CoD: Студената война на Black Ops в Warzone е разкрита с трейлър

На 26 август 2020 г. в Warzone се състоя разкритието за новия Call of Duty: Black Ops Cold War. Цялата информация за разкриването, както и датата на издаване, изданията и трейлъра можете да намерите тук!

Какво се е случило тук? В Call of Duty: Warzone беше разкрита новата игра Call of Duty: Black Ops Cold War. Това се случи чрез събитие, в което беше показан и новият трейлър.

В резултат на това станаха известни все повече и повече информация. Събрали сме ги тук, в тикера на живо!

Тикер на живо за CoD: Black Ops Cold War Reveal - известна дата на издаване

20:48 ч .: Това е всичко за днес с тикер на живо! Ще намерите цялата тази информация, както и много други подробности, структурирани и обобщени в тази специална: CoD: Black Ops Cold War официално представена - ще знаем след разкриването

И накрая, включваме новия трейлър за CoD: Black Ops Cold War, който ще излезе на 13 ноември 2020 г .:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Цялата важна информация от CoD разкрива

20:33 ч .: Нещо ще се промени и по отношение на двигателя. Той използва същата основна технология като двигателя Modern Warfare, но я е променил, за да улови по-добре стила от 80-те.

20:20 ч .: Трейлърът дава надежда за вълнуваща история в кампанията. Алекс Мейсън, Франк Уудс и Джейсън Хъдсън се завръщат. Историята ще продължи оригиналния Black Ops - и се казва, че включва няколко алтернативни окончания.

На играчите трябва да им бъде даден много избор, от това как да подходят към мисията до индивидуални отговори, от които да избират. Ще има и странични мисии извън основната история. Дали ще се обърнете към тях или не, също ще повлияе на края. В кампанията играчите също трябва да могат да създават свои собствени герои.

20:17 ч .: Предварителните поръчки вече са възможни и на PS4. Има и двете версии на Black Ops Cold War, както и пакет Crossgen. Офертите предлагат надстройка до PS5 за 10 евро повече. Надстройката е включена и в Ultimate Edition.

  • Call of Duty: Black Ops Cold War Standard в PS Store
  • Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen в PS Store
  • Call of Duty: Black Ops Cold War Utimate в PS Store

20:15 ч .: Очевидно има партньорство с PlayStation. Поне ранният достъп до Open Beta се рекламира като „Първо на PS4“. В съобщението езикът е "поне 5 дни предварително ". Освен това само цифрови предварителни поръчки трябва да предоставят достъп до бета версията.

20:08 ч .: Съдържанието, спечелено досега в Warzone, също трябва да може да бъде включено в сезоните на Студената война на Warzone. Това се отнася и за операторите и оръжейните планове.

20:03 ч .: Black Ops Cold War трябва да запази системата Battle Pass, която вече е налице в Modern Warfare. Това е достъпно директно в Ultimate Edition. Точно като пакета за земя, вода и въздух:

8:00 вечерта: Сега е известна повече информация за играта. Играта ще предлага кръстосана игра и игра между поколения на всички платформи - включително конзолите NextGen PS5 и Xbox Series X. Напредъкът на играта също ще бъде пренесен на всички платформи.

Няма да има Season Pass - всички мултиплейър карти след стартирането ще бъдат свободно достъпни. Това трябва да се отнася и за зомбитата.

19:56 ч .: Отзад дойде кратък откъс от мултиплейър. Тук ще има пълно разкритие на 9 септември - след по-малко от две седмици. Можете да го видите тук в Twitter:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

19:53 ч .: Сега идва новият трейлър! Тук виждаме различни бойни сцени и кинематография - включително бившия президент на САЩ Роналд Рейгън. Можете да видите ремаркето тук:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

19:52 ч .: Вече познатият трейлър започва да играе в играта и играчите трябва да бягат към стадион Верданск. Между тях отново и отново се появяват разфасовки от стария ремарке.

19:51 ч .: В потока играчите се срещнаха с емблематичния герой Woods - и първите са изпълнили необходимите стъпки. Какво става сега?

19.45: Играта ще излезе на 13 ноември 2020 г..

19:41: Вече можете да закупите различните версии на Black Ops Cold War. Има Ultimate Edition (89,99 €) и Standard Edition (59,99 €).

И двете версии осигуряват ранен достъп до отворената бета версия. Освен това има:

  • Woods Operator Pack в Modern Warfare и Warzone
  • Пакет за оръжие за конфронтация

Само в Ultimate Edition има "Пакет за земя, вода и въздух " и "Пакет за боен пропуск за сезон 1. "

19:38 ч .: Обявена бе открита бета версия за CoD: Black Ops Cold War. Например, можете да получите играта предварително в магазина на Battle.net.

Ето как изглежда съобщението на Battle.net

19:35 ч .: В новия режим трябва да бъдат изпълнени четири "Стъпки към свободата ":

  • Съберете кодовете на картата
  • Осигурете ключа
  • Пропуснете кода на картата
  • Размахвайте оръжието

Има и проблеми с екрана, които изкривяват екрана.

19:30 часа: В играта е налична актуализация на плейлиста, която добавя раздела „Познайте историята си“ или „Познайте историята си“. Това вероятно е пътят към събитието!

19:29 ч .: Обратното броене тече! Започва точно след една минута.

19:00 ч.: Уверете се, че сте стигнали до бойната зона навреме! Разкриването трябва да започне в 19:30 ч. - под каквато и да е форма!

Оригиналната статия продължава тук

Какви препратки имаше за разкриването? Официален туит показва, че разкриването се провежда днес в 19:30 и е свързано с Warzone. С “Verdansk ” той изрично назовава картата на Warzone, както и датата и часа:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Как можеш да бъдеш там?? Ако искате да изживеете Reveal на живо, трябва да сте в играта в 19:30. При сравними събития, като тези, които се проведоха във Fortnite, винаги си струваше да бъдете далеч предварително, за да не пропуснете нещо поради опашки. За да сте в безопасност, бъдете в Warzone не по-късно от 19:00 ч., Ако искате да вземете Разкритието със себе си в играта.

Това, което вече е известно за CoD 2020?

Вече знаете, че: Освен името "CoD: Black Ops Cold War ", официално не се знае много. Настройката връща играчите към ерата на Студената война. Първият трейлър вече показа тази настройка, но беше изтрит малко по-късно.

Какво казват течовете? Вече са настъпили първите течове, но те не могат да се считат за официални. Вече имаше някои препратки към кампанията, зомбита и различно съдържание за обстановката. До каква степен информацията се потвърждава, може да разберем днес в хода на разкриването. Можете да намерите общ преглед на текущото изтичане тук.

Източник (и): CharlieIntel, CharlieIntel