CoD MW, Warzone & Cold War споделят съдържание и това е наистина добро за вас

Фактът, че Call of Duty: Warzone продължава с Black Ops Cold War, е проблем от дълго време. Все още не е изяснено как това трябва да работи. MeinMMO показва това, което е известно тук в обзора.

Вчера, 9 септември, Call of Duty: Black Ops Cold War официално показа много снимки от мултиплейър режима за първи път. Трейлърът и поглед върху геймплея можете да намерите тук. Но не само мултиплейърът на новия CoD беше проблем, разработчиците също говориха за Battle Royale Warzone и връзката с тазгодишната и предишната Modern Warfare.

Новият CoD стартира на 13 ноември, а бета версията започва в началото на октомври, но все още не е ясно как Battle Royale трябва да бъде интегриран в новата игра с новите оръжия и механика. След два вчерашни събития вече може да се отговори на два важни въпроса:

 • Какво съдържание от Modern Warfare можем да използваме със Студената война в Warzone?
 • Как се вписва Battle Pass там??
Военната зона продължава със Студената война - но как?

Warzone поема съдържанието от двете CoD

Какво се случва с Battle Royale при пускането? Разработчиците обещават, че Warzone ще се развива непрекъснато дори след началото на Студената война и че можете да запазите всичките си предмети. Смята се, че част от съдържанието от Студената война оказва влияние върху битката във Верданск, включително:

 • Оръжия, приставки, чертежи, оператори, козметика
 • Система от ново ниво
 • Съдържание на Battle Pass
 • Предмети, които могат да бъдат закупени от магазина по време на игра

Например, ако спечелите оръжие чрез “Боен пропуск за студената война ”, можете също да използвате новия пистолет в Warzone. Освен това и двамата споделят своята система за напредък. Така че, ако събирате точки за опит в Warzone, нивото ви в Студената война също се повишава.

Това, което е сигурно - можете да продължите да използвате цялото си закупено и отключено съдържание от Modern Warfare в Warzone и това ще се смеси със съдържанието на Студената война с течение на времето. Но предметите от Modern Warfare не работят в Студената война. Така че, ако сте се поглезили със страхотна кожа на оръжие, тя все още ще бъде част от арсенала в Warzone, но не може да се използва в мултиплейър "Студената война ".

Въпреки това, Студената война също обяви преработена система за отпадане - все още не е ясно как това ще повлияе на Warzone. Презентацията създаде впечатлението, че в Battle Royale постепенно ще бъдат въведени нови функции. За освобождаването на Студената война Warzone до голяма степен може да продължи да работи непроменена и след това да получи някои иновации с течение на времето.

Дали Battle Royale Warzone ще продължи да работи с MW механиката или всичко ще бъде съвсем различно, все още е в звездите.

Това включва например система от ново ниво, която не стартира директно в Warzone. В момента се чете по този начин, че Студената война започва подобно на Modern Warfare: Няма да има Battle Pass за пускането, в MW първият Battle Pass стартира почти 6 седмици след пускането на играта. Заедно с първия боен проход на Студената война, ще дойде и новата система за ниво на Warzone. Не е напълно ясно дали ще можете да съберете EP за Студена война преди въвеждането на новата система за прогресия в Warzone.

Завръщането на системата Prestige, към което общността призовава, също е несигурно. Ако вярвате на някои слухове и течове, нивата на престиж ще останат в цифровото чекмедже и няма да се върнат.

Какво толкова хубаво има в съобщенията? Системата със споделеното съдържание ви позволява за първи път да използвате по-голямата част от спечеленото си съдържание в няколко поколения CoD. В Warzone предметите "Студена война " се смесват с нещата от Modern Warfare. Това е справедлив подход от страна на разработчиците, дори ако MW елементите не са налични в мултиплейър "Студената война ".

Предстои да видим как всички нови механики и промени ще повлияят на опита на Warzone. Но поне любимите кожи остават част от арсенала.

Battle Pass работи като в MW, със сезони и безплатни актуализации

Какво знаете за Battle Pass? Цялата система със сезоните и Battle Pass вероятно работи като Modern Warfare:

 • Сезон 1 не започва с издаването, първият Battle Pass ще бъде достъпен по-късно
 • Всеки сезон идва с нов боен пропуск
 • С Battle Pass влизат в сила нови основни оръжия (Warzone & Cold War)
 • Battle Pass има безплатна и първокласна пътека
 • Съдържанието на сезоните и бойните проходи ще следва конкретна тема
 • Със сезоните идва безплатно съдържание като нови карти и оръжия
 • Можете да отключите и използвате козметиката и предметите от Battle Pass в Warzone и Студената война, но не и в MW
Също така в Студената война отново ще има обичайния боен пропуск

С това разработчиците разчитат на изпитаната система, която също е предоставила на Modern Warfare ново съдържание и напрежение през последните няколко месеца. И както в настоящото заглавие Modern Warfare, сезоните оказват влияние върху Warzone на Battle Royale. Производителите говориха за „тематично съдържание“, което ще окаже влияние върху сезонните корекции и предлаганата козметика.

Така че все още не е ясно как Студената война и Warzone се сливат. Но съобщенията за играчите на Battle Royale Warzone звучат честно и обещаващо. Разработчиците също използват познатата система за Battle Pass. Но все още не е казано дали ще можете да извадите достатъчно реална валута от паспорта си, за да купите следващата.

Не е нужно обаче да се притеснявате, че кредитите ви за CoD внезапно ще изчезнат. CoDs ги споделят от няколко години и със сигурност все още могат да бъдат издадени в новите Black Ops.

Можете да намерите повече за мултиплейър, новите функции, оръжията и много информация в нашия специален за разкриването - CoD Black Ops Cold War: Това предлага мултиплейърът - Всички факти след разкриване.

Източник (и): Activision CoD блог