Call of Duty Blackout - Всичко за режима Battle Royale на Black Ops 4

съдържание

  1. Картата на Call of Duty Blackout - добре познати места на голяма карта
  2. Превозните средства на Call of Duty Blackout - на сушата, във водата, във въздуха
  3. Call of Duty Blackout Characters - Познати лица!
  4. Call of Duty Blackout геймплей и оборудване - Почувствайте се като у дома си!

Играта Call of Duty ще има интегриран режим Battle Royale на борда за първи път тази година. Но как работи режимът? Как ще се открои от най-големите си конкуренти Fortnite и PUBG? Тук можете да видите цялата известна информация за размера на картата, превозните средства, артикулите и изданието.

Call of Duty отива Battle Royale: След като PUBG 2017 и Fortnite 2018 разтърсиха пазара и завладяха милиони играчи пред екраните, Call of Duty иска да последва примера им. CoD иска да публикува собствена интерпретация на принципа на Battle Royale тази година.

Според дизайнера на играта на Treyarch Мат Скронс, играчите могат да очакват най-добрата игра на Battle Royale, пусната някога. Дали това пълноценно съобщение ще устои на истината, няма да разберем до пускането на Call of Duty: Black Ops 4.

Вече са известни обаче подробности за размера на картата, наличните превозни средства и оборудването!

Кога ще се появи Call of Duty: Black Ops 4? Новата серия издънки с интегриран режим Battle Royale ще бъде пусната по целия свят на 12 октомври 2018 г. за платформите PC, Playstation 4 и Xbox One.

Кога е бета на Blackout? Преди официалното издание, играчите ще имат възможност да изследват Blackout Mode в бета версия. За собствениците на PS4 бета Battle Royale започва на 10 септември 2018 г. Xbox One и PC играчите ще могат да се присъединят на 14 септември. Бета версията приключва в понеделник, 17 септември 2018 г..

Още: Цялата информация за старта на Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta

Как да получите достъп до бета версията? Всички играчи, които са предварително поръчали Call of Duty: Black Ops 4, отговарят на условията на конзолите. Предварителните поръчки за всяка цифрова версия на играта на компютърната платформа могат да влязат в Blackout Beta на 14 септември.

Отворената бета версия за всички заинтересовани страни стартира изключително на компютъра на 15 септември 2018 г. Можете да опитате първия вкус на режима Battle Royale в следния трейлър:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Картата на Call of Duty Blackout - добре познати места на голяма карта

Картата на Blackout може да бъде толкова голяма: Според Treyarch картата на режима Battle Royale ще бъде 1500 пъти по-голяма от добре познатата карта Nuketown.

Колко голям в сравнение с Fortnite или PUBG? Според изчисленията на феновете картата ще бъде по-малка от тази на големите й конкуренти PUBG и Fortnite: BR, но все пак по-голяма от всичко, което серията е виждала досега.

Затъмняване играе на тези места: Местоположенията на картата ще се базират в голяма степен на известни местоположения от по-стари части от поредицата, включително Nuketown ще играе роля. Asylum, зомби карта от Call of Duty: World at War, също е забелязана.

Това предлага картата: Твърди се, че това е най-голямата карта в историята на Call of Duty досега. Той предлага комбинация от гори, застроени площи и обширни открити пространства и е прекосен от голяма река, подобна на Fortnite. Картата обаче все още няма име.