CoD Warzone: Ето защо камъните в ГУЛАГ са по-важни, отколкото мнозина мислят

В Call of Duty: Warzone, Battle Royale of CoD: Modern Warfare, вие сте изпратени в ГУЛАГ след смъртта, където се борите за възраждане. Там можете да подкрепите бойците и да хвърляте камъни. И тези снаряди могат да бъдат по-важни, отколкото някои хора си мислят.

За какво е ГУЛАГ?? Функцията ГУЛАГ в CoD: Warzone е вид мини-игра, която се играе в една от трите различни версии на компактна карта. Това е мястото, където се озовавате, ако благословите временното в мач на Warzone.

Между другото, добре познатата нинджа Ninja се оплаква от друга функция на Warzone, която всъщност я прави уникална.

Ето как работи това в ГУЛАГ: След като влезете в ГУЛАГ, изчаквате своя ред и след това се биете в 1v1 дуел с произволно зареждане за респаун в основния мач. Ако спечелите, имате втори шанс. Ако загубите, мачът приключи за вас.

Докато чакате мисията си, наблюдавате другите от един вид балкон или издигната крайбрежна алея, докато те се бият, а също така можете да хвърляте камъни на арената, за да разсеете противника на вашия боен съюзник или да посочите неговата позиция.

Защо камъните са по-важни, отколкото някои мислят? В момента зрителите и камъните очевидно могат да направят повече и да играят по-важна роля, отколкото някои играчи първоначално предполагаха. Защото в мини-играта можете активно да подкрепяте съотборника си - очевидно до степен, в която дори можете да убиете противника му.

Като цяло, според Infinity Ward, камъните не би трябвало да са фатални. Те правят 1 щета, но ако играчът има само една точка на здраве например, те все още не трябва да могат да го убият, според разработчиците в блог.

Но това очевидно е възможно. Както някои играчи вече са отбелязали и споделили с други, камъни също могат да се използват за изваждане на врага на арената. При определени обстоятелства можете дори да убиете и двамата бойци на арената.

Като зрител определено е възможно да направите повече чрез хвърляне на камъни, отколкото чисто разсейване, маркиране или оповестяване на вражеската позиция. Много играчи обаче не са знаели това преди.

Тук можете да видите как фаталният удар е бил нанесен на врага на арената с камък:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Reddit, което допълва статията.

Показване на съдържанието Reddit Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Reddit

Така че, ако сте тежко ранени и ви остават само няколко здравни точки (HP), камъните също могат да станат смъртоносни снаряди.

И тук използвахте камък, за да взривите близка мина, поставена от един от бойците на арената, убивайки и двамата играчи в душ кабината и получавайки двойно убийство:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Reddit, което допълва статията.

Показване на съдържанието Reddit Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Reddit

Ако убиете и двамата играчи, никой от тях няма да получи втори шанс - така че нито един от тях няма да се възроди в този случай.

Дали е грешка или функция? Това, че можете да взривите глинен камък например с камък, е умишлено. Това работи и с несмъртоносни гранати и е добре известно.

Но според разработчиците камъните всъщност не би трябвало да могат да убиват, дори ако на врага остава само 1HP. Така че това може да е грешка, която може да бъде отстранена. Въпреки това разработчикът все още не е публикувал изявление за тези видеоклипове.

Между другото, в Warzone играчите също празнуват друга "мръсна " тактика: CoD Warzone: Мръсните тактики позволяват убийства преди мачът наистина да започне

Какво казват играчите?? Много коментатори в съответните публикации на Reddit смятат, че това е актуално и се застъпват, че смъртоносните камъни в ГУЛАГ трябва да останат такива. Това също би забавлявало публиката по подходящ начин - точно както в Древен Рим, така че основният тенор.

Какво точно представлява Call of Duty: Warzone и как да го получим? Warzone е Call of Duty: Вътрешната битка на Royale на Modern Warfare. Собствениците на играта ще получат режима като безплатна актуализация. Но дори и да не притежавате Modern Warfare, можете да играете Warzone - като версия Free2Play в самостоятелен формат, която може да се изтегли индивидуално и безплатно и не е свързана с основната игра.

Ако искате да изтеглите безплатната версия, следвайте тези връзки:

  • PS Store: Call of Duty: Warzone (PS4)
  • MS Store: Call of Duty: Warzone (Xbox One)
  • Blizzard Store: Call of Duty: Warzone (PC)

Запомнете: В PS Store Warzone без PS Plus струва 25 цента за проверка на възрастта.

Също така интересно - съвети и трикове за Warzone:

  • CoD Warzone: Така ефектно получавате хеликоптери от небето - дори без оръжие
  • CoD Warzone: Умният метод носи огромни предимства в ГУЛАГ
  • Малкият трик в CoD Warzone прави разграбването много по-бързо - така работи
  • Най-добрите зони за кацане в CoD: Warzone и какво можете да намерите там
  • CoD Warzone: С този трик вашият екип може да види всеки враг на картата
  • 10 съвета, които ви дават решаващото предимство в CoD Warzone
  • CoD Warzone: Ефективно използване на killstreaks & loadouts - Ето как ставате по-силни в BR

Между другото, Warzone може да бъде продължена в новия CoD 2020: CoD Black Ops 2020: Изтичаха нови подробности за кампанията, зомбитата и мултиплейър

Източник (и): GameRant, Dexerto, Dexerto