CoD Warzone разкрива вълнуващи подробности за сезон 4 - Бункерите вероятно ще се отворят

В интервю някои разработчици разкриха подробности за бъдещето на Call of Duty: Warzone. Включително някои интересни изявления за сезон 4. Възможно е скоро да видим откриването на бункера.

Откъде идва новата информация?? В интервю за френския сайт за игри "GamerGen" двама разработчици на настоящата BR cracker Call of Duty: Warzone дадоха отговори на въпроси за бъдещето на Battle Royale. Също така имаше:

  • Тейлър Куросаки - директор на студийния разказ в Infinity Ward
  • Амос Ходж - креативен директор в Raven Software.

И двамата отговориха на въпроси на колеги и разкриха някои вълнуващи неща за бъдещето на Warzone - включително евентуално отваряне на нови области на картата, ключова дума “Бункер ”.

На Куросаки бе позволено да направи някои вълнуващи изявления за сезон 4. Вижте какво имаше да каже по въпроса и какво би могло да означава за Warzone тук.

Изявлението сочи към отварянето на бункера със сезон 4

Какво каза Тейлър Куросаки за сезон 4? Всъщност не е конкретно, но от неговите изказвания могат да се направят съвсем ясни изводи, ако знаете историята на Warzone около "тайните " бункери и знаете, че историята бавно набира скорост тук:

Играчите вече са открили, че има съвсем различен район на Верданск, който не са виждали преди. Те открили улики и установили, че в този град има нещо повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Сезон 4 ще реши някои от тези пъзели и ще отключи някои от тях за нашите играчи.

Куросаки в интервюто за GamerGen (преведено)

Какво може да означава това? Малко след началото на Warzone, играчите вярваха, че бункерите са част от огромен пъзел. Навсякъде на картата войниците са намирали телефони, лаптопи или полета за въвеждане, с които може да се взаимодейства, но без реална реакция.

Предполага се, че има скрити места, бункери на превозни средства или подобно разширяване на играта, но с изявленията си Куросаки посочва в друга посока: бункерите могат да отворят нов подземен свят на Warzone и по този начин да разширят Верданск. През сезон 4 можем да изпитаме първата истинска промяна в картата.

Бункерите изстрелват въображението на играчите от началото на Warzone.

С по-ранни изявления режисьорът на разказа посочи, че трябва да има събития на карта като Fortnite. При BR състезателя, черна дупка унищожи картата и даде на играчите напълно нова зона за игра за следващия старт на новия сезон. Ще бъде вълнуващо да видим как Warzone иска да се поддържа свежа и актуална, освен редовните промени в режимите.

Какво прави "режисьорът на разказ " по време на битка? Служителят на IW в CoD Modern Warfare гарантира, че основните истории на различните части на играта съвпадат. CoD MW 2019 се състои приблизително от 4 части, поради което конзолните играчи бавно получават проблеми с пространството за съхранение. Всички 4 части трябва да се впишат в историята и Куросаки е отговорен за това, каза той в интервюто.

Кога започва Сезон 4? Ако върви както през последните сезони на CoD, тогава четвъртият сезон започва веднага след края на сезон 3. Според таймера в играта на Battle Pass от сезон 3, текущият цикъл завършва на 2 юни в 7: 00 ч. Наше време.

Вероятно ще видим още няколко сезона на Warzone. В същото интервю разработчиците разкриха, че CoD-BR може да остане актуален дори след CoD-2020 и следователно е подходящ за новите поколения конзоли.

Източник (и): GAMERGEN