CoD Warzone: 60 убийства за един мач - стримерът счупи луд световен рекорд

Twitch streamer и YouTuber Aydan "Aydan " Conrad счупи рекорда за убийство на един играч в Call of Duty: Warzone - 60 убийства в един мач. Вижте клипа тук и разберете как го е направил.

Battle Royale Call of Duty: Warzone вече е поставил някои фантастични рекорди за убийство от пускането си през март 2020 г. Най-високото доказано количество убийства на един играч, натрупано в мач, е 58.

Стриймърът и CoD YouTuber Aydan вече можеха да го поставят отгоре. В игра "Соло срещу четворки ", в която той се състезаваше като соло играч срещу цели отбори от четирима, той завърши с големите 60 на убийството си. Изключително изпълнение, както и неговият геймплей може да се види. Ние интегрираме изрязаното видео от YouTube тук за вас:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Пълният мач без изрязване може да се разглежда като качване на неговия канал Twitch.

60 убийства в един мач с финалния бос - всичко за неговия стил на игра

Как се справи?? Важна предпоставка за толкова висок брой убийства като соло играч са мачовете с по-големи отбори. Вместо да влезе в солен плейлист на campy, той започва мач BR-4 без подложка. На картата има по-малко отбори, но всички те потенциално могат да причинят повече убийства.

Айдан остава напълно концентриран от началото до края и показва всеки път, когато се среща с опоненти, колко е важно доброто и умно движение. Поведението му в Super Store в началото на мача подчертава това директно. Той взима противници под обстрел, удря много хедшотове и дори доста слабият му Узи не може много да се противопостави на враговете си.

Той наистина играе изключително и има отлични умения за вземане на решения. В почти всички ситуации той взема правилното решение, дали да се прикрие, да вземе врага под огън или да опита фланг, за да изненада врага от неочаквана посока. Изглежда не е израснала билка срещу него - освен в ситуация, когато той най-накрая е изпратен в ГУЛАГ северно от кулата на летището в склада.

След ожесточената битка в супер магазина, в която той вече имаше 8 убийства на сметката си, рекордната треска го обзе и той получи двете си мета оръжия Kilo 141 и R9-0 с драконов дъх. Оттук нататък той е на лов и показва примерно как да използва всяко предимство, което оборудването и картата на Warzone му предоставят:

 • Той използва много превозни средства, за да стигне до следващия отбор и да убие
 • Вземете безпилотни летателни апарати, за да проследите отборите без призрак
 • Внимавайте за вражески превозни средства на картата, което може да е индикация за врагове
 • Винаги използвайте капак, за да преминете към следващата точка
 • Той "чете " враговете си, за да ги принуди в неочаквани ситуации

Борбата му срещу екип от четирима на север от Супер магазина е особено очевидна (видеоклип в YouTube в 8:50 ч. Сутринта). От покрива на къщата той изстрелва няколко изстрела по враг, който след това призовава за прецизен въздушен удар по него. Той стои точно на ъгъла до стълбите, където всъщност можете да го видите. Но противниковият отбор беше толкова нетърпелив за „напъна“, че можеше да удари силно 3 от противниците от този ъгъл и след това да убие и четвъртия.

Целият мач завършва с битка с шефове (видеоклип в YouTube в 14:00). В крайна сметка той е сам с Джугърнаут на картата, който може да вземе много повече, отколкото може. Не е сигурен дали може да го опакова, но остава на него, работи умно и умишлено и стреля и по този съперник в мача.

Понякога в Warzone има Juggernauts - ето няколко съвета за оцеляване.

Още съвети за Warzone:

 • 10-те най-стабилни оръжия в Warzone в класацията
 • Важни настройки в Warzone, които ви правят по-добри
 • Местоположения на плячката в Warzone, с кодове и карта

Зареждане на клането на Айдан 60 убийства

Какви оръжия е използвал? Той разчиташе изцяло на популярните тресчотки на Battle Royale, които се считат за особено здрави - Kilo 141 и R9-0:

Настройка на Kidan 141 на Aydan

 • Муцуна: шумозаглушител (монолит)
 • Цев: Singuard Arms 19,8 ″ Hetzer
 • Козирка: VLK 3.0x козирка
 • Underflow: команда fore grip
 • Боеприпаси: списание от 50 патрона

Настройка на Aydan R0-9

 • Муцуна: дупка за задушаване
 • Цев: пистолет FORGE TAC
 • Лазер: 5mW лазер
 • Боеприпаси: Боеприпаси за драконов дъх
 • Дръжка: гумирана лента за захващане

Kilo 141 му помага от разстояние 10 метра. Пистолетът е изключително стабилен с цевта и козирката VLK и той винаги успява да потапя болезнени снимки на глава в опонентите си.

Всичко, което се приближи твърде близо, се откъсва с пушката му. R9-0 предлага мощен двоен изстрел, който води до тежки удари през огнените боеприпаси Dragon Breath. Можете да намерите повече информация за двете оръжия тук:

 • Кило 141 - С настройка и подробности
 • R9-0 - Всичко за мощната пушка Warzone с драконов дъх

Кои бонуси използва? Тук той разчита на комбинация, която не го предпазва от засичане от дрон, сензор за сърдечен ритъм или термична козирка, но осигурява предимства в двубоите с опонентите:

 • Синьо: KRD - Намалява щетите от експлозия
 • Червено: Overkill - Получава 2 основни оръжия директно в зареждането
 • Жълто: нетърпеливо - по-бързи смени на оръжието

Какво оборудване е използвал? След това завърши настройката си с познато оборудване от Warzone:

 • Основна: Semtex
 • Тактика: сензор за сърдечен ритъм

Какво можете да отнемете от него като играч?? Начинът, по който се движи, е особено примерен. Във всяка ситуация, в която той не изправя враговете си направо надолу, той мисли как да ги изненада. Всеки път той използва път, който противниците му не очакват и по този начин получава предимство пред често безпомощните врагове.

Можете да го изпробвате сами. Ако знаете, че опонентът ви познава позицията ви доста добре, използвайте това във ваша полза. Помислете за момент как бихте постъпили сами и поставете капани за противника.

Той показва добър пример за това в края на видеото, точно преди „битката с шефа“ (видеоклип в YouTube в 12:46). Той забива комбито си в хангара, видим за врага, но излиза, за да подложи на врага натиск от другата страна. Но врагът очаква Айдан да остане в колата. Още едно лесно убиване.

Трябва да се каже обаче, че Айдан играе много Warzone и съответно е добра. Но винаги трябва да държите очите си отворени, за да видите как можете да се подобрите, а такива мощни видеоклипове за игра са чудесен начин да направите това.

Ако търсите пълен стратегически наръчник за отбори в Warzone, спрете тук и вижте как играчът с най-много победи в Battle Royale празнува техния успех. В момента (26 ноември 2020 г.) играчът „желязо“ има почти 2500 победи.