CoD Cold War Preload: начален час, размер на изтеглянето, платформи

Новият Call of Duty: Black Ops Cold War празнува своето излизане скоро. А предварителното зареждане ще започне на 6 ноември и първото ще може да изтегли CoD Cold War предварително. Тук можете да разберете всичко за точния час на стартиране на отделните платформи, както и размера на изтеглянето на PC, PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series X | S.

Кога излиза Call of Duty: Black Ops Cold War? Студената война на CoD ще бъде пусната на 13 ноември 2020 г. Така че до началото е малко под седмица.

И така, че да можете да влезете в действието навреме в деня на пускането на Black Ops Cold War, Treyarch и Activision ви позволяват да изтеглите най-новия "Call of Duty " офшот известно време предварително - на всички платформи.

Следователно в тази статия обобщихме всичко, което трябва да знаете за предварителното зареждане на CoD: Black Ops Cold War за вас.

Всичко, което трябва да знаете за CoD Cold War: Ако искате да получите по-добра представа за новите Black Ops като цяло, ние събрахме най-важните статии тук:

 • CoD: Официално представена Black Ops Cold War - Всичко, което трябва да знаете
 • Това предлага мултиплейър CoD Black Ops Cold War - Всички факти след разкриване
 • CoD Black Ops Cold War въвежда зомбита - това е в популярния кооперативен режим
 • Така CoD MW, Cold War & Warzone са обединени

Всичко за предварителното зареждане на Black Ops Cold War

Важно: Само купувачите или предварителните поръчки на цифровите версии на CoD Cold War се възползват от предварителното зареждане - с едно изключение. Но повече за това след малко. Можете да разберете повече подробности за различните издания на CoD Cold War и опциите за предварителна поръчка тук.

Освен това посоченият размер за изтегляне за отделните платформи се отнася до цялата игра. Можете обаче да намалите Студената война, като инсталирате само модули / пакети, от които наистина се нуждаете.

Предварително зареждане на компютъра

Дата: 10 ноември 2020 г.

Време: 19:00 ч. Немско време (10:00 ч. PT)

Размер на изтеглянето:

 • 82 GB (пълна игра)
 • 125 GB (пълна игра с ултра графика)

Къде мога да намеря изтеглянето? В стартовия панел на Battle.net

Предварително зареждане на PS4 и PS5

Дата:

 • PS4: 6 ноември 2020 г. (5 ноември, американско време)
 • PS5: Версията за PS5 ще излезе на 19 ноември и веднага ще бъде достъпна за изтегляне. Така че тук няма предварително зареждане

Време: 6:00 ч. По немско време (21:00 PT на 5 ноември в САЩ) за версията за PS4

Размер на изтеглянето:

 • PS4: 95 GB
 • PS5: 133 GB

Къде мога да намеря изтеглянето? В магазина на PlayStation в мрежата, приложението или на конзолата

Предварително зареждане на Xbox One и Xbox Series X | S

Дата:

 • Xbox One: 6 ноември 2020 г.
 • Xbox Series X | S: И двете конзоли ще бъдат пуснати на 10 ноември. След това играта може да бъде изтеглена веднага

Време: 6:00 ч. По немско време (21:00 PT на 5 ноември в САЩ) за версията Xbox One

Размер на изтеглянето:

 • Xbox One: 93 GB
 • Xbox Series X | S: 136 GB

Къде мога да намеря изтеглянето? В MS Store в мрежата, приложението или на конзолата

Предварително зареждане без покупка (за версия на диска): С Xbox купувачите на дисковата версия все още могат да имат възможност да изтеглят CoD Cold War предварително.

Според докладите трябва да е възможно да използвате приложението Xbox за изтегляне на игри от MS Store на конзолата, която не сте закупили цифрово. Играчите на дискове могат да имат възможност да заредят предварително игра и веднага щом дискът пристигне, да го хвърлят в конзолата и да започнат веднага.

Независимо дали купувате диска или цифровата версия, играта трябва да е готова за стартиране. Очаква се тази функция да бъде активирана, когато Xbox Series X и S стартират на 10 ноември. Няма официални източници за това. Потребител вече показа тази възможност през септември.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Предварително ли поръчахте Black Ops Cold War и скоро ще започнете ли предварителното зареждане? Искате ли да изчакате освобождаването и първите ревюта? Или този път ще оставите напълно новия Call of Duty? Експертът по стрелба Свен Галицки от MeinMMO и този път не му е лесно:

Ето защо съм толкова нерешен, както винаги преди да купя CoD Cold War

Източник (и): Activision, Полигон