CoD Warzone: Сивото 5.56 отново е едно от най-добрите оръжия - така го играете правилно

Сивото 5.56 беше измерител за всички неща в Call of Duty: Warzone за известно време. След нерв, много играчи изпуснаха оръжието от поглед, но сега то се върна и MeinMMO ви показва как е едно от най-добрите оръжия в Battle Royale.

Какво прави сивото толкова специално? Call of Duty: Играчите на Warzone, които се състезаваха в Battle Royale през лятото на 2020 г., все още ще помнят добре този пистолет. По това време оръжието беше почти „без алтернатива“ и почти всяка камера за убиване показваше изстрелване със сивия 5.56.

Това се дължи по-специално на две от техните специални свойства:

 • Много добър железен мерник (заден и преден мерник)
 • Изключително висока стабилност за сигурни попадения

След малко нерв, пистолетът внезапно изчезна и LMG Bruen Mk9 пое кормилото. След отслабването на свръхмощния DMR 14 и обсега на нервите на Kilo 141, сивото вече се връща на дневен ред и някои играчи дори подозират, че частта е малко по-добра..

Въпреки че няма доказателства за баф, Сивият 5.56 отново е едно от най-добрите оръжия в Warzone. Поради своята точност дава добро усещане при стрелба, което ви дава сигурност и самочувствие. MeinMMO ви показва как да извлечете максимума от вашата автомат.

CoD Warzone - сива настройка за безопасна игра

Как да изградя силна настройка? Сивото основно се нуждае от класическа настройка за “Modern Warfare ” - щурмови пушки в Warzone. Моно глушител, най-дългата цев, по-голямо списание и приспособление за подводяване за по-добро насочване. Това, което трябва да правите, обаче е голяма козирка.

Kimme & Korn са толкова "чисти " и отворени, че трябва да изпробвате оръжието без прицел - дори ако иначе изобщо не стоите на него. Експертът по Warzone "JGOD " нарича козирката в последния си английски видеоклип в YouTube за сивото най-добрата желязна гледка, съществувала някога в CoD.

Warzone Grey 5.56 компилация

 • Муцуна: шумозаглушител (монолит)
 • Цев: Темпус 26.4 ″ Архангел
 • Лазер: Тактически лазер
 • Underflow: команда fore grip
 • Боеприпаси: списание от 60 патрона

Цевта и муцуната увеличават обхвата на първата зона на повреда до почти 48 метра. До това разстояние ви трябват 9 попадения за нокаутиране на враг с пълна броня (658 милисекунди). След това се нуждаете от 12 снимки (904 милисекунди). Освен това не се виждате на картата при стрелба поради шумозаглушителя и имате здравия железен мерник и увеличен контрол на отката благодарение на голямата цев.

Командата fore grip довежда и без това ниския хоризонтален откат до едва забележимо ниво и превръща сивото в истински лазер. Що се отнася до контрола на отката, само M13 може да се справи с автоматичните оръжия, което намалява малко по-нататък по отношение на щетите. Освен това е зададено по-голямо списание, за да може да упражнява по-голям натиск, когато има няколко врагове в полето на огъня.

Можете да видите есетата, споменати дотук като „основни есета“. Те довеждат сивото до ниво, при което се представя добре на почти всяко разстояние. Последното есе е малко въпрос на вкус - но тук препоръчваме тактическия лазер, който значително намалява вашето „време в полезрението“.

Но можете да използвате и вал, дръжка или козирка, ако това ви харесва повече. Допълнителният „Напълно зареден“ също може да ви помогне, ако предпочитате оръжие с пълни боеприпаси.

Още съвети за Warzone:

 • 6 трика, които всеки добър геймър трябва да знае
 • Най-добрите настройки, които веднага ви правят по-добри
 • Съвети за изравняване на оръжията в Warzone

Грей не може да се справи с щетите - но не е задължително

Как да използвам сивото? Оръжието е всестранна пушка с фокус върху обсега. Можете да задавате безопасни попадения на големи разстояния и дори да дразните снайперистите, когато видите отражението на козирката им. Опитва се да прави снимки на глава на средно разстояние. Сивото е толкова стабилно, че тук можете да насочвате силните удари в главата.

Като второ оръжие трябва да опаковате автомат, като MAC-10 или един от двата MP5. В двубоите 1v1 обикновено губите в близък бой. Ако имате и тактическия лазер със себе си, враговете могат да ви забележат предварително, ако сте в полезрението им.

Как се сравнява с други мощни оръжия?? Сивият 5.56 се отличава изцяло със силния си железен мерник и високата стабилност. Можете да постигнете целите си много по-лесно и безопасно, отколкото при по-силната конкуренция. Като си спестявате козирка, вие също имате свободно място за закрепване, което ви позволява да избирате други бонуси. В сравнение с времето за убиване обаче е доста лошо:

Източник: truegamadata.com
 • Настройка за сравнение CR-56 AMAX
 • Настройка за сравнение M13
 • Настройка за сравнение FFAR 1

Ако вече сте отпразнували сивите за последната им сватба, тогава може би си струва да извадите частта от кабинета на оръжието отново. Дори ако в момента търсите стабилно оръжие, трябва да вземете пушката.

Ако искате да знаете кои оръжия в арсенала „Modern Warfare “ са сред най-стабилните, погледнете нашата класация с 10-те най-стабилни оръжия.

Източник (и): YouTube - JGOD