CoD Warzone: Намерете и използвайте жълтата карта за достъп - ето как работи

В сезон 2 на CoD Warzone на картата вече има жълти карти за достъп ("жълти карти за достъп "). Ще ви покажем местоположенията и какво можете да направите с картите. Отварят плячки.

Що за карти са те? От началото на сезон 2 в Warzone, вече можете да намерите и жълтите карти за достъп. Това са част от новото огнище, което изпраща зомбита във Верданск. Картите обаче са изключително редки. Ако ги разграбите много рано в играта, може да имате късмета да спечелите важно предимство.

Показваме ви тук в общия преглед, където можете да намерите жълтите картони и кое поле можете да отворите с тях.

  • Има само един жълт картон на мач.
  • За това трябва да убиете много зомбита.
  • След това можете да използвате картата, за да отворите кутия за плячка.

Намерете жълт картон в Warzone - местоположение

Тук трябва да търсите: За да намерите картата, отидете до местоположението на корабокрушението на картата. Той е нов за играта от сезон 2 и се намира в югоизточната част на картата. Какво трябва да знаете за корабокрушението и други промени от сезон 2 в Warzone.

Тук можете да намерите корабокрушението - това дори е показано на новата карта.

Влезте в корабокрушението и активирайте терминала в малката стая вдясно (гледа се от големия вход). След това променя цвета от зелен на червен и започва зомби събитие.

По време на събитието трябва да убиете 40 зомбита. И последният от тези 40 зомбита има жълтата карта за достъп за вас и я изпуска.

Това е важно: Има само един жълт картон за достъп на мач. Така че, ако някой е играл събитието с 40-те зомбита преди вас и е получил картата, не можете да го направите отново.

Ако някой друг стартира събитието и вие убиете и разграбите 40-то зомби, тогава картата също е ваша. Очевидно можете също да убиете собственика на ключовата карта и да я откраднете, ако сте достатъчно бързи.

Ето как използвате жълтата карта за достъп

Осребрете ги тук: Веднага след като вземете картата, ще видите жълта маркировка в интерфейса. Това е на минималната карта.

Дестинацията може да бъде намерена и в корабокрушението и само на кратко разстояние от терминала. Там ще намерите кутия за плячка. Можете да отворите това, само ако имате жълтата карта за достъп.

В кутията има всякакви произволно генерирани плячки. Първите играчи съобщават следното съдържание на плячката:

  • оръжия
  • Пари в брой
  • Противогази
  • броня

Ето как работи: В следващото видео от DrWick можете да видите как може да изглежда получаването и използването на жълтата карта за достъп.

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

В Warzone има още карти и бункери

Тук има още: В Call of Duty Warzone ще намерите бункери на различни места, които можете да отворите с карти за достъп. Отключвате "старите " бункери с червените карти за достъп. Ако имате късмет, ще намерите тези карти за достъп в плячките.

През последните няколко месеца играчите са съставили надеждно бункерите и техните входове, както и тайни пъзели. Събрахме информацията за вас и ни покажете на MeinMMO преглед на всички бункери на картата на CoD Warzone и как можете да ги отворите.

Освен това от Сезон 2 можете да намерите силози със силен плячка, които работят подобно на бункерите. Използвайте тази информация за следващите си мачове и си осигурете предимство пред играчите, които нямат представа за бункерите.

Какво се промени през сезон 2

  • Всичко сочи към огромен взрив и нова карта в Warzone
  • Решете тези зомби куестове в Студената война и Warzone за 18 награди
  • Как да отключите новите оръжия Fara 83 и LC 10

Вече си взехте жълта карта за достъп и направихте опит при корабокрушението? Играчите съобщават, че мнозина просто лагеруват на щайгата и чакат невежи играчи да влязат с жълтия картон. Затова бъдете внимателни и вижте дали наистина сте сами.

Източник (и): PCGamesN