CoD MW & Warzone: Crazy MP7 настройка ви дава предимство срещу почти всички оръжия

Повечето войници трябва да са наясно, че MP7 е едно от най-добрите оръжия в ръкопашния бой в Call of Duty: Modern Warfare & Warzone. Коя настройка можете да използвате, за да победите почти всичко на къси разстояния, се разкрива едва сега - играчът показва своята дива хип-огън форма.

MP7 е наистина приятно да се играе в Call of Duty. Откатът има тенденция да движи оръжието нагоре при стрелба, което е много лесно да се контролира и стойностите "Време за убиване " (TTK) също са впечатляващи. Това ги прави силен избор като

 • Run & Gun оръжие в Modern Warfare.
 • Мощно вторично оръжие във военната зона.

Сега играч на CoD намери настройка, че оръжието се справя добре и по други начини. Той играе само на меле звяра с огън в тазобедрената става. По този начин той спестява времето в своите забележителности (ADS време) и печели много дуели на кратки разстояния, защото може да постигне убийствата с чистата стойност на TTK, без да сумира ADS времето.

Това отваря напълно нови възможности за феновете на MP7 и разкрива недооценена преди това здравина на картечния пистолет. MeinMMO ви показва неговата настройка и обяснява точно защо е толкова силна.

Настройката на Hipfire носи силно представяне в Modern Warfare & Warzone

Как изглежда неговата настройка? Играчът "@ thetonystark " представя настройката в един от своите видеоклипове в TikTok и показва сцени за това как използва оръжието.

MP7 настройка на хип огъня

 • Муцуна: шумозаглушител (монолит)
 • Лазер: 5mW лазер
 • Дръжка: Без дръжка
 • Долен ход: наемник на предния хват
 • Боеприпаси: списание от 60 патрона

Предимства и недостатъци на стила хипфайър

Какво прави настройката толкова силна? Той играе на MP чисто като хип-огнево оръжие и лесно контролируемият откат, който е още по-спокоен от приставките, също може да се контролира толкова добре. Освен това има доста ниско разсейване на топките, дори на по-големи разстояния. Така че можете да видите във видеото как той поставя силни попадения на 20 метра, без да се насочва.

Основната атракция е, че с чистия хип огън спестявате "времето в прицела" и по този начин имате предимство срещу всички играчи и оръжия, които трябва да бъдат насочени предварително, за да можете да удряте ефективно. Това намалява TTK под стойността на много други оръжия и ако не се налага да се защитавате срещу пушка, вие събаряте всичко останало. Освен ако силен играч не дойде зад ъгъла с FAL и не настрои слушалки за глава - дори хип огънят MP7 не може да се справи.

Ако някога се наложи да прицелите, тази настройка също е доста бърза и оръжието остава точно. На всичкото отгоре има висока скорост на движение, което е ясно забележимо, когато бягате от кръга в зоната на военните действия, сменяте капака или бутате противници. Това се дължи и на "наемния преден захват", който осигурява скрит бафф на скоростта.

Какво прави настройката по-малко добра? Конструкцията се разпределя с цев, която увеличава обсега и по този начин позволява на оръжието да нанася повече щети на разстояние. Въпреки че монолитният шумозаглушител ви дава тласък на обсега и намалява вашите изстрели, оръжието вече отива в по-слаб профил на щети от 12 метра. Между другото, монолитният шумозаглушител е едно от приставките, които можем да препоръчаме за всяко оръжие.

С тази настройка ще ви е трудно да използвате оръжието на разстояния извън обсега на близко разстояние. Бърза смяна на оръжията, тъй като основното ви оръжие остава без дъх, тогава обикновено не носи желаните попадения.

Друга минусова точка е постоянната видимост на 5mW лазер. Светлинният лъч може да се види ясно преди да излезете зад ъгъла. За съжаление предимството на ADS не ви помага, ако врагът вече се прицелва в позицията ви в “твърдия обхват ”.

Per
 • Нисък TTK, защото не е нужно да се целите
 • Посещенията могат да бъдат зададени неочаквано добре
 • Висока скорост на движение
Контра
 • Това е чисто меле оръжие
 • Лазерът винаги се вижда от враговете
 • Най-често се нуждаете от прекаленото предимство

Сравнение с MP5

Как изглеждат числата? За да покажем какъв потенциал има теоретично оръжието, ето числата в сравнение с MP5 - Най-добрият MP в Warzone & Modern Warfare. Ето настройката Pro на MP5, която беше използвана за това сравнение.

TTK сравнение - Warzone-MP5 срещу Hipfire-MP7

 • MP5 - TTK с ADS в Warzone: 763 милисекунди
 • MP7 - TTK без ADS в Warzone: 568 милисекунди
 • MP5 - TTK с ADS в мултиплейър: 368 милисекунди
 • MP7 - TTK без ADS в мултиплейър: 189 мили секунди

Разликите могат да бъдат ясно видими и особено забележими при обикновения мултиплейър. Ако използвате MP чисто за близък бой, не забравяйте да опаковате тази настройка в зареждането.

В Warzone понастоящем трябва да използвате “FR 5.56 ” за близък бой. С правилната приставка частта убива враговете само с един изстрел и в момента оръжието е толкова ОП, че разработчиците веднага обявиха поправка. Дотогава "FAMAS " за съжаление е първият избор за близък бой в Warzone.