Конан Изгнаници: Всички глави и стъпки от пътуването и как решавате задачите

За да ви улесни да се ориентирате в Conan Exiles, в играта има така нареченото "Пътуване ". Пътуването ви предоставя все нови дестинации, които предлагат награди. Повечето стъпки са затъмнени - но ние имаме пълното пътуване за вас тук!

Какво е пътуването? Пътуването ви придружава по пътя ви през Conan Exiles. Винаги ви предлага нови цели, които можете да преследвате, ако не знаете какво да правите по-нататък.

Пътуването се състои от десет глави с по десет стъпки. Тези стъпки стават все по-предизвикателни и трудни за изпълнение. Първите стъпки са много лесни и бързо предоставят на новите герои точки за опит.

В отделните стъпки от пътуването има известна неяснота, тъй като по-късните глави са обхванати. Така че за играчите е трудно да изпитат стъпките, когато са останали на предишни задачи.

Пример за пътепис от играта.

По-бързо изравняване през Пътуването - списък на всички глави

Ето как се изравнявате по-бързо с пътуването: Всяка стъпка, която предприемете по пътя си, ви дава страхотен тласък на опит. Ако попълните всички цели, ще го постигнете бързо и ясно до ниво 60. По-рано изпълнете прости стъпки от по-късните глави за повече опит.

Някои от стъпките са трудни за изпълнение или неясни. Изброихме цялото пътуване за вас. Събрахме няколко съвета за вас как най-добре да постигнете целите. Нашите съвети за стъпките ще ви улеснят в постигането на определени цели.

Можете да намерите повече съвети и трикове за по-бързо изравняване в Conan Exiles тук.

Тази статия е написана през май 2018 г. и е актуализирана с допълнителни ръководства през декември 2019 г..

съдържание

 1. По-бързо изравняване през Пътуването - списък на всички глави
 2. Глава 1
 3. Глава 2
 4. Глава 3
 5. Глава 4
 6. Глава 5
 7. Глава 6
 8. Глава 7
 9. Глава 8
 10. Глава 9
 11. Глава 10
 12. Завършете пътуването и събирайте трофеи
По-бързо до максимално ниво с пътуване.

Глава 1

 • Изкачвам се: Изкачете се по стена или предмет.
 • Напитка: Пийте от маркуч за вода или водоем.
 • Яжте: Яжте каквото и да било. В началото лесно можете да намерите яйца, личинки, насекоми или плодове по храстите.
 • Използване на легло или легло: Изградете си проста подложка от влакна (2 клона, 3 канапа и 6 растителни влакна) и я използвайте.
 • Облечи се: Облечете парче дреха. Първото налично облекло може да бъде направено от растителни влакна директно в инвентара.
 • Към победа! Убийте враг.
 • Изработване на инструмент: Изработете инструмент. Най-простите инструменти са каменни кирки и каменни брадви (по 5 клона и по 5 камъка).
 • Намерете следи от интелигентен живот: Точно на мястото, където влизате в света, ще намерите обелиск и бележка. Използвайте един от тях, за да завършите стъпката.
 • Стъпвам: Натиснете бутона за удар, без да разполагате с оръжие (по подразбиране: Ctrl вляво / L2 / LT)
 • Укриване: Изпълнява уклончива роля (по подразбиране: Ляв Alt / Кръг / B)
Катеренето е първата стъпка по вашето пътуване.

Глава 2

 • Инвестирайте точки от знания: Разпределя елемент в менюто Атрибути, след като сте преминали ниво.
 • Получаване на осветено оръжие: Имайте оръжие в инвентара си. Първото налично оръжие е каменен меч. Научете таланта "Воин " на ниво 4 и направете каменен меч (5 клона, 20 камъка и 5 конеца). Можете също така да вземете оръжия от приятел.
 • Ядене на пълнене: Яжте нещо, което е приготвено. Достатъчно е да сложите парчета месо или пържоли в лагерния огън и да ги изпържите.
 • Потърсете защита: Трябва да получите статуса "Убежище". Намирате убежище в пещери и защитени кътчета на планините. Ако искате да създадете убежище за себе си, научете таланта "каменоделски чирак " на ниво 3 и изградете основа с четири стени и таван.
 • За да пуснете тежък финишър с пистолет: Финишърът е четвъртата атака в комбо. Натиснете бутона за тежката атака след три поредни атаки (по подразбиране: десен бутон на мишката / R2 / RT).
 • Използвайте фенер: Издърпайте горелка в бързата лента и я използвайте. Можете да вземете факли от приятели или да ги изградите сами. (Makeshift факел: 5 клона и 5 растителни влакна)
 • Скаутски лагер за изгнаници: Намерете лагер на изгнаници и се приближете до него. Лагери за изгнаници могат да бъдат намерени около реката, която срещате в началото. Внимавайте за големи лагерни огньове.
 • Съхранявайте стоки: Поставете нещо в сандък или кутия. Ако искате сами да направите кутия, научете “производител на кутии” на ниво 2 и направете дървена кутия от 100 парчета дърво и 12 канапа.
 • Създайте дом: Ще постигнете автоматично тази цел, когато построите къща. С таланта на "каменоделски чирак " на ниво 3, просто съберете някои основи и изградете стени и покриви върху тях. Тук можете да намерите най-добрите строителни обекти за вашия дом.
 • Блокова атака: За тази стъпка ще ви е необходим щит. Накарайте приятел да ви даде щит или да си го направите сами с таланта на защитник от ниво 5. Дървен щит (16 дърва, 4 нишки) или костен щит (24 кости, 16 дърва, 4 нишки) са достатъчни и могат да бъдат намерени и на противниците. Изпраща атака от врага с изтеглен щит и натиснат специален клавиш (по подразбиране: Ctrl вляво / L2 / LT).
Инвестирайте една точка в атрибут за стъпката на пътуването.

Глава 3

 • Поставете парче лека броня: Накарайте приятел да ви даде лека броня или да си я направите сами на работната маса на бронята. Всичко, което трябва да направите, е да поставите частта. Много играчи не следват тази стъпка - така че ако тя не работи, това е грешка.
 • За обелване на животно с нож за одиране: Вземете нож за откъсване от приятел или чрез таланта „Месар-пътешественик” на ниво 15. (5 клона и 20 железни пръта в работната маса на ковача). Оборудвайте инструмента и го използвайте, за да атакувате трупа на животно или човек.
 • Скаутиране на лагер в Дарфари: Дарфари се установяват в пустинята. Ако видите банер с око върху него или огради от дълги дървени колове в далечината, приближете се до тях. Дарфари са мургави и често носят племенни дрехи.
 • Вземете железен слитък: Вземете железен слитък от труп или сандък или направете сами. За това ви е необходим талантът „ковач“ на ниво 10 и пещ. Поставете две парчета желязна руда и малко въглища в пещта, включете я и изчакайте.