CoD Cold War: Избухването на режим зомби носи 4 нови режима на игра - това са те

Call of Duty: Black Ops Cold War получава нов зомби режим с Outbreak през сезон 2. Включва общо пет варианта за игра, четири от които са напълно нови. Разработчиците обясняват Outbreak в нов трейлър и публикация в блог.

Какво е огнището? Предстоящият режим Outbreak е потвърден от известно време. Досега беше ясно, че огнището ще бъде по-голямо от двете предишни зомби карти, "Машината " и "Firebase Z ".

Наред с други неща, беше известно, че превозните средства загряват огромната карта, както и нови противници и цели. Вместо нацистите, вие се биете в Избухване срещу надути немъртви съвети. Сега има подробна информация за новото съдържание.

Избухването започва със сезон 2 на Студената война на 25 февруари 2021 г..

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube Новият трейлър за Outbreak.

Нови мисии в зомби режим

Що за мисии са това? Избухването работи по различен начин от зомби режимите досега. В началото получавате задача, която трябва да изпълните. Той ще ви бъде показан със звезда на картата. Те включват четири нови мисии:

  • Защита: Трябва да получите непокътната проба от генетичния код на заразения. За да направите това, трябва да защитите устройство, докато зомбитата ви атакуват с орди.
  • Ескорт: Сложните марсоходи трябва да намерят портал с размери и вие трябва да помогнете с него. Ескортира устройството до целта му и го защитава от нападатели.
  • Извличане: Събирачите произвеждат кристали от етериума на атмосферата, които трябва да извлечете. За да направите това, трябва да носите кутии от комбайните до ракетите. Но бъдете внимателни: докато носите кутиите, вие сте силно забавени и не можете да използвате оръжия.
  • Елиминиране: Особено силни противници ("Цели с висока стойност ") са снабдени с устройство за проследяване и трябва да бъдат убити. Те са защитени от много по-малки врагове, които или трябва да елиминирате предварително - или завършите целта достатъчно бързо, след което автоматично побеждавате вълната.

Няма предварително определени пътища за нито една от тези дестинации. Когато започнете, можете да изследвате картата, да откривате тайни или да събирате плячка, както желаете.

Мисията на Ескорд е нова.

Има и класически режим? Да, режимът „Holdout“ се основава на класическия зомби режим на Студената война. Трябва да унищожите голям кристал, който сам по себе си многократно привлича зомбита, които искат да ви предпазят от вашата мисия.

Когато завършите задача, можете или да изчезнете отново, или да намерите по-добри награди чрез портал. Но трябва да победите и по-силни противници.

Повече за CoD Cold War на MeinMMO:

  • Зомби режимът на CoD Cold War показва какво ми липсваше в Modern Warfare
  • CoD Cold War & Warzone: Актуализацията на Сезон 2 идва разпределена - Тук през цялото време
  • CoD Black Ops Cold War въвежда зомбита - това е в популярния кооперативен режим

Jetpack Zombies and Vehicles - Новото съдържание

Какво още има? В допълнение към новите режими има и повече съдържание. В трейлъра например могат да се видят нови противници: тежко бронирано зомби с реактивен ранец и огнехвъргачка, както и един вид магьосник скелет.

Какво по-лошо от нацистко зомби? Вдясно, немъртв съветски с огнехвъргачки, реактивни раници и бронирани костюми.

Има и новите оръжия и съдържание, които така или иначе ще се появят със сезон 2 на CoD Cold War. Можете да намерите цялата информация за сезон 2 в нашата специална.

Освен това очевидно ще получите мини-пистолет, който вече е потвърден като нова убийствена серия за сезон 2. Превозните средства ще могат да се контролират и в Outbreak, две от които вече са известни.

Като алтернатива на превозните средства, на картата има подложки за скок, които можете да отключите за 500 същност. След скока можете да скачате с парашут на големи разстояния и дори да събирате есенция в полет, за да компенсирате разходите.

Какви превозни средства има? В ремаркето могат да се видят три различни автомобила, но все още не е напълно ясно дали всички те ще могат да се играят. Можеш да видиш:

  • обикновена кола за четирима души - така че целият екип
  • джип, също за четирима души, който явно може да издържи малко повече
  • моторна шейна, която напомня на джет и която очевидно може да превозва само двама души

Ремаркето показва как C4 е прикрепен към джип, за да го превърне в оръжие. Следователно превозните средства могат да ви използват много повече, отколкото просто да ви пренасят над картата.

Този шикозен бързач за сняг очевидно се предлага като превозно средство.

Още надстройки за вашите оръжия и умения

Като допълнителна иновация влизат в действие два нови кристала Етериум: рафинирани и безупречни ("рафинирани " и "безупречни "). Можете да ги използвате, за да надградите уменията си до нива четири и пет.

Повече за това ще намерите в ръководство по-късно тази седмица, както разработчиците обещават в официалния блог.

Ако сте в настроение за зомби режим, вече можете да се загреете със съществуващите карти. В нашето ръководство за MeinMMO ви обясняваме как можете да направите първите си кръгове в зомби режим в студената война.

Източник (и): Call of Duty