CoD Warzone: Притеснява ли ви режимът на четворките? Скоро може да дойде алтернатива

С началото на сезон 3, Call of Duty: Warzone премахна режима на трио и вместо това донесе четворки - и това не върви добре при всички. Но изглежда, че скоро може да дойде алтернатива.

Ами алтернативата?? Изглежда, че форматът на дуотата скоро може да намери своя път в Call of Duty: Warzone, битката на CoD: Modern Warfare.

След като актуализацията 1.19 обяви новия сезон, официалната страница на Call of Duty беше адаптирана към сезон 3. Тук можете да видите новите режими - Quads и Dous. Но това вероятно беше малко преждевременно. Малко по-късно всички препратки към дуетния режим бяха премахнати отново.

В допълнение, той също така каза, че следващите режими трябва да дойдат в хода на току-що стартирания сезон 3.

Източник: CharlieIntel

Сега много играчи предполагат, че Duos скоро може да бъде представен като следващия формат в Warzone.

Ето защо има проблеми с каретата: Quads дойдоха в Warzone като нов режим с началото на сезон 3. Не като допълнителен формат, а като заместител на трио. В допълнение към Plunder, в момента можете да се потопите само в Battle Royale самостоятелно или в екип от четирима. И мнозина изобщо не го харесват.

Играчите биха предпочели да добавят карета към Solo и Trios и други режими, но не и като заместител. Тъй като многобройни екипи се оплакват, че Warzone вече е станала по-малко привлекателна за тях с карета и липса на трио.

Защото много очевидно пътуват по две или три. Въпреки че все още можете да се състезавате в трио като пълен отбор, попълнете отбора чрез сватовство или, ако е необходимо, си проправете път като екип от двама, нещата станаха по-трудни и тромави с четворки.

Ако сте двама, по принцип нямате друг избор, освен да попълните отбора. Но това не винаги работи и по принцип нямате шанс с двама души срещу отбори от четирима души (също е трудно с трима души).

И дори да работи - с 2 Randoms нямате почти никакъв шанс срещу добре репетирани отбори. Тъй като случайните играчи често не използват микрофон и всъщност не ценят отборната игра - така че критиките на многобройни фенове. Всъщност не е забавно по този начин.

Накратко: Само с четворки и соло, Warzone загуби своята привлекателност за много играчи - особено за отбори. Отбори от 2 или 3 играчи гледат в тръбата.

Дуотата алтернатива ли е? Следователно някои хора изискват поне дуети да бъдат въведени като формат. Това би било по-добре и по-полезно от каретата.

По този начин по-малките отбори биха могли да имат по-голям шанс и дори ако отборът не се попълни, пак ще имате достатъчно добри шансове като самотен вълк. Много играчи смятат, че е по-добре да излязат в двойки за двама с приятел, отколкото да измъчват пътя си през четворки на две или да се борят с 2 случайности.

Като цяло дъното е, че от общността се иска повече разнообразие. Геймърите предпочитат да избират повече режими, отколкото просто да измъчват пътя си през твърди формати, които са достъпни за ограничен период от време - дори и да не ви харесват. Мнозина не разбират какво говори срещу пускането на паралелни соло, дуети, трио и четворки. По принцип това би обхванало всички групи по интереси.

Какво още може да предложи Warzone през сезон 3?? След старта на сезон 3 и въвеждането на четворки, трябва да последва още съдържание. Официално се споменава само режимът Scopes & Scatter Guns (само пушки и снайперски пушки) и сега дуети.

Но според извличането на данни се очаква повече за сезон 3:

  • Battle Royale високо действие, където смъртоносният газов кръг се движи много по-бързо.
  • Battle Royale One Shot. Изстрелите в главата са фатални. Без падане на товара
  • Realism Battle Royale: Warzone с правила за реализъм, т.е.без HUD и с увеличени щети от главата
  • Hardcore Battle Royale: Warzone в хардкор формат: оръжията са много по-смъртоносни, без HUD, приятелски огън активен

Освен това разработчиците наскоро обсъдиха как искат да внесат глътка въздух в Battle Royale като част от сезон 3.

Какво казваш? Биха ли дуетата били по-добра алтернатива на каретата? Трябва ли Warzone да направи по-добре всички режими постоянно достъпни? Или добре се обслужвате с четворки?

Източник (и): CharlieIntel, Dexerto, reddit