CoD MW срещу Студената война: Къде да лагерувате повече? Експерт с ясен отговор

Кемперите намират, че къмпингуващите са голям проблем в Call of Duty за много геймъри. Но кой CoD всъщност поддържа стила на игра Camper - Modern Warfare или Black Ops Cold War? Експерт дава ясен отговор.

Какъв е проблема? Заедно с измамниците, кемперите са може би най-малко популярният тип играчи в Call of Duty. Независимо дали е в Black Ops Cold War, Modern Warfare или по-ранни заглавия от поредицата - Camper беше и винаги се бори с.

Експертът по YouTuber и CoD "TheXclusiveAce " публикува анализи и видеоклипове за геймплей в Call of Duty от няколко години. Сега той се е заел с въпроса - кой CoD всъщност е по-големият фестивал на кемперите? Студена война или CoD MW?

За Ace е ясно, че Modern Warfare носи по-добри условия за къмпингуващите. Показваме ви предисторията на неговия анализ на MeinMMO. Ако искате да видите английския видеоклип на Ace в пълна дължина, ние ще го интегрираме тук за вас:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Не всички къмпингуващи са еднакви

Как се определя "къмпинг "? Още в началото "XclusiveAce " ясно посочва какво всъщност означава "къмпинг " за него. Разбира се, като цяло кемперът е играч, който заема добре покрита позиция за дълъг период от време и чака жертва без шанс да се сблъска с целта. Но има и фази в мача, в които подобно поведение е важно за постигане на целите за победа. Следователно той прави разлика между:

  • Лагер
  • Задръжте захранваща позиция

Лагер - Играчът заема напълно произволна позиция на картата и държи ъгъла, в който е поставил палатката си. Позицията предлага добра гледка към всички входове и е трудно в 1v1 да възвърнете взетия ъгъл. Поведението на играта не допринася нищо за победата на отбора. По негово мнение къмпингуващите са склонни да бъдат самотници, които не се интересуват много от постигането на целите на мача.

Задръжте захранваща позиция - Описанието е много подобно на това за къмпинг. Но разликата е, че подкрепяте екипа си на такива позиции. Нека вземем за пример режима “Позиция ”, при който трябва да се вземат променящи се целеви точки. Сядате в ъгъла, изчаквате враговете по пътя им към целевата точка и използвате "Power Position ", за да имате предимство. Помагайки на вашия екип да постигне целта си, вие не се считате за къмпинг на “XclusiveAce ”.

Ето защо Ace е трудно да говори за къмпинг в режими като "Team Deathmatch" или "Free for All". Тези режими са свързани с това да умреш малко и да получиш много убийства. Къмпингът ви помага толкова често с вашия екип или увеличава шансовете ви за добро класиране, защото използвате предимствата на позицията си, за да нанесете повече убийства, отколкото да събирате смъртни случаи.

За Ейс кемперът е играч, който гледа само себе си и по този начин често носи недостатъци на отбора.

Доставката е изключително популярна в CoD MW - тук можете да лагерувате само малко.

Дизайн на карти, TTK, Geist-Perk - CoD MW играе в ръцете на къмпингуващите

Защо CoD MW е по-добър за къмпингуващи? Ace не е да преценява стила на игра на лагерниците. Всеки може да изпита играта по свой собствен начин и да използва съществуващата механика в своя полза. Но това, което го стресира, е механиката в играта, която поддържа къмпинг. Тук той вижда Съвременната война ясно напред.

  • Дизайн на картата: Картите на „студената война“ обикновено предлагат повече възможности за властови позиции и често има противоположни позиции, за да бъдат подложени на натиск
  • Шумове при работа: Силните стъпки поддържат геймплея на кемпера, тъй като къмпингуващите чуват по-добре мобилните врагове. CoD MW не предлага бонус за по-тихи движения, Студената война има нещо подобно с “Ninja ”
  • Време за убиване: Ниският TTK в CoD MW е по-добър за къмпингуващите, защото враговете имат по-малко време да реагират на къмпингуващите
  • Spirit Perk: Защитете се от разузнавателни дронове. Работи в студената война само ако се движите. Защитата винаги се активира в CoD MW

Той подчертава, че има и многобройни изключения и например картите в Студената война също предоставят много места за къмпинг. Но в общо сравнение на Modern Warfare и Cold War, CoD MW очевидно е играта, която поддържа къмпинг повече от CoD от 2020 г..

Има обаче едно полево надграждане в Студената война, което не е съществувало в CoD MW, което Ace смята за много удобно за къмпингуване: насоченият микрофон. С тази част можете да откриете врагове, които преминават през зоната на ефект и по този начин да получите голямо предимство, ако противникът не се противопостави с перка "Шпионаж ".

Кое оръжие в CoD?

  • Най-добрите оръжия в мултиплейър от студената война
  • Warzone: Най-добрите оръжия за вашите разтоварвания
  • Най-добрите оръжия в Modern Warfare

Но като цяло Modern Warfare за "TheXclusiveAce " поддържа геймплея на кемпера много повече от настоящата студена война на Black Ops.

Какво е мнението ти за това? Чувствате ли се по същия начин или имате съвсем различно впечатление и къмпингът е по-лош тази година, отколкото в CoD MW?

Източник (и): YouTube - TheXclusiveAce