CoD Warzone: Това е най-бързият начин за изравняване на новите оръжия от Студената война

Ако отключите оръжията чрез повишаване на ранга си в Call of Duty: Warzone, тогава трябва да ги изравните след това, за да можете да използвате пълната им сила. MeinMMO ви показва най-бързия начин да го направите.

За какво се отнася? В Battle Royale Call of Duty: Warzone няма да намерите най-доброто оръжие за вашите мачове в рамките на вашите рундове, но предварително изградете мощно зареждане, което въвеждате в играта с щайга за снабдяване.

За да превърнете оръжията в гадни машини за убийства, обикновено първо трябва да доведете нивото на оръжието на тресчотките до максимум, за да се възползвате от най-добрите прикачени устройства.

След като над 30 нови оръжия влязоха в игра със Сезон 1 на Студената война на Black Ops, не само новодошлите са изправени пред проблема, че голяма част от арсенала е на ниско ниво на оръжие. Следователно MeinMMO ви показва най-добрия метод за бързо и безопасно извеждане на оръжията на високо ниво в заглавието на Free2Play CoD: Warzone.

Warzone: ниво на оръжия с рекордна скорост - с мисии

Кой е най-бързият начин за изравняване на оръжията в Warzone? С "хамстери " - поръчки в допълнителния режим "плячка пари ".

Стартира мач с плячка или кръв. В зависимост от това, което в момента е налично в плейлиста. Преди да скочите, маркирайте една от доставките на хамстера (пробег) и незабавно обърнете внимание дали наблизо има превозно средство. Скочи, активирай мисията и се насочи директно към целевата точка.

Ето как изглежда работата на хамстера на картата. Превозно средство в района е полезно.

За поръчката трябва да отидете до маркирана станция за покупка в рамките на 2 минути. Това може да е далеч от момента на приемане на поръчката, но това се прави много бързо, ако тръгнете директно с превозно средство.

Когато вършите работа в Warzone, винаги има достатъчно количество оръжие XP. Работата с хамстерите е най-бърза и когато я завършите, получавате 500 точки опит за оръжието, което държите в сметката си.

Важно: Уверете се, че имате правилното оръжие в ръката си. Точките се броят само за пистолета, който държите, а не за второто ви оръжие. Водачът, който брои в превозното средство, е оръжието, което сте избрали, когато сте се качили в превозното средство.

Дори не е нужно да слизате от коня, за да завършите мисията.

Още по-бързо е в екип

Как мога да повиша ефективността си?? С няколко трика можете да усъвършенствате метода допълнително:

  • Влиза в мач с отбор
  • Използвайте хеликоптери
  • Активира жетони за двойно оръжие XP

Най-добре е да направите цялата процедура поне с двама души. Печелите от оръжието XP, дори ако не сте в целевата точка. След това един от вас винаги стартира поръчките и член на екипа незабавно отива до маркираната станция за покупки.

Имате 2 минути, за да стигнете до дестинацията.

За да напреднете особено бързо, използвайте хеликоптер за вашето ниво приключение. Летящите превозни средства са най-добрият начин да стигнете от една работа до друга. Във въздуха обаче вие ​​също сте склонни към ракети и с малко лош късмет изгубвате летящата си конница.

Ако имате останали, активирайте маркер “Double Weapon XP ” всеки път, преди да започнете мач на пълно ниво. Тези усилватели на XP редовно се предлагат като награди в Premium Path of Battle Pass. Уверете се обаче, че таймерът на жетоните започва незабавно с активирането и също така изтича извън вашите мачове.

Още съвети и ръководства за Warzone:

  • Плячкосвайте бункерни места във Верданск и околностите
  • Стратегическо ръководство от най-успешния играч на Warzone за Верданск
  • Тактика за гадна победа, когато събирате много пари в мач

Ако не можете да намерите повече хамстерски задачи на картата, можете да започнете други задачи, вместо да започнете нов мач. Всички те ви дават добро количество оръжие XP, но обикновено отнема малко повече време. "Хамстери " носи най-добрия напредък.

Опаковали ли сте любимите си тресчотки на максимално ниво и в зареждането, все още трябва да ги организирате в мача. За това или купувате скъпа кутия за оборудване за 10 000 пари в брой, или чакате безплатните кутии, които се спускат за вашия отбор във всеки мач. Тук можете да разберете кога ще пристигнат безплатните кутии, за да можете да разчитате на тях.

Източник (и): YouTube - JGOD