CoD Warzone: MP5 според Nerf - благодарение на силна настройка, професионалистът все пак се кълне в него

Автоматът MP5 е популярен избор на оръжие в Call of Duty: Warzone, но наскоро беше изнервен. Един от най-добрите играчи на контролери в Twitch сега показа своята настройка, с която все още се кълне в този SMG.

Какво става с Nerf? Дори след първия си нерв, MP5 беше смятан от мнозина за най-добрата SMG и най-добрият избор за зареждане на Warzone. Сега голямата актуализация в средата на сезона наскоро донесе най-голямата вълна от корекции на оръжията след пускането, по време на която MP5 беше отслабен за втори път.

Там беше обхватът на щетите и особено 10-милиметровите боеприпаси на яката. Подробностите можете да намерите тук: CoD MW, Warzone: Най-голямата актуализация на оръжието след пускането - най-важните любители и нерви

Как е това оръжие сега в Battle Royale? Уважаван професионалист все още бълнува за качествата на MP5 и продължава да се кълне в този SMG.

Кой показва настройката му?? Това е Nick 'NICKMERCS ‘Kolcheff. Fortnite го направи добре познат стример и професионален геймър. В момента той е на път за клана FaZe.

NICKMERCS се радва на репутацията на един от най-добрите играчи на контролери в Twitch и в момента прави Warzone опасна. Наскоро той представи своята алтернатива на сивото след вашия Nerf: CoD Warzone: Pro показва силна настройка на M13 - най-добрият избор след Grey Nerf

Как точно изглежда настройката на MP5? Той използва следните прикачени файлове за своя MP5:

  • Муцуна: шумозаглушител (монолит)
  • Underflow: наемник на предния захват (който сега очевидно предлага скрит бафф на скоростта)
  • Боеприпаси: списание от 45 патрона
  • Дръжка: Моделирана лента за захващане
  • Екстра: сръчност
Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Какво прави настройката толкова силна? В своята MP5 настройка, NICKMERCS разчита на балансирана настройка. Дръжката на наемника помага да се контролира оръжието и загубената скорост на ZV може да бъде възстановена с лентата за захващане. С шумозаглушителя той все още получава известен обхват. Има и предимството на разширеното списание и по-краткото време за презареждане.

С този пакет, който той нарича „свръхмощен“ дори след Nerf, все още можете безмилостно и с хирургична прецизност да бръснете всичко, което идва пред вашия козирка, особено на близко разстояние. Но дори и на средно разстояние все пак изрязвате солидна фигура - макар и не чак толкова добра, колкото беше. Но за по-големи разстояния, Kolcheff използва M4 или M13 при зареждането си.

Това означава, че трябва да се откажете от призрачната привилегия, тъй като е зададено свръх убийство, но все още имате свободен избор с останалите 2 привилегии. Ако все пак искате да получите Geist с втора доставка, обърнете внимание на безплатните доставки.

Накратко: С тази настройка MP5 все още е абсолютно чудовище и истински лидер в битка от близко разстояние. Но дори и на средно разстояние все още можете да разкъсате нещо с тази конфигурация. Така че, ако се чудите дали MP5 все още си заслужава в Warzone след Nerf - опитайте тази настройка и се уверете сами.

Какви алтернативи има? Ако търсите по-мощни оръжия след Сивия Nerf за битки в Warzone, тогава разгледайте тази статия: CoD Warzone: 3 силни настройки за замяна на по-слабия сив 5.56 сега

Пробвали ли сте вече MP5 след вашия Nerf? Как е вашият опит с този SMG? Все още ли си струва в Warzone?

Източник (и): Dexerto