CoD Cold War раздава подаръци за Warzone - по този начин се хващате за тях

На началната страница "PawnTakesPawn.com " разработчиците на Call of Duty: Black Ops Cold War скриха първия трейлър на своята игра. Но тук може да се намери още повече. В момента можете да съхранявате "таен " скин на камион за Warzone. MeinMMO ви показва как.

Call of Duty: Cold War разказва за събитията от Студената война и се фокусира върху тайни операции (Black Ops). И не само за игрите, в реалния свят също.

Откакто създателите на CoD 2020 изпратиха няколко мистериозни дървени кутии в началото на август, някои играчи озадачават лудите великденски яйца, които разработчикът Treyarch е скрил. Сега играчите успяха да решат още един пъзел и отключиха награда за всички нас: готина кожа на камиона в съветския облик.

Студената война награждава колекционери "Великденско яйце " и вие също можете да се радвате

Как да получа кожата? За това са ви необходими акаунти на две страници:

 • PawnTakesPawn.com - Начална страница "Великденско яйце" за CoD Cold War
 • CallOfDuty.com - Официалната начална страница на CoD

След това на страницата CoD трябва да свържете съответните си акаунти, например акаунта си в PlayStation или Xbox Live. След това трябва да работите по следните точки:

 1. Влезте в PawnTakesPawn и началната страница на CoD
 2. Отидете на pawntakespawn.com/invisibletruths
 3. Въведете следните кодове в полетата:
  Горе вляво: FUGAZIFILE
  Вляво в центъра: BURNBAG
  Долу вляво: INTELFIRE
  Горе вдясно: INFOHAX
  Десен център: SHREDITALL
  Отдолу вдясно: GRIDSQUARE
 4. Потвърдете кодовете и ще получите ключ
 5. Копирайте ключа, натиснете връзката по-долу и ще бъдете отведени до уебсайта на CoD
 6. Тук можете да въведете ключа, да го потвърдите и имате кожата на камиона

Защо Студената война раздава боя?? Цялото нещо все още е част от великото представяне на новия Call of Duty. На страницата PawnTakesPawn ловът за първия трейлър започна преди няколко седмици и оттогава страницата се обновява отново и отново и предлага на внимателните наблюдатели нови тайни.

Call of Duty възнаграждава общността с боя, защото играчите са успели да разрешат коварен пъзел. Така че те трябваше да залагат на игра, която е на повече от 40 години, за да изпращат странни пощенски картички у дома. С тези карти те имаха карта за текстовата игра и част от QR код. Кратката версия: С пощенските картички те декодираха 6 кода за камиона и намериха уебсайта "invisibletruths " в PawnTakesPawn.

Можете да намерите дългата версия на английския канал в YouTube на „Geeky Pastimes“ - той разби загадката заедно със своя сървър Discord:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Колко дълго кожата ще бъде наоколо?? Не е ясно. Наградата може да бъде само за озадачаващите и ще излезе офлайн след няколко часа. Вложете кожата в плик възможно най-скоро, за да бъдете на сигурно място Но може и наградата да остане онлайн през цялото време. След това статията ще бъде актуализирана съответно.

Какво още може да се знае за Студената война на CoD? Досега само кампанията беше официално представена и първият трейлър показа само фрагмент от мултиплейър. Онлайн режимите ще бъдат представени на 9 септември.

Първите по-дълги снимки така или иначе можеха да се видят. Течът показа почти 4 минути мултиплейър геймплей - с нов режим и карта, която вероятно се провежда в Маями. Тогава шефът трябваше да изслуша много критики в социалните медии, но има и някои играчи, които вече празнуват играта: големият YouTube стриймър "DrDisrespect " например.

На 13 ноември дойде времето и на пазара излиза новата Call of Duty: Black Ops Cold War. Засега има само няколко снимки, но много информация за тазгодишния CoD. Ето всичко, което трябва да знаете за Студената война.

Източник (и): Dexerto