CoD Warzone тайно сменя есета и унищожава силни оръжия от Студената война

Сезон 2 на Call of Duty: Warzone nerds важни есета за "Студената война " - оръжия с обсег, което прави някои мощни оръжия почти неизползваеми. На MeinMMO можете да разберете кои пистолети трябва да оставите в килера и защо това скоро ще се промени отново.

Актуализация на 4 март: Актуализация върна старата сила на шумозаглушителите. Можете да използвате оръжия от Студената война отново без никакъв недостатък.

Оригинално съобщение - за кои есета става дума? Става въпрос за популярните приставки за шумозаглушители за оръжия от студената война Black Ops. За да бъдем по-точни: Муцуните на приставката 6, които отключвате последни:

 • Агенционни шумозаглушители
 • Увит шумозаглушител
 • GRU флаш скривач

Тези части са практически аналог на "монолитния шумозаглушител" за оръжия от Modern Warfare - едно от най-важните есета в Call of Duty: Warzone. Тайната промяна със Сезон 2 направи прикачените устройства значително по-слаби, а оттам и оръжията, които се възползваха от прикачените файлове.

MeinMMO ви показва кои оръжия трябва да правите в Warzone засега и как можете да ги замените. Също така ще ви покажем какво казват разработчиците за промяната. Ако искате да видите анализ на есетата във видеото, спрете се от английския YouTuber и експерт по Warzone “JGOD ”. Ние вграждаме неговото видео тук за вас:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от YouTube, което допълва статията.

Показване на съдържание в YouTube Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в YouTube

Много оръжия от Студената война страдат тежко от адаптацията

Какво се случи с есетата? Преди сезон 2 можете да го използвате, за да увеличите скоростта и обхвата на топката, в допълнение към звукопоглъщащия ефект.

Сега шумозаглушителите намаляват скоростта на куршума ви с невероятните 45% и по този начин създават проблеми с някои мощни оръжия от Студената война в Warzone. Тъй като есето беше много важно, за да може оръжията от Студената война да бъдат в крак с техните конкуренти от CoD MW.

Кои оръжия трябва да избягвам първо?? С изключение на най-добрите автомати в Warzone, в момента трябва да се справите без оръжията "Студена война ". Понастоящем всички универсални оръжия, които ви предлагат малко повече гама, имат недостатък в сравнение с тресчотките от CoD MW. Най-важните:

 • Гроза - щурмова пушка
 • FFAR 1 - щурмова пушка
 • Stoner 63 - LMG
 • DMR 14 - тактическа пушка
 • M16 - тактическа пушка
 • Снайперска пушка Пелингтън
 • Тундра - снайперска пушка

Но всички други щурмови пушки, LMG и тактически пушки също страдат от промяната. Понастоящем само FFAR 1 може да се придържа, защото е по-ефективен на по-малки разстояния. Но дръжте ръцете си далеч от шумозаглушителите.

Още новини за Warzone:

 • CoD Warzone: Намерете и използвайте жълта карта за достъп - ето как работи
 • Избухване в Warzone & Cold War - Как да получите награди
 • Нови слухове за събитието Nuke в CoD Warzone

Търсете алтернативи, но не казвайте сбогом

Какво мога да взема вместо това? В момента по-скоро трябва да се върнете към арсенала на Modern Warfare. Нашите предложения:

 • Замяна на оръжия с всеобхват с малък обсег: щурмова пушка CR-56 AMAX
 • Замяна на всеобхватни оръжия с голям обсег: щурмова пушка M4A1
 • Смяна на тактически пушки: DMRs SP-R 208 или Kar 98k
 • Замяна на снайперист: снайперски пушки AX-50 или HDR

Ако не искате да бъдете в неравностойно положение със силата на оръжието си, използвайте за момента отново оръжията от CoD MW. Но не прибирайте FFAR твърде далеч в килера. Шансовете са, че скоро ще можете да ги изкопаете отново.

Какво казват разработчиците за това? Създателите на CoD са казали за Nerf:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Twitter, което допълва статията.

Показване на съдържание в Twitter Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание в Twitter

Превод на Tweet: „Ще върнем агенцията / GRU / Wrapped Silencers към предишната им слава в следващата актуална корекция.“

Персонализацията може да бъде намерена и на борда на CoD Trello. Тук разработчиците събират известни грешки и показват по какво се работи в момента. Записът със шумозаглушителя Nerf има коментар "Fix planirano " и вече е оставил фазата "изследвания " след себе си. Корекция може да дойде още през седмицата. Понастоящем няма фиксирана дата.

През сезон 2 не само смяната на оръжията внася глътка свеж въздух в Warzone. Има нови ракетни силози, на които да се чудите, NPC зомбита за изгаряне и няколко силни плячки са вече отворени и могат да бъдат въведени без ключова карта. Това не само обърква избора на оръжия, но и вашия собствен маршрут в Battle Royale - но вижте иновациите без оръжия „Студена война“.

Източник (и): YouTube - JGOD, YouTube - TheXclusiveAce