CoD Warzone & Cold War скоро ще започне съвместно зомби събитие - знаем това

След актуализация на плейлист в Call of Duty: Warzone, играчите намериха загадъчна машина на картата. Течовете предполагат голямо събитие и връзки с нов зомби режим в Black Ops Cold War.

Какво се случва в CoD? Някои нови течове и открития в Black Ops Cold War и Call of Duty: Warzone сочат към съвместно зомби събитие, което може да се изпълнява едновременно и в двете заглавия в сезон 2.

Моля, имайте предвид обаче, че голяма част от информацията тук в статията се основава на течове и не е защитена. Дали или как в крайна сметка нещата ще влязат в сила, не е официално потвърдено.

Ново зомби събитие се очертава в Warzone

Какво беше открито за Warzone? Вечерта на 11 февруари актуализация на плейлиста за Call of Duty: Warzone излезе онлайн. Но в допълнение към новите режими, необичайно съдържание също влезе в игра. В мега екипа на смъртния мач "Warzone-Rumble " войниците намериха мистериозна машина на място "Болница ":

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Това е терминал за предизвикателства от зомби режима на Студената война. Понастоящем частта няма функция в Warzone. Има бутон, който показва „Активиране на зомбита“, когато се приближавате. Но в момента нищо не се случва, когато го натиснете.

Но има и още. Има и загадъчни събития на Rebirth Island, по-малката карта на Warzone, след актуализирането на плейлиста. Играчите изпитват смущения в екрана си, когато са на картата:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Аудио записът също може да показва зомбита. Чувате морзова азбука, а на заден план звучи като голяма зомби орда при търсенето на следващата им мозъчна закуска.

И двете находки сочат към друго зомби събитие в Warzone, като страхотното събитие за Хелоуин миналата година.

Избухване като нов зомби режим за Студената война в събитието

Как се съчетава това със Студената война? Тогава мостът към Студената война беше направен от няколко течове, които бяха разпространени в нощта на 11 срещу 12 февруари от акаунта в Twitter @ZestyCODLeaks. Профилът публикува фрагменти от текст, намерен във файловете на CoD, в няколко туитове:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Превод на чуруликане: "Борба с ордата зомби в Warzone и Outbreak, чисто новият режим на Black Ops Cold War Zombies. "

В допълнение, лейкърите намериха предизвикателства, които можете да изпълните по време на събитието, за да спечелите награди за събитие:

 • Военна зона
  • Убийте зомбита, преди да завърши първият кръг в Warzone X.
  • Убийте 5 зомбита X пъти в мач на Warzone
  • В Warzone използвайте основна екипировка, за да убиете X зомбита
  • Убийте 2 зомбита в бърза последователност в Warzone X пъти
  • Използвайте пистолети, за да убивате зомбита в Warzone X.
  • Използвайте пушки, за да убивате зомбита в Warzone X.
 • Студена война
  • Отворете X кутии в Outbreak
  • Kill X Elite Zombies в огнището
  • Завършете X успешни евакуации в огнището
  • Kill X Zombies in Outbreak
  • Попълнете X цели в огнището
  • Елиминирайте специалните зомбита в Outbreak X
  • Избухване - използвайте превозни средства, за да убиете X зомбита
  • Деформация X пъти в огнище
  • Изпълнете всички предизвикателства в Outbreak

В допълнение, акаунтът показва друг текст за предизвикателство, който комбинира наградите от двата режима и предоставя препратка към общо събитие: "Изпълнете всички задачи на Warzone и Outbreak Challenges, за да отключите два ексклузивни плана за оръжия за събития ".

Нова информация се вписва заедно с течове от последните няколко дни

Как може да действа огнището? През последните няколко дни вече има изтичане на информация за новия режим, който е описан от някои американски новинарски сайтове като "Open-World Zombie-Modus " (чрез Dexerto).

Съответно, "Outbreak " играе на големите карти на огневите войски и е PvE режим, в който отивате на лов за зомбита и трябва да постигнете определени цели. Това също би паснало на новата информация, станала известна чрез изтекли текстове за предизвикателства за Outbreak.

Как това се вписва в Warzone? В момента е трудно да се прецени дали ще има иновации за събитието във Warzone. Предизвикателствата сочат към зомбита, но в противен случай не дават индикации за нови функции на играта, които ще влязат в игра със събитието.

Начинът, по който сега изглеждат предизвикателствата, може да бъде направен и в кръг от „Zombie Royale“, който беше онлайн за последното събитие за Хелоуин. Това е специален режим, който превръща играчите в немъртви в мач, но нищо ново.

Още новини за Warzone & Cold War:

 • Актуализацията на Warzone променя поне 15 оръжия - това е ново
 • Цялата информация за новия режим на игра в лигата в Студената война
 • Новата супер приставка носи перфектна стабилност за снайперисти в Warzone

Warzone и огнище на една и съща карта?

Това би било истинска изненада: От дълго време играчите чакат нова голяма карта за Battle Royale за рождения ден на Warzone през март. Слуховете сочат към сливане на някои карти на огневата сила от Студената война. Следователно картата ще играе в Уралските планини.

Възможно е Warzone да донесе новата карта със съвместното събитие през март и едновременно с това да започне “Outbreak ”. "Избухването " след това също ще използва тази голяма, нова карта като "Отворен свят ". След това и двата режима ще играят на една и съща карта и също ще имат сходни функции на игра. В режима на огневите войски на Студената война вече има много механика на бойните зони като бронирани плочи, кутии с плячка или дори колеги играчи, които могат да бъдат избити и съживени.

След това ще имате възможност да играете в две различни игри на една и съща карта с различни правила. Това би било нещо съвсем ново, но в момента това не е нищо повече от смътно предположение.

Зомбитата в Warzone не биха били нещо ново - обща карта би била.

Кога може да започне събитието?? Засега и това е напълно неясно. Лидерът на "открития свят зомби режим " огнище, Twitter акаунт @ Okami13_, говори за "Очаквайте скоро ". Пускането в началото на сезон 2, което се очаква да започне в края на февруари, ще бъде възможно.

Събитие в началото на сезона обаче би било доста необичайно и следователно стартът в средата на сезона през март е очевиден. Това би било свързано и с рождения ден на Warzone, която отпразнува освобождаването си на 10 март 2020 г..

Ние от MeinMMO ще Ви държим в течение на развитието на събитието и новото съдържание на Warzone. Ако искате да научите повече за възможното съдържание на Сезон 2, погледнете тук: Dataminer показва 4 възможни оръжия за Сезон 2 на Студената война и Warzone.