CoD Warzone: DMR 14 в момента се счита за настройка ИЛИ, силни и слаби страни

Black Ops Cold War донесе тон нови оръжия на Call of Duty: Warzone и някои от тях са наистина силни. Понастоящем тактическата пушка DMR 14 се счита за пионер, нокаутирайки враговете с 2 изстрела. може да стреля. MeinMMO ви показва всичко, което трябва да знаете за новия флаер.

Актуализация на 15 януари - DMR получи още един Nerf и изпълнението забележимо спадна. Тук ще намерите 3 резервни оръжия със силни настройки.

Актуализация на 8 януари - DMR 14 е изнервен, ето всички подробности. Корекциите направиха отката малко по-удобен, но щетите намаляха. За убийство сега ви трябва:

 • 5 изстрела са уцелили само гърдите
 • 4 изстрела, ако има поне 1 изстрел в главата
 • 3 изстрела с поне 2 изстрела в глава

Що за пушка е това? DMR 14 е базиран на американската самозареждаща се пушка M14 и е по-нататъшно развитие на пушка M1 Garand от Втората световна война. Той е разработен от производителя на оръжия Springfield Armory в края на 50-те години и все още се използва в американските въоръжени сили днес. (чрез Wikipedia)

Поради своя по-голям обхват и мощност на проникване в сравнение със съпоставими съвременни оръжия, M14 продължава да бъде важен стълб в американския арсенал и в момента също показва своите силни страни като DMR 14 в Warzone, Battle Royale of Call of Duty.

Защо DMR 14 в момента е толкова силен? С началото на Сезон 1 на Студената война на Black Ops, повече от 30 нови оръжия дойдоха в Warzone. Отне няколко дни, но след това играчите осъзнаха потенциала на това оръжие, което основно се дължи на 3 силни свойства:

 • Добър момент за убиване (TTK) при удари в гърдите - Изключителен TTK при снимки на глава
 • Силни стойности на диапазона, съчетани с контролируем откат
 • Тактическата пушка използва боеприпаси за щурмова пушка

Благодарение на техните фантастични стойности на TTK и добро управление, можете да изпратите враговете си във фазата на нокаут само с няколко добре поставени куршума. MeinMMO ви запознава с DMR 14, показва силна настройка, както и силните и слабите страни.

Warzone: Настройката на DMR 14 осигурява производителност във всички диапазони

Как изглежда силната настройка? Изненадващо, DMR 14 се състезава в Warzone с всестранни пушки като щурмова пушка Kilo 141 или лека картечница FiNN. Такива оръжия са особено здрави на средни разстояния, много са стабилни и ви носят успех дори на къси и дълги разстояния. Така че за DMR 14 се нуждаете от балансирана настройка:

 • Муцуна: шумозаглушител на агенцията
 • Цев: 16,3 ″ титан
 • Козирка: Аксиални рамена 3x
 • Underflow: полеви агент пред захващане
 • Дръжка: опаковка със змия

Какво носи тази настройка? Противно на описанието в играта, шумозаглушителят на агенцията и титановата цев ви носят бонуси за вашата скорост на топката. Това е важна стойност за оръжията „Студена война“ и тези две приставки ви водят до почти 900 метра / секунда.

Шумозаглушителят ви скрива на минималната карта при стрелба и ви дава малко повече обхват. В допълнение към увеличаването на скоростта на куршума, цевта също така увеличава скорострелността ви, което допълнително намалява потенциалния TTK. Титановият варел на DMR 14 е много здрав, защото ви дава всички предимства без никакви недостатъци.

Хватката на полевия агент е достъпна за много оръжия от Студената война и също така е силна алтернатива за DMR 14 с цел значително намаляване на отката на оръжието. С хватката "Snake Wrap" можете да се прицелите по-бързо, което дава на оръжието комфортна скорост.

Какво друго мога да опитам?? В зависимост от това дали искате да използвате оръжието на къси до средни или средни до големи разстояния, можете да се съсредоточите върху други силни страни на оръжието.

При по-къси разстояния трипосочният козирка преминава в по-малка версия или напълно пропуска козирката. За това се предлага по-голямо списание, което ви осигурява 40 кръга. Ако искате козирка и списание, тогава направете без дръжката.

За по-дълги разстояния използвайте дръжката "въздушно-еластична обвивка". Тук все още получавате „съпротивление на потрепване“, което ви помага да се прицелите, когато сте изстреляни в себе си.

DMR 14 напомня на FAL във Warzone, но с по-голям обхват.

Предимства и недостатъци на DMR 14

DMR 14 е толкова популярен, защото може да се играе на всички разстояния, предлага големи щети и добрите стрелци имат потенциал за убиване с 2 изстрела. На важните разстояния до 150 метра имате само 3 стойности TTK за DMR 14 за врагове с пълна броня:

 • 5 рунда удрят само гърдите - 498 ms
 • 1 изстрел в глава и 2 удара в гърдите - 249 ms
 • 2 снимки на глава - 124 ms

Тези стойности обаче се прилагат само ако доближите скоростта на стрелба на пушката с един изстрел. Тук се крие и основният му недостатък - DMR 14 е пушка с един изстрел. Не всички играчи харесват това и е въпрос на свикване.

Ако можете да се справите с него, понастоящем получавате адски силна алтернатива на нормалните оръжия от Warzone с DMR 14, които могат да се насочват към враговете по-бързо от обичайните напълно автоматични пушки и предлагат контролируема работа.

Per
 • 2 снимки на глава за убийство
 • Висока точност и обхват
 • Силни стойности на TTK, дори на големи разстояния
 • Използва боеприпаси за щурмова пушка
Контра
 • Пушка с единичен изстрел
 • Изисква се висока точност на къси разстояния
 • Отстъпва на снайперистите на дълги разстояния
 • Понастоящем се счита за ОП, може да се чака малък нерв

DMR 14 - ново хирургично оръжие или стреляща ютия за професионалисти?

Наистина ли е пистолетът? Особено за добрите стрелци оръжието е благословия в Call of Duty: Warzone. С DMR 14, но също така и с „Студената война“ - алтернативен тип 63, понастоящем няма нищо по-добро сред универсалните оръжия.

И точно тук всъщност може да има дисбаланс. Нормалните играчи се възползват по-малко от изключителното представяне на оръжията, тъй като те не се справят толкова много с пораженията с глава и обработката на отделните изстрели е доста трудна. Тъй като хедшотовете нокаутират противник за рекордно време дори на голямо разстояние и използвате само малко количество боеприпаси от резерва на щурмова пушка, DMR 14 явно се откроява от пряката конкуренция в някои ситуации.

От друга страна, това предимство на уменията също може да бъде част от балансирането, което разработчиците искат да използват, за да поддържат добър геймплей. В момента оръжието всъщност изглежда малко прекалено силно и в бъдеще може да стане жертва на нерв.

Експертът от CoD "Drift0r " предполага в своя английски видеоклип в YouTube за оръжието, например, че DMR 14 може да използва снайперски пушки от резерва за боеприпаси. В резултат на това войниците на CoD ще трябва да се справят с резерва си от боеприпаси много по-тактически, което би направило още по-трудно справянето с еднократната пушка, без да извади отличния потенциал на TTK от играта.

Друго силно оръжие от арсенала "Студена война ", което успя да се утвърди в Warzone, е автоматът MAC 10. Тук ще намерите настройката на професионален Warzoner.

Източник (и): YouTube - JGOD, YouTube - Drift0r