат предизвикателства от различни нива на трудност, готови за вас. Можете да правите това отново и отново и да отглеждате много XP. Това е особено полезно на стълбите на Mayhem.

В режим Mayhem предизвикателствата са адаптирани към вашето ниво - ако търсите истинско предизвикателство.

Предизвикайте шефове отново: Можете да предизвиквате няколко боса в играта няколко пъти. Например, топката Katagawa ще се появи отново, когато се върнете на мястото на битката на шефа на по-късна дата.

Те не ви носят толкова XP, колкото преди, но все пак много. Тъй като плячката често е добра с шефовете, може да си струва да погледнете отново.

Някои шефове ви дават множество точки за опит

Оръжия и умения за изравняване

Ето как трябва да се обърнете към опонентите: Тъй като получавате XP, трябва да се изравните, побеждавайки много противници, трябва да внимавате да нанесете колкото се може повече щети. Ако единствената ви цел е да стигнете до най-високото ниво, изберете умения, които ще ви помогнат да изтъните редиците на врага.

Поемете колкото се може повече врагове

Разбира се, това важи и за оръжията. Тук обаче можете да получите и допълнителни бонуси. Някои модове за оръжия и клас ви предлагат бонуси от няколко процента. Това може да не съставлява лъвския дял от XP, но ви помага да се изкачите бързо.

Нивелиране в кооперацията

Това е предимството на кооперацията: Ако се обедините с приятели, вместо да играете самостоятелно, по принцип получавате повече XP. Преди всичко вие също убивате повече противници за по-малко време, което също печели точки.

Можете да изравните по-бързо с двама души

Ако се присъедините към приятел в играта, който вече е достигнал значително по-високо ниво, можете дори да бъдете пренесени на следващото ниво. Позволете на партньора си на по-високо ниво да раздели силни противници и да вземе XP за него - тогава изравняването е наистина бързо, особено в началото.

Но имайте предвид: С този вариант вероятно ще видите места, куестове и противници, които все още не познавате от бягането си. И така: риск от спойлери. Тази възможност е по-полезна, ако искате да преместите втори, трети или четвърти знак на Max Level.

С тези съвети трябва да достигнете максималното ниво възможно най-бързо. Ако искате да знаете как конкретно отглеждате Eridium, можете да разберете тук: