Ето защо играчите губят доброволно в най-трудния режим на Destiny 2

В сезон 13 на съдбата 2 изпитанията привличат със силен плячка. Но Пазителите не печелят това, новата екипировка ще „изчезне“. И това е проблем.

Това се случва в стрелеца: В Destiny 2, сезон 13 хвърли играчите във война с императрица на костенурки, разбира се става въпрос за оцеляването на цялата земя. През сезон 13 настойниците се изхвърлят на карта на тълпи и скачат в самоубийство, разбира се става дума за плячка.

Това самообучение се случва в изпитанията - най-трудният и най-конкурентен PvP режим, който Destiny 2 може да предложи. Истинската цел тук е да постигнем 7 поредни победи без поражение и след това да бъде допуснато да влезе в приказния фар.

Това привлича играчите: През сезон 13 Пазителите получиха 39 нови или преиздадени оръжия, с които да събират и играят. В опитите има специални деликатеси:

  • Пулсовата пушка на пратеника разбива сърца и вражески кости от Destiny 1. Може да дойде с Десперадо през сезон 13 и тайно е топ оръжие.
  • Новият пистолет за чук на Igneous е един от модерните 120 револвера, така че стреля с още по-голямо внимание на голямо разстояние. Красавицата дори може да пробие магическия диапазон 100.
  • Мечът със слънчев белег може да хвърля далечни атаки и има значително по-голяма поразителна сила от добре познатия представител на този клас мечове.
  • Има и много популярен набор от нови брони.
Съоръжението е много популярно

Изпитанията Destiny 2 са на път да влязат в самоубийствен сезон

Е, прясната плячка не обяснява защо играчите се записват за мач и след това просто губят с желание, като скочат от картата или просто се хвърлят на пътя на врага.

Това е причината: Всяка седмица има набег, мисия, която дава награда за изпитания. Набегът се запълва след завършване на кръгове, независимо дали е спечелен или загубен. Достатъчно е да загубите 10 пъти и веднъж на герой наградата, която иначе се дава след 3 победи, влиза в инвентара.

  • Това беше въведено от Bungie, тъй като някои Пазители се измъчваха в PvP режим за един уикенд и останаха напълно с празни ръце. Ако никога не сте получили повече от 2 победи след 100 игри, технически плячка е напразно.
  • С рейда играчите получават поне "най-малката " седмична награда.
  • С 5 победи и 7 победи има допълнително плячкосване. След 7 поредни победи без поражение има безупречен плячка, нещо като свещения граал в PvP (поне от гледна точка на престиж).
3-те нови оръжия на Trials са обект на желание

От време на време тази награда за 3 обсада, която тогава също е част от набега, е наистина популярна. През първата седмица на сезон 13 пратеникът за т. Нар. „Умре чрез“ трябваше да бъде извлечен за всички настойници.

С всички страхотни, нови плячки, набезите в сезон 13 трябва наистина да си заслужават. Ето как събирате красивата броня седмица след седмица или постепенно уникалните тресчотки.

„Да скочиш от картата 10 пъти е по-забавно, отколкото да бъдеш превишен 10 пъти“

Това е проблема: Изпитанията са тежки. Някои вярват, че само измамниците, стримерите и носещите услуги са на висота тук. Като нормален смъртен настойник не виждате никаква светлина и след няколко разочароващи кръга се сбогувате с режима.

Така че Playbase става все по-малка и по-малка и в момента дори елитните играчи имат проблеми да получат 7 победи. Професионалистите прогнозираха това преди месеци (чрез YouTube)

Цялото готино плячко трябва да е достатъчно, за да привлече нови играчи, които иначе всъщност не стъпват в плейлиста. Но не се получава съвсем. Отново и отново играчите са изкривени - колкото и да се стараят.

Някои силни играчи, които всъщност биха могли да постигнат победи сами, дори се харесат особено в по-ниските редици (нулират билета си), за да отглеждат победи.

Това се критикува: На reddit се казва, например: Загубата на рундове чрез 10-кратно скачане от картата е много по-забавно, отколкото претоварването за "пратеника" за 10 игри подред. Нещо наистина се обърква с изпитанията:

Препоръчано редакционно съдържание

На този етап ще намерите външно съдържание от Reddit, което допълва статията.

Показване на съдържанието Reddit Съгласен съм да ми се показва външно съдържание. Личните данни могат да се предават на платформи на трети страни. Прочетете повече за нашата политика за поверителност. Връзка към съдържание на Reddit

Просто е по-бързо, ако се опитате да спечелите 10 пъти подред, когато скочите от картата. Играчите съобщават, че дори имат мачове с двете страни, които се опитват да се самоубият по-бързо от другия отбор.

В течение на сезон 13, степента на самоубийство на Пазителите ще се увеличи рязко всеки път, когато хип плячката е в седмичния набег.

Но да умреш не е забавно за никого. Това показва, че силните оръжия и хладната броня сами по себе си не са достатъчни, за да върнат блясъка на изпитанията. Има някои козметични продукти, които са достъпни само за печеливши ивици и безупречни попечители, но и това не е достатъчно.

Имате ли идеи как трябва да се променят изпитанията, за да бъдат привлекателни за много играчи? Вече се блъснахте от картата или не вярвате в това съкращение? Моля, кажете на нас и на Пазителите в коментарите.

Дали скоро ще има бойкот като ядосаните магьосници, които не искат да помагат повече: Играчът призовава за стачка в Destiny 2 - Защо хиляди го следват?

Източник (и): Gamerant, reddit