CoD Warzone: K / D законопроект - кой получава убийството и какво се смята за смърт?

В Call of Duty: Warzone убийствата и победите са силни показатели за това колко сте добри в битката. Но кой всъщност получава убийство? И какво се смята за смърт за съотношението K / D? MeinMMO се изчиства.

В Call of Duty: Warzone, ако премахнете цялата жизнена енергия от враг с целенасочен залп, това не означава, че ще получите убийство за него.

Ако противникът има съюзници или комплект за самореанимация и се изправи на крака, ще получите точки за причинените щети - но броят ви за убиване остава такъв, какъвто е. Но какво, ако друг играч даде на врага останалото във фазата на нокаут? А какво да кажем за убийствата и смъртта в ГУЛАГ?

MeinMMO ви показва кои убийства и смъртни случаи във военната зона се броят за вашето съотношение K / D.

CoD Warzone: Всичко се брои за вашето съотношение K / D

Кой получава убийството в Warzone?

Играчът получава убийството, което нокаутира противника. изстрел. Ако свалите играч, няма значение дали сами давате на врага останалото, член на екип помага или друг вражески играч е аут за асистенция - убийството завършва във вашия акаунт.
За това противникът наистина трябва да бъде напълно завършен. Ако положеният войник успее да се изправи на крака, няма убийство за вас.

Какво се смята за смърт в Warzone?

Всеки път, когато сте напълно изтощени и никой другар не може да ви помогне, това се брои за смърт. Същото се отнася и тук - ако успеете да се изправите на крака от фазата на нокаут, това не се брои за убийство или смърт за всеки играч.

Ами убийства и смъртни случаи в ГУЛАГ?

Всички убийства и смъртни случаи в ГУЛАГ се броят като при нормален мач. Дори и да убиете торби като неангажиран хвърлящ камък, те ще отидат във вашия акаунт за убиване. Ако играч улови знамето, това не се брои за убийство или смърт.

Преброяване на убийствата и смъртните случаи във фазата на подготовка?

Не е за вашата K / D или класацията. Но можете да използвате фазата за изпълнение на задачи. Убийствата се броят тук, например, за предизвикателството за отключване на популярния Грей 5.56, който иначе можете да отключите само с голяма трудност в Battle Royale.

Как мога да проверя моята K / D?

Отидете в раздела "Квартали " в главното меню на Warzone и изберете елемента от менюто "Досие " в долната част. Тук можете да видите статистиката си, като вашите точки, убийства и победи.

Можете да намерите статистиката си тук.

Warzone записва много от вашите действия и събира много данни за вашия геймплей във фонов режим. Има уебсайтове, които имат достъп до тези данни и подготвят информацията за вас. Два добри примера са:

  • CoD тракер
  • SBMM предупредителна зона

За да видите данните си обаче, трябва да зададете опцията "Данни видими " на "Всички " в профила на свързаните ви акаунти на "callofduty.de ". След това трябва само да въведете съответния геймър маркер на вашата платформа на страниците и ще получите обширна статистика - дори по отношение на останалите играчи, които споделят своите данни за геймплея.

В крайна сметка K / D е интересна стойност, но често няма изразителността, която му се приписва. Може би вие поемате роля в екипа, която има подкрепящ ефект върху вашите другари. Тогава те имат повече убийства, но също така зависят от добре обмислените ви маршрути, обаждания или добро настроение, за да бъдат ефективни.

Важно е да се забавлявате и да се опитвате да се развивате непрекъснато. И двата фактора, които е трудно да се изчислят. Все пак трябва да използвате най-добрите оръжия в Warzone.