Ден на общността в Pokémon GO с Дартири - Ето как се възползвате от него

В Pokémon GO Денят на общността с Дартири започва тази събота, 6 март. Ще ви покажем всички бонуси тук и ще ви кажем как да се възползвате максимално от тях.

Какво е Ден на общността? Това събитие се провежда веднъж месечно и се фокусира върху специален покемон за няколко часа. Има и бонуси и много Shinys, които завършват събитието.

Май е всичко за 6-то поколение дартири. След това чудовището се появява навсякъде и дори се появява като лъскаво за първи път.

Ден на общността през март 2021 г. - Бонуси и начален час

Какво? Ден на общността с Дартири
Кога? В събота, 6 март 2021 г., от 11:00 до 17:00 часа местно време.
Покемон на деня: Дартири се появява по-често в дивата природа
Изключителни атаки: Кремация
Бонус: Тройно XP за улов на покемони
Бонус: Три часа продължителност на дима
Бонус: Можете да развиете Дартинис до 2 часа след събитието, така че Фиаро да научи атаката на кремацията.

Денят на общността ще продължи цели 6 часа и този месец. Това е така от началото на пандемията на короната, така че да имате достатъчно време от дома, за да хванете събитието Pokémon.

Това е достъпно в магазина по време на игра: Също така ще намерите множество предложения в магазина по време на игра за този Ден на общността. Те включват:

  • За едно евро ще можете да закупите специални изследвания за дартири
  • Има кутия за 1280 монети със следното съдържание: 50 хипертопки, 5 късметлийски яйца, Knursp и Top-Sofort-TM

Ето как се възползвате максимално от Деня на общността

Ето как да се подготвите добре: Трябва да се подготвите преди Деня на общността. Съберете предварително достатъчно топки, за да можете да хванете събитието необезпокоявано. Препоръчваме възглавница от около 300 топки. За щастие, Niantic промени нещо малко преди Деня на общността, за да можете да спестите много топки.

Също така трябва старателно да подредите кутията си с Pokémon, така че да имате достатъчно място и да не се налага да я подреждате отново и отново по време на събитието. Това отнема много време и може да бъде избегнато.

Използвайте тези елементи в случая: Този път има утроен XP за уловените покемони. Ако запалите яйце с късмет, ще получите шест пъти повече от EP. Този бонус е особено вълнуващ за играчи, които все още се нуждаят от точки за опит по пътя към ниво 50. Затова използвайте щастливи яйца, за да можете лесно да получите над 1000 EP на улов.

Ето как играта е ефективна от дома: Ако искате да играете само от вкъщи, трябва предимно да използвате дим. Той трае 3 часа в събитието и само с 2 дима можете да се възползвате от всички часове на събитието. Димът ще ви даде достатъчно дартири, за да хванете поне достатъчно Шинис.

Ако искате да научите повече за Pokémon GO заинтересовани, това също може да ви хареса:

  • Pokémon GO обявява 3 нови метода за получаване на желаните бонбони XL
  • Pokémon GO обявява събитие с Shiny Nasgnet - Донесе ви 4 редки Pokémon
  • Ето как Pokémon GO ви компенсира за счупеното турне на Kanto

Денят на общността си заслужава? Денят на общността носи нов Блясък с Дартири, така че поне всеки треньор трябва да го лови. Ако обаче сте хванали достатъчно Шинис, можете да го успокоите.

Фиаро, разработката на Дартири, не е наистина полезна и не е задължително да се нуждаете от добро копие от нея. Така че, ако нямате толкова време този уикенд, не е задължително да пропуснете нещо.

Това е историята зад Дартири: Наричат ​​го още робин покемон, защото много прилича на тази птица. Като цяло Дартири се смята за доверителен в света на покемоните и обича да общува с хората.
Дартири също играе роля в анимето, защото Аш има копие там, което може да се намери в различни епизоди. След това се развива с течение на времето до Фиаро, с който Аш редовно се бие.

Блестящи Дартири, Дартинис и Фиаро

Ето как изглеждат Шини: С Shiny Dartiri трябва да погледнете отблизо. Можете да го разпознаете по кафявата плевра, която го отличава от нормалната форма:

Колко вероятно е лъскаво? Вероятността винаги е по-голяма в Деня на общността. Това е около 1 на 25. Това е значително подобрение, защото иначе скоростта на лъскавина за повечето Shinys в дивата природа е 1 на 450.

Очаквате ли с нетърпение Деня на общността? Напишете ни в коментарите дали и колко ще играете.

Всички други събития за месец март изброихме тук в общия преглед:

Pokémon GO: Всички събития през март 2021 г. - кое от тях си заслужава?