CoD Warzone: Всичко, което трябва да знаем за следващата голяма карта на кралската битка

Много играчи най-накрая искат голяма нова карта за Call of Duty: Warzone. И има някои доказателства, че това желание може да се сбъдне. MeinMMO обобщава познатото досега за потенциална нова карта за Battle Royale.

През март 2021 г. Warzone ще отпразнува първия си рожден ден. В течение на първата година Battle Royale получи многобройно ново съдържание като нови оръжия, оператори, режими или разширения като влака или мрежата на метрото.

Малка нова карта, Rebirth Island, наскоро влезе в игра със съвместния сезон 1 на Warzone и CoD Black Ops Cold War. Но досега напразно чакате голяма, нова карта, която освен разумни мерки за борба с измамите, трябва да бъде едно от най-големите желания на много играчи.

Многобройни експерти и части от общността са твърдо убедени, че все още има голяма нова карта на Battle Royale. Въпросът е само кога? И всъщност има някои индикации, които говорят за страхотен нов свят на игри в Warzone.

Нова карта за Warzone - факти, слухове, течове, теории

Засега това е официално известно за нова карта на Warzone: Официално не се знае нищо за потенциална нова карта - нито датата на пускане, нито други подробности.

Някои подозират, че разработчиците обръщат повече внимание на по-доброто предотвратяване на течове. Тъй като вече седмици преди пускането на Warzone, изтече почти всичко, свързано с новия режим. Въпреки това и този път има някои предполагаеми течове - макар и не толкова, колкото преди старта на Battle Royale.

Нова карта на Warzone като комбинация от Fireteam карти

Ето какво казват течовете и слуховете за новата карта: Някои изтичания говориха за нова карта за началото на първия сезон на Warzone и CoD Cold War заедно. И наистина: в хода на това имаше нова карта - но това беше Rebirth Island и тази карта е много по-малка от обширния свят на игри около Верданск. Това беше разочаровало много играчи.

Но има и течове и слухове, които говорят за голяма нова карта за Warzone в Уралските планини с фокус върху Black Ops. Dataminer намери, наред с други неща, някои въвеждащи видеоклипове, които показват изображения на пейзажи, които все още не са намерени на картата във Верданск, но които са означени с „WZ “. Това, което мнозина смятат за пряка препратка към Warzone.

Това очевидно бяха карти за големия режим Fireteam: Dirty Bomb от Black Ops Cold War. Но независимо дали е Ruka, Alpine или новата карта на санаториума - всички те все още имат допълнителното обозначение "WZ " в данните на играта. И тук мнозина виждат паралел с Modern Warfare и оригиналната карта на Warzone около Verdansk.

Защото голямата карта на Верданск, по която все още сме в движение в Warzone, също така съставя множество наземни карти за война от Call of Duty: Modern Warfare. Тези карти на наземната война, като картите на Fireteam, бяха огромни, просторни светове на играта, които бяха много по-големи от картите за обикновения формат 6vs6 и превозни средства.

Режимът 40vs40 Fireteam също има превозни средства и други механики, които вече се използват в Warzone - например парашутизъм, броня, плячкосване или статус на сваляне.

Накратко: По принцип твърдо се приема, че картите на Fireteam от Студената война са съставени като различни области, за да образуват голяма нова карта на Warzone, а също и чрез някои други емблематични места от Black Ops като Summit или WMD (и двете играят и на Урал Планини) - точно като картите на Земната война от Modern Warfare и картата на Verdansk от Warzone.

Известният експерт по CoD TheXclusiveAce също го вижда по следния начин:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Течът също говори за борба във водата: ModernWarzone, акаунт в Twitter, известен с многото си коректни изтичания относно Call of Duty, също се изплъзва в същия дух.

Там се казва, че санаториалната карта с нейното езеро ще бъде представена на новата карта на Warzone (както вече е съобщено за друг теч) и че механиката на плуването и плавателните съдове също могат да бъдат включени в битката. Това би означавало, че битките във и на водата също ще бъдат възможни.

Кога може да дойде новата карта на Warzone?? Както казах, тук нищо не се знае официално. Някои изтичания и слухове обаче предполагат, че това може да е през март 2021 г., около едногодишния рожден ден на Warzone.

Други предполагат, че може да отнеме малко повече време. Те предполагат, че Treyarch може първо да публикува повече карти на Fireteam и едва след това да ги представи под формата на голяма нова карта на Warzone като нов свят на играта за Battle Royale.

Тогава какво се случва с Верданск?? Вие също не знаете със сигурност. Основни актуализации на картата всъщност вече не се очакват. По-големият фокус върху Black Ops и емблематичните места в поредицата е по-вероятно да дойде с изцяло нова карта. Понастоящем обаче не се предполага, че Верданск ще бъде отхвърлен.

Най-вероятното решение е, че след това ще имате избор между няколко карти в Warzone - Verdansk, Rebirth Island и новата голяма карта.

Какво ще кажете за вас? Бихте ли се радвали на голяма нова карта? Или във вашите очи има ли други неща в Warzone, на които трябва да се даде по-висок приоритет?

Между другото, някои играчи са ядосани след "Студената война " - интеграция с Warzone - всичко трябва да изчезне отново